gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Voi stiti cumva daca au fost cazuri de varicela la gradinita asta? Ca as face vaccinul optional intai... Ori altceva in afara de raceli ori viroze?

Gandacel 31+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Din cate stiu nu au fost cazuri de varicela la Little One. Acum vreo luna insa, pediatra care se ocupa de gradinita a anuntat ca umbla o epidemie de varicela prin Bucuresti si i-a vaccinat pe cei care au dorit (si Alexandra mea a "dorit").

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Nici eu nu am auzit sa fi fost cineva bolnav de varsat de vant la gradi. Oricum, noi am vaccinat-o pe Cristina anul trecut (cred ca la vreo 8 luni dupa ce a inceput gradinita) si stiu ca sunt destul de multi copii deja vaccinati.
Aurelia, stii cumva daca au mai facut ore de dans? Ca parca pe fii-mea nu am mai auzit-o.
Betilina, va asteptam luni, cu forte proaspete!

Weekend placut tuturor!

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, nu cred ca au mai facut dans. Alexandra imi spune in fiecare zi (foarte vesela) ca nu a venit doamna de dansuri.
Ieri, in schimb, a fost Tavi (?), un actor care i-a pus sa tipe tare, tare, tare. Alexandra zicea ca au facut ca "amilutzele" (animalutele): caine, cal, zebra (care-o fi diferenta? ), iepure si ca pe Tavi nu-l doare capul.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Multumesc, Aurelia, de raspuns. Acum imi daus eama ca si Cristina mi-a zis ceva, a a fost un nene, dar ea nu avrut sa vorbeasca cu el.

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Noi am luat-o de la capat cu raceala. Uf, se pare ca 3 saptamani de bine au fost de ajuns. Mucisori, nas infundat, tuse. Fara febra pana acum.
Speram sa ne treaca repede, ca sa putem duce si noi martisoare doamnelor de la gradi. De cumparat le-am cumparat, planuiam sa le punem impreuna in pliculete si sa le dea ea pe 1 Martie, dar... Vom vedea.

Mergi la inceput

Aurelia - imi pare rau ca sunteti racite. Si noi suntem acasa, dar Cristina e de-o veselie si o energie de zile mari. Am fost aseara la dr. ei si ne-a zis ca nu are ce sa-i dea tratament (si dr. asta chiar e fan medicamente!). Lucrul asta ma bucura. O fi vazut ceva dr. de la gradi, habar nu am. Insa a trebuit sa chem o mama cu forta in Bucuresti, asa ca daca tot a venit, o tin acasa pana la sfarsitul saptamanii. Cu martisoarele nu stiu ce sa zic, se pare ca le sarim, desi erau luate si pregatite deja.
Pupici si sanatate multa!

Ela 25+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Noi ne-am dus azi la gradinita si am dat martisoare. Alexandra a stat acasa (de sambata pana azi) din initiativa mea, nu a fost luni sa o vada dr. de la gradi. Iar dr. de familie e mult mai permisiva, daca ar fi fost dupa ea probabil ca Alexandra n-ar fi lipsit decat o singura data.

Mergi la inceput

Sa aveti parte de un 1 Martie frumos, plin de martisoare !
Noi am primit "cadou" de la serviciu o zi libera, asa ca am preferat sa o tin acasa pe Cristina, sa petrecem cat mai mult timp impreuna. Am stat pe afara, am dat-o in leagan, topogan, e asa de cald si de frumos, ca abia astept sa iesim iar. Ma intreb daca s-au incumetat si la gradi sa-i scoata la aer, chiar e o zi frumoasa.
Pupici la toata lumea si va doresc copii frumosi si sanatosi!

Ela 25+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Multumim Ela! Si voi sa aveti o primavara frumoasa si fericita!
Nu stiu daca i-a scos afara ieri, nu cred. Dar am recuperat dupa-amiaza, acasa. Mare minunatie e curtea asta.
Ieri a dansat si Alexandra! La inceput a zis ca nu vrea, dar a prins-o ritmul si s-a bagat si ea intre copilasi sa danseze.

Mergi la inceput