gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari tuturor!
Diafera bine ati revenit! Este normal sa fie mai plangacios la inceput , dar in principiu intr-o sapt sunt adaptati. La 1 sept am dat-o si noi pe Maria prima oara si avea 1 an si 6 luni. La inceput am vrut sa o lasam la program scurt, dar dupa 2 zile de plans la pranz a trebuit sa adoptam programul lung. Alti copii au plans insa cam o sapt de se umflau, dar in final toti au venit cu placere.
Am avut noroc atunci cu adaptarea. Spre surprinderea nostra cand a revenit la gradi la 2 ani, prima sapt a mai marait la venire si plecare, dar dupa asta s-a readaptat si la gradi si la programul de trezire.
Ela multumim de urari . Petrecerea de ziua Mariei a fost in cadru restrans, doar cu grupa mini, nu stiu de ce fac asa la ei. O sa pun curand poze de la petrecere. Cu sanatatea e bine acum. Se pare ca a inceput bine de data asta. Azi incheie a 3-a sapt de gradi, fara mari absente, doar 2 zile de fonfaiala.
Aurelia asteptam cu nerabdare ceva poze de la petrecere.
Gandacel ce mai face burtica? Bebe mic face pe acolo?

Acum va las ca am mult lucru. Sa fiti sanatoase si voioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Multumim mult de urari.
Da, asa e, Tudor si Alexandra sunt nascuti in aceeasi zi. Si... Alexandra pe Tudor il numeste primul atunci cand o intreb cu cine se joaca sau de cine ii place mai mult la gradinita.

Zilele astea ne-am cam stresat nitel, Alexandra capatase niste bubite, putine la inceput, pareau piscaturi, apoi bubitele s-au inmultit si am intrat in panica. Am fost cu ea la pediatra noastra si la un dermatolog. Ni s-a confirmat azi de dimineata ca nu e vorba de nicio boala infectioasa (mi-era teama de asta pentru ca Sambata avem o mica petrecere de pusti) ci de o urticarie alimentara. De la ce nu se stie. Doctorii au fost dezamagiti sa afle ca primele bubite aparusera inainte de ziua ei, deci nu se puteau lega de o eventuala tratatie aniversara.
Am capatat o reteta continand 3 alifii si 2 siropele (de la dermatolog) si regim alimentar (din fericire foarte usor, putine alimente interzise si usor de renuntat la ele).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Multumesc pentru raspunsuri,

Sa-mi spuneti si mie dc va povestesc copilasii vostrii de unul mic .. cel mai mic :) de la gradi.. :) mai aflu si eu noutati.
va pup si la multi ani sabatoritilor perioadei! \Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi. Ne vom vedea la serbare !

Aura si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari mamici!
Aurelia si Maria a avut urticarie acum 2 sapt, am tinut regim strict aproape o sapt plus medicamente, dar au mai aparut cateva bubite din nou sapt trecuta. Noi ne gandeam ca poate din cauza pateului de ficat de la masa de dimineata, mai ales ca era la 2 zile dupa ce incepuse sa manance normal. Ideea e ca ei sunt tare sensibili si orice lucru care nu le place ii afecteaza imediat.
Diafera, Maria imi raporteaza imediat cand apare un bebe mic. Ei ii plac tare mult bebeii. Mai nou de cand e Bogdanel la ei in grupa vrea sa fie si ea , merge de-a busilea, vrea sa doarma ca un bebe in brate, etc. Asa ca voi afla cat de curand noutati!

Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Hm, deci si Mariuca ta a avut bubite saptamana trecuta?
Alexandra e bine, in sensul ca nu i-au mai aparut bubite noi, iar cele pe care le avea s-au micsorat vizibil si nu se mai scarpina deloc. Am trimis-o azi la gradinita, au avut iaurt cu cereale la micul dejun din cate am inteles, iar astea nu ar trebui sa puna probleme.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna,

Sunt bucuroasa! Am vorbit la gradi acum, dupa amiaza, si mi-au zis ca nu are nici o treaba Gabriel, ca s-a jucat frumos, a fost vesel , a mancat si era la culcare(tot vesel ).
Azi l-am cunoscut si pe Bogdanel. Am intrat de dimineata in sala lor de clasa ca sa mai stau cu Gabriel putin. Si asa l-am cunoscut pe Bogdanel, un baietel mic mic si pufos si tare cumintel. Eu credeam ca Gabitza e cel mai mic.. dar cand colo... este un pui si mai mic, desi diferenta de varsta nu e deloc mare. Spre deosebire de el, Gabi nu are astampar.
Betilina, chiar vreau sa stiu de la ceilalti copii ce parere au despre cei mici.... cum se inteleg cu ei, dc sunt acceptati in grupul celor putin mai mari ca ei, cum se joaca, dc plang....in fine tot ce poate spune un copil despre ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Ela, scuze ca raspund cu intarziere, am avut o saptamana extrem de ocupata (inca nu pot sa zic cu cedar abia astept sa va povestesc). Luna aceasta, copiii au facut ateliere despre Jurassic Park si Noile Tehnologii. Au vorbit despre dinosauri, despre cum a evoluat arhitectura caselor in functie de natura, despre evolutia comunicarii intre oameni si despre radioactivitate.Pe profesoara o cheama Didi si din cate am inteles se intelege excelent cu copiii de la gradinita.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Da, Didi. Deci avea dreptate fi-mea. Eu tot incercam sa o conving ca e Zizi (credeam ca nu pronunta ea bine) dar ea se tinea tare pe pozitii cu Didi. Altceva nu am mai reusit sa scot de la ea in ultimul timp despre orele Fun Science.

Mergi la inceput

Cica azi nu a fost Didi, dar a fost teatrul de papusi.
De abia astept sa aflu detalii de la Alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buggy - pt raspuns! deci e vorba de Didi. Gata, ma apuc sa o descos pe Cristinuta despre dinozauri, ca nu mi-a pomenit nimic. Abia astept sa ne povestesti ce pregatesti!
Cand n-are chef sa-mi povesteasca, imi raspunde ca e secret. Asta include si rolul ei de la serbare (ca altceva nu mai stiu, in afara de faptul ca e viorea)
Aurelia - si mie mi-apovestit Cristina despre teatrul de papusi, a fost destul de incantata, spre deosebire de alte dati. Cred ca in sfarsit au gasit un teatru de papusi care nu are personaje negative care sa ii sperie. Dar mi-a spus ca teatrul a fost dupa 'profesoara'.
Diafera - fii-mea nu mi-a raportat despre Gabriel, dar Andreea (educatoarea piticilor) zice ca fii-mea e moarta dupa cei mici, ca ii tine tot pe langa ea, i-ar cara si in brate daca ar putea
Betilina - sa fi facut oare copiii urticarie de la ceva ce au mancat?! Ca acu' zic si eu ca fii-mea a avut o bubita la incheietura mainii si una la picior, dar eu am dat vina pe niste cioco Kinder pe care a mancat-o in weekend, ca duminica ii aparusera. Nu au evoluat, s-au si retras si daca nu le-ar fi zgandarit, nici nu s-ar mai fi vazut urmele.

Ela 28+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput