gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Si noua ne-a placut tare mult serbarea. Piticii au fost minunati, bravo lor. Oricum, la grupa fiica-mii a fost mare distractie serbarea asta, cred ca i-ati vazut pe Smiley cum tropaiau, se scarpinau, isi puneau rochitele in cap, chicoteau s.a.m.d.
Si Cristina a cazut ca un erou la datorie si abia am trezit-o dimineata. Vad ca si azi tot greu s-a trezit, dar vine vacanta acusica si se odihneste ea. (Parca vad ca atunci o apuca trezitul la 6 )
Noi maine plecam la bunici, asa ca va urez de pe acum sarbatori fericite, un Paste luminos alaturi de cei dragi si vacanta placuta piticilor.
Diafera - l-am vazut pe Gabi la serbare, s-a prezentat f bine pentru asa un prichindel!
P.S. Oare ce face Gandacelul? N-o fi nascut?

Ela 30+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari mamici cu pitici si burtici!

Am cam lipsit de pe aici, ca am avut din nou mici probleme, dar cel mai important este ca ne-am facut bine si am ajuns pe ultima 100 de metri la serbare. Subscriu si eu: super serbare! Mult mai reusita decat cea de craciun, a fost totul perfect. Maria chiar daca pe scena era cam nelamurita si nu prea mai stia versurile cantecelului, pe urma in sala a fost f cuminte si fascinata de spectacol, a cantat si a aplaudat.
Gandecelule imi pare tare rau ca nu a-ti putut ajunge la serbare, sunt convinsa ca i-ar fi placut. Iti urez multa sanatate si o nastere cat mai rapida si usoara, iar in final un bebe minunat si sanatos!

Tuturor va urez:

"Iepurasul mustacios
E de Paste norocos,
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte secrete:
Pasca, oul inrosit,
Cozonacul, mielul fript
Si un Paste fericit!"

Sa aveti o vacanta cat mai placuta si sa ne vedem cu bine la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Va trece ceva vreme pana voi mai intra pe forum, maine mergem de dimineata la cezariana, avem 39 de saptamani implinite. Am emotii, pentru ca asta mica nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa de la caldurica, iar eu am inima stransa... Asta este, mai bine sa nu riscam nimic in plus fata de complicatiile pe care le-am avut pana acum.

Bogdan este bine, el de fapt nu a fost rau, nu a avut muci si nu a tusit, dar daca doctora a vazut ceva in gat... am profitat si l-am dragalit si eu saptamanile astea. Deja in doua saptamani a mai crescut, vorbeste fff mult, pe limba lui, a facut febra peste 39,5 vreo 4 zile, nu are infectie (i-am facut toate analizele). Ne-a zis doctora ca e de la cei 3 canini care stau sa iasa.

O sa-l aduc inapoi (cred) de maine incolo. Sper sa nu se imbolnaveasca ori sa-mi aduca vreo infectie, mie ori celei mici, ca daca se intampla asa, il retrag de urgenta. Problema e ca nu are cine sa ma ajute... Intr-un fel sau altul, ne vom descurca!

Va pupam mult pana la reauzire si multumim de gandurile bune.

Tineti-ne pumnii pentru maine, sa fie totul bine!

Pe cat de curand!

Gandacel 38+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Tinem pumnii, Gandacel! Bafta si toate cele bune!

Pe Alexandra am dus-o la gradinita azi, de abia astepta. Toata saptamana m-a intrebat "maine mergem la gradinita?"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Si noi am mers azi la gradi si de data asta fara "cantec". Gabi a vrut chiar el sa intre la copii si sa se joace si chiar a colaborat sa il schimbam . Noi am fost in vacanta la bunici unde ne-a fost foarte bine. Si el a inceput sa fie mai activ in vorbire .. ieri ne-a facut surpriza sa spune inca doua cuvinte noi : coco (la cocos si gaini) si ham, am (la catel).
Gandacel va urez numai bine, refacere rapida si bbei sanatosi... la ora asta cred ca deja esti in operatie. Tinem pumnii!

pupici la toata lumea,

Mergi la inceput

Salutari tuturor!
Tinem pumnii Gandacel! Dar cred ca la ora asta ar fi mai potrivit sa uram bun venit micutei, nu-i asa? Oricum, sa fiti toti sanatosi, mai ales Bebone si sa aflam numai vesti bune de la voi!
Si noi am aterizat azi la gradi cu bine. Toata sapt trecuta in fiecare dimineata se scula si incepea sa se imbrace sa mearga la Daia (Andreea, educatoarea) si la pii (copii)!
Speram sa fie bine de acum inainte.

Va pup, pe curand!

Mergi la inceput

Salutare, mamici! CRISTOS A INVIAT!
Ne-am intors si noi aseara de la bunici, dupa o saptamana de aer curat. Din pacate, Cristina s-a trezit alaltaieri cu un ochisor umflat, am fost ieri la dr, dar cica e de la curent si sa i-l lasam in pace ca-si revine. Nu e foarte aratoasa asa, dar bine ca nu e vreo infectie, ceva.
Si noi am revenit voiosi la gradi, cica sa povesteasca cu copiii despre cum a fost la bunici si cate oua a spart.
Gandacel - cred ca deja ti-ai vazut printesa Da dea Dumnezeu sa aveti un bebe frumos si sanatos, sa va bucurati de el!

Ela 32+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Salutari mamici! Nu mai intra nimeni pe aici?
E asa liniste!

Va si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Mai intram, mai intram. Ce mai faceti, ce mai ziceti? Noi n-avem noutati. Sau... avem asa de multe incat nu ne mai dam seama ca-s noutati (legate de subiectul "ce...vraji a mai facut copilul meu").

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Sunt si eu pe aici, deja f obosita (abia astept sa ajung acasa sa ma intind).
Maine e ziua Cristinei , avem actiune cu prietenii ei, abia astept. I-am dus si azi la gradi tort, suc, sampanie si baloane. Sper ca s-au distrat frumos. Poate le-au facut si ceva poze - asa am rugat, ca sa vedem si noi. Cristina era dimineata foarte emotionata si fericita ca ii vor canta ei "La multi ani".
Sambata am inteles ca aveam invitatie si la o expo de oua facute de copiii nostri, combinata cu e chestie promotionala a unei firme de creditare. Noi nu avem cum sa ajungem din cauza ca la 11 incepe pretrecerea noastra.
Va doresc un weekend placut!

Ela 32+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput