Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Olguttza esti meseriasa ! Cam asa ceva voi face si eu. Daca imi ajuta bunul Dumnezeu si iau examenul de maine si reusesc si la interviul de vineri atunci si eu voi proceda la fel. Las sa treaca ceva vreme si anunt ca sunt insarcinata. Stii ce e naspa la mine nu stiu daca si la tine : ca nu voi avea cotizate 12 luni cand voi naste ca sa beneficiez de indemnizatia aia de 600 ron. Dar asta sa fie ultima problema, sa fie bebe sanatos si-oi vedea.
Lorinaoo 1 nu te mai gandi la spasmofilie-gandeste pozitiv. Si eu am momente cand respir greu da nu m-am gandit la asta. Capul sus de asta suntem aici toate sa ne ajutam una pe alta .
Ioana75 socrela mea era ok superok pana acum ceva vreme cand a inceput sa o ia razna, o fi de la varsta ! Plus ca eu deja mai am o fetita acasa nu e primul bebeu.
Apropo de pofte as manca doar ardei iuti si condimentat-stiu ca in perioada de alaptat nu e voie, dar acuma ? Iar cu cola, da, poftesc la ea dar inca nu am baut ca nu crap asa de dorul ei, doar ma gandesc cum peste vreun an si ceva voi savura cata cola am chef (desi am redus-o drastic de peste 4 ani) si cate tigari vreau si cata cafea vreau.
Si eu tot cafea fara cofiena mi-am luat si cand am chef imi fac cate o cafea .
Pupici dulci la toate si de final ceva frumos pt sufletele voastre :
Poem irlandez
Rezervă-#355;i timp să munce#351;ti , căci acesta este pre#355;ul succesului. Rezervă-#355;i timp să gânde#351;ti, căci asta este sursa puterii. Rezervă-#355;i timp să te joci, căci este secretul tinere#355;ii. Rezervă-#355;i timp să cite#351;ti, căci este sămân#355;a în#355;elepciunii. Rezervă-#355;i timp să fii prietenos, căci î#355;i va aduce veselie. Rezervă-#355;i timp să visezi, căci te va ridica la stele. Rezervă-#355;i timp să iube#351;ti, căci este bucuria vie#355;ii. Rezervă-#355;i timp să fii mul#355;umit, căci este muzica sufletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mai burtici...da ati scris ceva nu gluima!

eu ma simt bine...ma misc...nu fac excese dar pot iesi din casa...
pete nu mai am...e a 5a zi fara...nu am nici un pic dar nici un pic de greata...sunt ok!
de ingrasat m.am ingrasat binisor...de la 51kg si burta ioc...la 54 si o burtaaaa imensa!

ALINA..NIKOLE... ce bine ca am scapat de pete!Doamne multumim!!!!!!
eu maine la 16 ma duc sa.l vad pe bb!emotii cat casa...

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oanabbb ai vazut ca toate sunt bine cu bebele tau? Si m-ai luat si pe mine dupa tine.

Fetelor nici eu nu am anuntat la serviciu inca, mai ales ca aici nu te plateste statul ci angajatorul deci va dati seama ce soc o sa aiba astia... In plus te platesc doar 6 luni, dupa 6 luni ori vii la serviciu ori la revedere bani. Asta e. Eu renunt la job probabil.

Cat despre subiectul soacre nu mai discut ca tocmai am show-uri cu a mea , mai bine zis cu sotul din cauza ei de cateva zile.

Va pup pe burtici.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Subscriu la capitolul soacre: SOACRA SOACRA POAMA ACRA, DE TE-OI COACE CAT TE-OI COACE, DULCE TOT NU TE VEI FACE! Mamici de baieti si noi tot asa vom fi? Speram ca nu....Oricum si a mea este groaznica, oricate am facut in timp sa-i intru la inima nu voi reusi se pare never ever!

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Ma intreba cineva de analizele genetice. Sau eu cel putin asa am inteles, ca ar fi genetice. Este vorba de anticardiolipin si anti beta GP1. Nu ma intreba ce sunt si cu ce se mananca, le-am facut la Cantacuzino si am avut bucuria sa vad ca rezultatele sunt in limitele normalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Andutzy eu sunt pacienta dr Tutunaru de 1 an. Sunt multumita de el, intr-o oarecare masura. Adica are momente in care ma enerveaza, dar acum am invatat sa nu ma mai las enervata, si per total general am o satisfactie destul de mare vis-a-vis de el.
La cabinet consultatia (care consta in ecografie si eventuale discutii la care il provoci) costa 1.000.000 lei. In primele 14 sapt te cheama la 2 saptamani, iar dupa aceea la 1 luna.
Daca mai ai ceva nelamuriri, intreba-ma si in masura in care stiu, iti raspund.
Multu pupici la fete.
Eu acum ma pregatesc sa plec spre casa si n-am rezistat ispitei de a mai "baga in ochi" pe aici.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma stiti carcotasa din fire, daca nu, o sa ma cunoasteti! Mama ce tarife are dr.T asta... pai la cati bani ia in timpul sarcinii cred si eu ca nu mai ia nici un ban la nastere!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

jadi, sa vezi cum e la Vladareanu sau Strejan. Care te cheama cel putin o data pe luna la cabinet particular, doar ca toata distractia costa 3mil! deci ma declar multumita de pretul lui Tutunaru, chiar daca e mult mai mult decat dadeam la doctorita mea si anume vreo 500 cu tot cu eco si consultatie! Dar macar voi naste intr-un spital civilizat si cu un medic cu referinte bune! Si in Cantacuzino a fost bine, dar fara doct mea nu mai vreau acolo, am fost si in Elias si este clar net superior!
Sper insa sa nu ma enerveze nenea doctoru asta, cum a reusit sa o enerveze pe Kitty_nic. Acum bineinteles ca sunt curioasa si cum a enervat-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum ca am abordat o astfel de tematica. Eu am observat ca nu exista doctor de care pacientii sa fie multumiti 100%. Consider dupa parerea mea proprie ca toate nemultumirile vin din asteptarile pe care ti le creezi... Si daca asteptarile tale sunt mari si se intampla ca doctorul sa nu le indeplineasca, clar ti se pune pata pe doctor. Mai sunt si cazuri ca doctorul fara manusi pe care sincer l-as impusca! Iar aberez... se vede ca sunt gravida cu hormoni multi si ridicati la cap!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

hai sa-ti mai alimentez putin hormonii carcotasi .
Stii cat a cerut Strejan acum 5 zile unei cunostinte pt nastere??? 20 MIL! Sotul femeii a intrebat ce si cui sa dea(cum intrebi doctorul inainte de cezariana) si Strejan i-a zis ca sa-i dea lui 20 mil si el da la toata echipa...DUpa ce luna de luna i-a dat cate 3 mil pe consultatie...

Mergi la inceput