gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Bun venit Gandacel! Bun revenit Betilina!

E impresionant ce efect poate avea gradinita asupra Alexandrei. Chiar si tati a remarcat aseara. Fata de cele 2 saptamani in care a stat acasa (din care numai cca. o saptamana s-a simtit rau), schimbarea este uimitoare. E mai vesela, mai volubila, pronunta cuvintele mult mai bine, ii vin mereu idei de joaca, e chiar mai ascultatoare si face mai putine prostioare. Astea pe langa faptul ca mananca si doarme mult mai bine, ceea ce e de inteles dat fiind ca acum iese si pe afara si se "oboseste" bine de tot la gradinita, si fizic si intelectual.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ce mai faceti?
Noi incepem azi a 3-a saptamana consecutiva de gradinita. Cred ca e pentru prima data din Septembrie. Sper sa o tinem cat mai mult asa.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Aurelia - felicitari! cunosc sentimentul, zau!
Noi vineri nu am fost, profitand de prezenta mamei in Bucuresti, avand in vedere ca am si auzit-o tusind de vreo 2 ori. Adevarul e ca i-am auzit pe mai multi copii tusind joi seara. Sper sa nu inceapa iar vreun "sezon".
Gabi - unde va mutati si cand?

Ela 23+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Noi maine mergem sa facem exudatul si primul ex. coproparazitologic.
Imi e destul de neclar cum e cu copro, dar sper sa rezolvam.
Nu ma speriati cu tusitul asta! Tocmai acum cand sunt pe ultima suta de metri cu sarcina si mai e o saptamana si incepem grandinita!

O sa mai intru sa va zic ce am facut si cum au fost primele zile la gradi! Va pup.

Gandacel 30+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

La copro- trebuie sa duci un pic de kk. Ori ceri dinainte un recipient de la policlinica, ori iei intr-un borcanel curat si faci transferul la fata locului.

Mergi la inceput

Gandacel, nu-ti face probleme cu tusea, trece repede Succes la analize!
Gaby - pe unde esti?

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Din pacate Gaby nu mai are cont pe DC
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari!
Intai, ce-i cu Gabi? De ce nu mai are cont pe DC?
Joi mergem si noi la analize. Nu ne e frica si nu am prea avut probleme pana acum, dar sapt trecuta nu am avut cu ce sa ne prezentam, asa ca am amanat pe sapt asta, sper ca nu e prea tarziu.
Si noi venim la gradi de luni 26.02. Sper din toata inima sa nu fie nici o problema de epidemie pe acolo, ca eu incep de marti serviciul si nu am cu cine sa o las acasa.
In rest toate bune si de abia astept sa venim la gradi!

Va pupam,

Mergi la inceput

Imi pare rau ca Gabi nu mai are cont aici...
Buggy, multumim ca ne-ai spus, credeam ca nu mai vrea sa ne vada.
A, ieri a venit si fii-mea cu ceva mai concret despre tema profesoarei traznite: Pamantul, Luna care se invarteste in jurul Pamantului, Pamantul se invarteste in jurul Soarelui. Si cam atat!
Succes tuturor la analize!

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput