gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

nici stef nu s-a plans de profesoara de dans..azi mi-a zis ca e obosit ca a dansat mult!a zis ca-i place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Concluzia? Am un copil taaaaaareeee nazuros.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

aurelia - eu nu as spune asta...cine stie ce o deranjeaza pe ea...ce nu-i place.
pupici.
un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si noi avem simpatii si antipatii spontane cu privire la unele persoane, nu avem aceleasi gusturi.

Am vorbit la gradi si Bogdan va merge la grupa mini de la 1 martie. Sa vedem ce ne asteapta! Pe educatoare o cheama Andreea, e blonda si fff tinerica, un copil aproape. Gradinita mi-a placut asa, cat am vazut si cat am discutat.

Intr-un fel, abia astept. In altul, nu prea stiu ce voi face cu timpul meu, o zi intreaga fara ca cel mai drag sufletel de pe lumea asta sa rada si sa se joace cu mine.

Gandacel 29+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

gandacel - te cred ca ti-e greu, dar eu sper ca vei vedea ca va fi bine si vei avea timp sa te odihnesti putin si sa te pregatesti pt nr 2.
andreea e foarte dragutza!
pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari mamici cu pitici!
Bine v-am regasit! Vom reveni si noi la gradi de pe 26 feb. Sper ca nu s-a schimbat educatoarea de la grupa mini, caci Maria se intelegea tare bine cu ea. Am constatat la serbarea de craciun ca nu se mai dadea jos din bratele educatoarei!
Abia astept sa inceapa gradinita. E asa de suparata si caraita cand sta acasa numai cu mine, incat sunt convinsa ca va fi fericita acum cand va reveni.
Trebuie sa recunosc sincer ca v-am citit mesajele din cand in cand, dar nu am mai apucat deloc sa mai scriu.
Vad ca mai sunt noi colegi la grupa mini, sper sa se inteleaga toti cat mai bine. "" Glumeam!
Acum va las, dar ne revedem curand.

Betilina si Maria(27.02.2005)

Mergi la inceput

buna betilina.
la grupa mini tot andreea este.
astept sa ne vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salut Gaby!
Super ca avem aceeasi educatoare! Imi place tare mult si mie de ea, nu numai Mariei. Prima nu ca era rea sau cine stie ce, doamne fereste, dar Andreea parca are lipici.
S-a rezolvat cu rugamintea!
Ne vedem curand, desi cred ca voi fi cea mai matinala la gradi si nu stiu cati vor veni asa ca noi, la 7.45 in fiecare dimineata, dar poate ne vedem dupa amiaza, la plecare.
Va pupam si sanatate cat mai multa, ca sa nu mai trageti chiulul!

Betilina si Maria(27.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Gandacel - zici tu ca nu o sa ai ce face cu atata timp liber. Dar daca il lasi la program scurt, ai sa vezi ca nici nu il duci bine la gradi, ca si trebuie sa te pregatesti sa il iei acasa. Abia cand am lasat-o pe Cristina la program lung am simtit ca pot face ceva treaba pe acasa (imi luasem ceva de lucru si chiar aveam nevoie de timp). Mult succes!
Betilina - bine ati revenit!

O saptamana frumoasa tuturor, fug la treaba!

Ela 22 si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

buna fetele.
eu acum l-am dat pe stefan sa mearga cu masina gradinitei...asa ca mai rarut voi trece pe acolo...cel putin pana ne vom muta!
va pup pe toate si multa sanatate.

Mergi la inceput