gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Ce mai fac micii nostri colegi de gradinita?
Gandacel, ati inceput si voi? Cum e?

Ah, sa nu va speriati daca o veti vedea pe Alexandra in fiecare zi cu aceeasi fusta de blugi cu trandafiri portocalii. A facut o pasiune pentru ea si vrea sa o poarte non-stop, la gradinita si acasa. Astept cu nerabdare sa-i treaca. Nu vrea sa inteleaga ca ar trebui sa se imbrace si cu altceva.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Hahaha, Aurelia, ce simpatica trebuie sa fie Alexandra cu fustita ei! sa stii ca si cu Cristina mai am probleme uneori, ca i se pune pata pe cate o fusta sau un pantalon. Azi, de exemplu, a plans ca vrea sa fie imbracata in albastru, ca vioreaua! Asta i se trage de ieri, cand a fost Tavi-actorul si le-a pus fiecareia un nume de floare. Cristina e tare mandra de floarea pe care o reprezinta, desi nu stie prea multe despre ea. Cu chiu cu vai am reusit sa o imbrac cu alte haine.
Chiar asa, Gandacelule, ati inceput gradinita? Ca fii-mea imi spune de un copil nou care a venit la gradi.
Betilina - voi ce faceti? Ati revenit la gradi?

Ela 26+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Aha, deci Tavi a fost. Alexandra mi-a povestit ca au venit 2 baieti mari ("mari, mami, mari, stiiii?"), unul din ei avea o "d'aia ca a lu' tati la ureche" (casca hands-free am dedus noi) si vorbea ceva si a strigat la doi copii care faceau galagie sa taca. Altceva nu mi-a mai spus.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
L-am dus pe Bogdan la gradinita la 1 martie, nu stiu daca a fost remarcat de copiii vorbitori. Nu am avut timp de socializare si nu am reusit sa cunosc pe nimeni acolo, inca. Nici nu stiu cand si cum voi putea, ca e o nebunie acolo la intrare, cand vine vremea dezbracatului/imbracatului... Poate doar daca ne dam intalnire.

Ela, ce zice fata ta de noul copil de la gradi? Plange mult? E dulce, scump? E rautacios? Ce zice?

Sa va zic ce se intampla cat sunt eu acolo: plange de rupe, cu lacrimi din alea mari si dese, de mi se rupe sufletul cand il las. Vrea inapoi la mine. Il iau fetele pe sus si il duc la copii, unde de obicei se linsiteste inainte sa ies eu pe usa. Apoi cand il iau acasa, il vad bine dispus cand ajung, insa in secunda in care ma vede se stramba tot si incepe iar sa planga si alearga la mine in brate. Pana termin cu imbracatul se potoleste si plecam veseli. Vorbeste cu copiii, cu parintii care vin pana iesim pe usa, cu jucariile din curte...
Vineri noaptea a facut febra 39, muci purulenti, sambata si duminica nu a mai facut febra, doar muci, luni la fel, dar nu l-am dus ca sa nu dea si altora. Azi l-am apirat inainte sa-l duc si sper sa treaca ziua cu bine, pana il iau si il aspir iar. O sa vad diseara in ce stare este.

Cam atat deocamdata, ca de povestit nu are ce sa-mi povesteasca.

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Stiti bancul ala cu intrebarea la Radio Erevan si "nu era masina, era bicicleta si nu i s-a dat ci i s-a furat" ? Ei, intr-o astfel de situatie m-a pus bona mea ieri. Am fost la un pas de a face scandal la gradinita din cauza ei, pe tema olita/colacel de WC.
I-am zis ca de acum incolo sa nu mai discute nimic, orice ar fi, sa ma anunte doar, ca sa vorbesc eu la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dar ce s-a intamplat?!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Alexandra face la olita, nu pe colacel de WC. Si bona imi zice ieri disperata ca e musai sa-i duc colacel, ca la gradi ii pun pe toti copilasii sa faca pe WC, deja au dat inapoi la parinti aproape toate olitele, numai Alexandra si inca o fetita nu au colacel ci olita. Si ca ar fi trebuit sa aiba de ieri colacel, Alexa nu a avut, au pus-o pe WC, i-a fost frica si nu a putut sa faca pipi. Asta a fost varianta bonei.

Normal ca am sunat la gradi sa intreb ce si cum, de ce nu mi s-a spus ca-i trebuie colacel si cum sa-mi forteze copilu' sa faca pipi la WC daca ea nu stie decat pe olita. Si macar sa ma pasuiasca pana luni, ca sa-i cumpar colac sambata, cand ma duc la cumparaturi.

Cum a fost, de fapt: nici vorba de campanie de trecut copiii la colacel, fiecare isi face nevoile cum e invatat si in "recipientul" adus de acasa. Alexandra a cerut sa faca si ea la WC vazand alte fetite, dar nefiind invatata i-a fost frica si tot pe olita ei a ajuns. Bona cand a vorbit cu ingrijitoarea i-a spus ca Alexandra are colac acasa (da, are... colac de inotat, dar bona mea habar n-avea ca exista colacel pt WC si ca din asta NU are) si, evident, ingrijitoarea i-a zis sa-l aduca la gradinita, ca sa poata sa faca si ea la WC, cum vede la alte fetite.

Asa ca, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Vai, scuza-ma, Aurelia, dar nu ma pot abtine - ce incurcatura, chiar ca in banc! Bine ca s-a lamurit totul si nu a fost nimic grav. Si eu cred ca cel mai bine e sa discutam direct cu educatoarele ca sa lamurim lucrurile. pt Alexa! (apropo, fii-mea o include pe 'Alexa' in jocurile ei imaginare, pe acasa. daca o intreb cin e Alexa, zice ca e 'o fetita, o colega de-a mea de la gladinita')
Gandacel - chiar ieri imi povestea Andreea (educatoarea de la grupa mini) ca fiica-mea are o mare pasiune pentru cei mai mici copilasi de la gradi, ca toata ziua i-ar strange in brate si ca le zice ca-i iubeste. Am rugat-o sa stea cu ochii pe ea sa nu le faca vreun rau. Deci, cred ca e si Bogdanel printre ei

Ela 26+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Acum rad si eu. Dar ieri chiar am fost furioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Nu stiu daca ati aflat:

Cgaby e !!!

.. si pt ca ne e tare dor de ea am rugat administratorii sa-i redeschida contul. Speram sa se si intample.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput