gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici! Sa avem cu totii o primavara frumoasa si sa fim cele mai iubite mamici din lume!
Am revenit si noi la gradi de pe 26 feb. Pe 27 feb chiar am avut petrecere pt ziua Mariei! L-am cunoscut si pe Bogdanel, care la petrecere a fost un cumintel.
Noi am avut o prima sapt cu sanatate, dar cu plans putin la venire si plecare si o a doua sapt cu veselie dar cu probleme medicale! Se putea sa nu facem noi ceva! Am facut o forma ciudata de urticarie, presupun ca de la niste pufuleti, dar ne da tare mult de furca, de 2 zile mergem la dr. si spital. Sper ca de azi sa fie mai bine.
Maria e asa de vesela ca merge din nou la gradi. Serile trecute a tot incercat sa se joace cu noi ca la gradi, dar nu intelegeam ce cuvant spune si ce trebuie sa facem. Cred ca a spus de 30-40 de ori cuvantul " pecai" ? "pe cati" si noi nu inteleam ce vrea si ii spuneam "mami nu intelege, spune mai bine, arata-mi" si ea se uita in ochii mei si tot repeta si tot topaia. Ieri am inteles de la Andreea ce fac, sar pe mingiile acelea mari si uneori se joaca de-a busilea cu ingrijitoarea si zic "pe cai". Asa ca se pare ca incepe sa vrea sa vb si ea!
Cat despre haine si Maria are f multe preferinte. Uneori imi spune f clar si raspicat NU cand nu-i place ceva.
Tare incurcatura, Aurelia! Se mai intampla si la case mai mari, cum spune un prieten, doar ca atunci cand se intampla asa ceva nu prea iti vine sa razi!

Acum va las ca mai trebuie sa si muncesc! Sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Uau!!! Felicitari Gaby, oriunde ai fi! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe minunat! Asa martisor sa tot primesti!
Da, n-ar fi rau daca ar reveni pe DC, ca ne e cam dor de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Bravo Gaby, felicitari!!! Asta da veste buna
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Mie imi spun fetele de acolo ca Bogdan e cuminte, manaca, doarme, rade, se joaca... Ieri si alaltaieri nu a mai plans cand l-am luat, azi nici cand l-am dus... dar erau numai buchete de flori imprejurul lui iar el e cam ca taurasul Ferdinand cand vede flori! Sa indraznesc sa sper sa s-a adaptat asa de repede, la varsta lui?

Eu ma simt foarte usurata ca e asa, tati va avea o bataie de cap in minus cand voi fi la maternitate.

Pupici multi tuturor, Maria sa se faca bine repede!

LA MULTI ANI DE ZIUA MAMEI!!!!!

Gandacel 33+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Gandacel - mi-a parut bine ca ne-am intalnit! Ce face burtica? Cristina noastra a inceput gradinita cand avea 1 an, 6 luni si 2 saptamani (fix ) si adaptarea a fost incredibil de usoara, nu a plans nici macar o data. Prima oara cand a bazait ca vrea sa stam si noi cu ea la gradi (nu ca vrea acasa) a fost dupa vacanta de Paste, cand a fost si cu noi si cu bunicii, deci fusese super rasfatata. Deci, poate ca si Bebone e la fel de incantat. Apropo, fii-mea zice ca pe fratiorul ei din burtica il cheama Bebone
Betilina - multa sanatate, sa nu mai lipsiti de la gradi! Noi cred ca am ratat petrecerea Mariei, caci saptamana aceea am fost consemnate acasa.
Ruxandra - multumim de asa veste frumoasa! Gaby - sarcina usoara si sa ai un bebe frumos si sanatos!
Buggy - poti sa-mi zici ce au facut ultimele dati cu profesoara (Oana sau Ioana? ca fii-mea imi zice cand asa, cand asa). Ieri am scos de ea doar ca 'Ioana' a plecat putin si a venit repede inapoi
Pupici la toata lumea!

Ela 27+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si Alexandra s-a adaptat destul de repede, desi ea avea deja 2 ani si jumatate cand a inceput gradinita. Prima saptamana a bazait un pic dimineata la ducere si la pranz cand o vedea pe bona, pe urma a mai avut cateva saptamani in care a fost extrem de mamoasa, ar fi stat numai la mine in brate cand veneam de la serviciu. De atunci a fost totul bine, chiar am observat ca se plictiseste cand e nevoita sa stea acasa si cere ea la gradinita.

Azi e ziua ei de nastere! Stau ca pe ace, de abia astept sa aflu cum a fost "petrecerea" si sper ca s-a descurcat cineva cu aparatul nostru foto ca sa avem si poze.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

La multi ani Alexandra! Sa fi sanatoasa, isteata, voioasa si norocoasa! Iar ai tai parinti sa se bucure de tine! Sper sa fi fost frumos la petrecere si sa se fi distrat bebeii!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
Aurelia - sa aveti o fetita frumoasa, sanatoasa si norocoasa in viata!
Am auzit ca au fost 2 sarbatoriti ieri - Alexandra si Tudor - astept si eu sa vad poze, mi-e tare drag sa-i vad pe prichindei acolo, la gradi.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!

Buna diminetata,

Ne-am intors si noi la gradinitza dupa o perioada cu raceli care credeam ca nu se mai incheie. De fapt nu apucasem decat o zi sa mergem la gradi. Gabriel, baietelul meu are 1 an si 5 luni si am hotarat sa il dam la gradinita dat fiind ca eu am inceput serviciul din martie si el este o fire sociabila si in general nu plange in preajma strainilor. Azi este deja a 3-a zi si sunt inca stresata...
In prima zi a intrat in clasa fara sa se mai uite inapoi si mi s-a spus ca ulterior a plans pentru ca vroia muzica mai tare in loc sa asculte povesti.
A doua zi a plans cand ne-am despartit dar in restul zilei a fost mult mai linistit decat in ziua precedenta (sa trag deci concluzia ca a fost destul de plangacios..).
In rest am inteles ca s-a conformat tuturor activitatilor: a mancat ft bine, a ascultat muzica si a dansat( cel mai mult ii place asta), a mai facut si ce i-a spus educatoarea, a dormit...in general de bine.
Azi l-au luat in sala de mese si il auzeam acolo cum plangea..mi se rupe inima si nu ma pot gandi decat la asta cand ajung la servici. Apoi abia astept ora cand trebuie sa il iau si cu cat ma apropii mai mult de gradinitza cu atat emotiile imi sunt mai mari.
Noaptea se sperie si se zbate. Azi dimineata ne-a facut acasa o criza de isterie.. abia am reusit sa il potolesc .. insa se vedea ca era destul de obosit cand l-am lasat la gradi.

Va intreb pe voi, cele care aveti copilasii cam tot atat de mici la gradi sau care i-ati dus tot la varste atat de fragede ... cum v-ati descurcat? Cum au reactionat copii vostrii? In cat timp s-au acomodat? Incerc sa imi explic! Mi s-a si spus ca ei, intr-un fel refuleaza in felul lor.. si plang sau fac crize de isterie din orice. Pe de alta parte am citit aici pe site despre crizele de isterie care sunt normale la copii intre 1 si 3 ani.

O zi buna,

Mergi la inceput

Aura - bine ati revenit la gradi si va doresc o adaptare usoara!
Parerea mea e ca programul lung poate fi destul de obositor la varsta lui Gabriel. Pe fii-mea primele 2-3 luni am lasat-o la program pana la 1:30-2 (cu masa de pranz) si o luam acasa, caci ea dormea la pranz peste 3 ore si jumatate. Chiar si acum, dupa aproape un an si jumatate de mers la gradi sunt zile in care imi spune ca ar fi vrut sa doarma mai mult la pranz.
Ei, si dupa o zi fara mami, e normal seara sa ceara mai multa atentie.

Albumele noastre

Mergi la inceput