Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, tu esti de 3 ani in CIC, si mai urmeaza 2?
Jeni, si soacra mea era destul de acra, dar de cind m-am pus pe facut copii e fericita si nu ma mai streseaza .. asa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Salut, gagici cu burtici!
Cam rar apar, da nu prea mai apuc sa stau la calc. De joia trecuta sunt in medical, nu prea m-am simtit intr-ale mele, bashka o infectie cu e-coli care-mi mai da si-acu batai de cap, desi o tratez cu augmentin de 5 zile. Sunt in 8 saptamani acu, maine intru in 9, pare-se, greturile sunt oarecum direct proportional cu poftele si foamea, in general; am dureri de mijloc si de burta de la 5 saptamani, aparent nicio cauza fiziologica, dau cu no-spa de 3 ori/zi. In rest, tratamentul obisnuit cu utrogestan si gravibinon. Mi-e somn si lehamite de toate cele, n-am pic de energie, obosesc si daca respir.
La echo, toate-s bune si la locul loc, samburelu creste si are 180 bpm. Apropo, mamicile de iulie-august 2006, din cate tin io minte, aparuse la un moment dat un link dat de una dintre fete cu dimensiunile embrionului in sarcina, acel CRL care apare la echo. Il mai are cineva? stiu sigur ca era anu trecut pe vremea asta, da io nu-l gasesc nici cu slujbe; nici gugalu nu ma prea ajuta... Please, daca are cineva...Am io un fix si vreau sa-mi tin o evidenta a masuratorilor corespunzatoare varstei sarcinii.

Va pupez!

PS: Camelia, trebuie sa anunti in scris angajatorul care este starea ta, anexand si un act medical. Astfel, nu te mai poate da afara, decat, Doamne fereste, sub un alt pretext. Dar daca nu-i anunti mai curand, ar putea fi naspa. Io i-am anuntat de cand am intrat in 6 saptamani, ca sa fiu sigura (iar la ei lucram de 5 saptamani ).

EDIT ca gasii tabelu cu CRL-u'! Multzam, fetilii!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc de primire calduroasa! azi am fost la eko. mi-a zis ceea ce mi-a zis si ieri dr Puia la consult pe masa:sarcina incipienta de 4 saptamani. mi-a dat utrogestam, ac folic si vit E. sunt reprogramata pe 27. cred ca atunci tot eco tre sa fac nu? ca mi-a zis :ne vedem pe 27. cred ca tre sa vin la el si cu eco , nu? ce zicetzi? in rest sunt ok. nici un semn. doar sanii umflati. va pup

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Doamne fetelor ma omoara grata asta!....asta micu' e focusat rau pe mine:"ai vrut copil ia de aici niste pete,niste greturi,emotii cat cuprinde,asa sa simti ca esti gravida...."

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna burtici, imi cer scuze ca nu ma tin de cuvant si nu va stresz asa cum am promis dar sa dea naiba in el de timp ca asa de repede trece si daca nu resusesc sa citesc / scriu la scarbici, acasa nu am loc de sotu' si de fiica-mea care sta in brate la tatasu si se uita la poze cu ea si asculta cutiuta muzicala.Gata m-am plans...
Multumesc tare mult Jadi ca ma trecusi pe lista si drum bun la mame si la papa bun, pupici multi lui Vladut.
Bun venit tuturor burticilor inscrise in ultima vreme.
Ioana daca tot ai terminat bradul la tine nu vii sa faci unul si la mine???!!!
Esterici imi cer scuze ca iti raspund asa cu intarziere... nici eu nu stiu prea multe despre Calomfirescu, adica sa iti povestesc - s-a intamplat ca la prima sarcina sa fac eco morfologica la el, atunci m-am enervat f. tare pe el deoarece mi-a spus ca e copilul cam mic ca s-ar putea sa devin hipertensiva pana la sf sarcini(eram in 21s)bla bla bla, dar a avut dreptate cu o faza am nascut-o pe fiica-mea mica 2550g(nu conteaza este sanatoasa, a recuperat f. f. repede)asa ca m-am consultat cu al meu sot si am decis sa merg la el, sper sa fie Ok,orcum in Giulesti nu mai calc, asa ca daca culegi ceva informatii te rog sa ma tii si pe mine la curent.
Despre mine ce sa va zic ca sunt in continuare ff ingretosata,imi e super somn daca nu mananca (de greata) ma doare stomacul daca mananc imi e si mai greata e plin de fite bb2.
Nu stiu cat am fost de coerenta sper ca ati inteles ceva.
Mai lamuriti-ma si pe mine cu dublu testul ala ca degeaba am citit ce v-ati dat cu parerea pe aci ca nu inteleg, ce vreau io sa stiu e daca trebuie recoltat singe si facuta eco in aceeasi zi ca nu fusei atenta cand mi-a zis dr. ca eram nauca.
Va pup pe burtici si sa fiti cuminti.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, voua nu vi se intampla sa va sufocati? Cateodata simt ca nu pot respira. Ma gandesc la crizele de spasmofilie de acu 2 ani. Tot asa incepeau. Dar daca vi se mai intampla si voua, ma linistesc. Ce bine ca exista forumul asta...

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vio, bitestul e un test din singe, cu acelasi scop ca si triplul test (detectarea unor anomalii), dar se face mai devreme de triplul test. Trebuie asociat cu o ecografie facuta in aceeasi perioada. Vin la tine sa fac bradul, cum sa nu.
Mihaela, sigur, arata-i dr toate ecografiile pe care le faci.
Olguta, esti tare. Ce fatza a facut angajatorul cind a auzit ca esti gravida? Sanatate, sa scapi de infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai sa ni-l dai si noua Olguta, pe ala cu crl-ul adica.

Asa Vio, oboseste-ne!

Nimic special in rest1

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Uite Jadi, o sa scriu si eu sa fac prezenta. Sa nu te las sa ai ultimul mesaj. Azi sunt mai bine cu greturile si daca n-as fi racit din nou ar fi fost si mai bine. Dar cum nu le poti avea pe toate...
Intreba cineva despre rubeola, dar am vazut ca au raspuns fetele, asa ca nu mai reiau. Cel mai probabil sa fi avut boala inaintea sarcinii, in copilarie sau chiar mai tarziu, dar fara simptome.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Kitty Nic, tu mergi de mult la Tutunaru? Ca eu nu am decat o vizita pana acum la el, si asta la Elias. Cum e la el la cabinet? Cat costa ecografia? Esti multumita de el, banuiesc? Merci anticipat de raspuns

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput