gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu am tinut-o de doua ori pe Alexandra acasa din proprie initiativa pana acum: o data pentru ca avea mucisori si tusea (fara febra) - mai ales ca sa nu i se agraveze raceala, a doua oara cand a avut ultima urticarie care nu se stia inca ce este (putea fi si o boala a copilariei si nu am vrut sa o dam mai departe, desi nu avea febra sau alte semne). Oricum, noi ne permitem sa o tinem acasa, avem si bona care tot atatea ore sta la program si tot banii aia ii ia, doar ca in loc de alte treburi de menaj se ocupa de Alexandra.

In rest, daca doctorita de la gradinita o gaseste bine o duc la gradinita. Ea cam are mucisori non-stop, mai multi sau mai putini, chiar si cand nu e racita. Parca acum de cand s-a mai indulcit putin vremea e mai bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Azi l-am dus la gradinitza.Era ok, mucisori ft ft putini. Nici in ultimile doua zile nu s-a prezentat rau insa l-am tinut acasa pentru siguranta. De tusit nu a tusit decat de cateva ori intr-o saptamana cat a stat acasa si febra nu a facut. Acum e bine si sper sa se descurce bine la gradinita.. mai ales ca vine si serbarea.. abia astept!

Mergi la inceput

Costumasul de buburuza al Alexandrei e gata si foarte dragut!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Bogdan deocamdata nu a lipsit, desi a fost de doua ori racit serios pana acum. De fiecare data vineri, iar peste week-end i-a trecut! Asa ca desi nu e grozav, pot spune ca sunt multumita.
La serbare nu vom merge, este prea mic (consideram noi, parintii) si este foarte tarziu pentru el. El la 7 mai mananca ceva si la 8 face baita, apoi doarme. Plus ca este un copil super-activ si are nevoie de cele doua-trei ore de alergat non-stop, tipat, chiut prin curte/casa, seara, dupa ce o zi intreaga sta cuminte la gradinita.

Ne pare rau ca nu vom vedea costumasele copilasilor si spectacolul pe care l-au pregatit cu seriozitate si veselie.

Eu de astazi sunt mai mult decat pregatita de marea intalnire cu bebita, sper sa depasesc vacanta de Pasti si sa fie Bogdan la gradi din nou.

Va pupam pe toate.

Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Da, Gandacel, si eu cred ca e mai bine ca nu-l aduci pe Bogdanel la serbare, e prea mititel.
Serbarea este si pentru copiii mai mari destul de stresanta, au emotii, e agitatie mare acolo, galagie, o gramada de lume necunoscuta, loc necunoscut, iesire din rutina, blitzuri, reflectoare. Dar trebuie sa se invete si cu asta, nu o sa le putem asigura mereu conditiile pe care le dorim. Inainte de serbarea din Decembrie, desi nu mai fusese niciodata la o serbare, deci nu stia ce e aia, Alexandra a fost atat de agitata incat nu prea a dormit dupa pranz, s-a trezit singura mult mai devreme decat ii era obiceiul (si decat planuisem noi sa o trezim ca sa ajungem la serbare). Noaptea de dupa, totusi, a dormit bine, cred ca a fost suficient de obosita de nesomnul de la pranz si de "distractia" de dupa.

Cum noi avem si marea problema a raului de masina (prezent intotdeauna si de ne-evitat), daca ar fi dupa mine as tine-o numai acasa, cu exceptia concediilor de minimum 10 zile. Norocul nostru ca sunt si "suturi in ..." care ne urnesc de acasa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mama, Gandacelule, ce putin mai ai! Ma iau pe mine emotiile In 2004, cand am nascut-o pe Cristina, Pastele era pe 11 aprilie, parca, si eram convinsa ca ma apuca nasterea in perioada aceea, fiindca am avut musafiri si m-am tot agitat prin casa cu pregatirile. Dar n-a avut niciun gand. Apoi venea ziua mea, pe 17, alt circ, alta distractie - tot nimic. Pana pe 21 a stat cuminte si ne-a ignorat asteptarile
Prima serbare la noi a fost de Craciun, cand Cristina avea (totusi) 1 an si 8 luni. S-a comportat f bine, chiar a fost incantata. Bineinteles ca Nani (zis si "cel jegos" - renul ei 'alb') a fost prezent, ca si degetul din gurita.
Aurelia - ce neplacut e cu rau de masina. Eu asa am fost cand eram mica, dar vad ca fii-mea nu ma mosteneste, chiar a suportat drum de 800 km fara vreo problema.
O saptamana frumoasa! (si spor la curatenia de Paste, cine se apuca de ea sau n-a terminat-o deja)

Ela 30+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Multa bafta Gandacel!
Noi totusi il lasam pe Gabriel la serbare, desi are 1 an si 6 luni vineri. Deci va fi cel mai mic dintre toti. Sper sa nu ne faca de rusine si nici sa strice vre un moment al serbarii... Mizez pe faptul ca se comporta bine in public(am avut un botez recent la care a dansat nestingherit pe ring "inconjurat" si "incurajat" de invitati)

pupici si ne vedem deseara
... cred ca vom vedea niste costumase super.. cel putin din ce am vazut de dimineata am ramas uimita

Mergi la inceput

Aura, nu-ti face probleme. De Craciun am vazut ca prichindeii mici sunt atat de dulci incat e imposibil sa faca pe cineva de rusine sau sa strice ceva.

Mergi la inceput

Ei, v-a placut serbarea? Noi suntem tare incantati cu totii. De data asta si Alexandra s-a distrat. A cantat tot drumul la intoarcere, azi de dimineata nu vroia la gradinita, ci la serbare si a cantat iar pe drum spre gradinita.
Era tare obosita aseara, s-a linistit si a adormit destul de greu, dar a dormit bustean toata noaptea, iar azi de dimineata s-a sculat fresh si cu chef de vorba.

Mergi la inceput

Am scapat de emotii . Serbarea a fost foarte frumoasa si copilasii super dragalasi .... costumase care mai de care ..le-am apreciat pe toate si buburuza si albinutza si fluturasul si melcisorul au fost super.
Gandacel ce mai faceti? Am auzit ca Bogdanel e racit.Am vazut piticutii nostrii in poze recente de la gradi pe noul site al gradinitei. Tu mai rezisti? Cand nasti ?:)
pupici

Mergi la inceput