Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu am un viciu: COLA. M-am lasat de fumat de un an (desi la primul copil am mai fumat mai putin insa nu am putut sa ma las) implicit de cafea insa cand vad cola turbez. Mai ales daca e rece.

Alta problema pe care o am e pofta de ton. Adica de o luna mananc la ton la greu (nu stiam ca sunt gravida) si acum daca mi-e foame primul lucru care imi vine in minte e TON. Am inteles ca e interzis, e adevarat?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

haideti ca eu astazi sunt cu intrebarile
se prezinta urmatoarea situatie: eu sunt studenta in anul 3 si am de dat niste examene, pentru care vreau sa-mi iau doua zile libere..eu lucrez de 7 ani in aceeasi firma, la care sunt si in prezent, sefii sunt putin mai si nu prea sunt deacord cu zilele libere ...si o colega mai "binevoitoare" mi-a spus sa am mare grija ca nu cumva sa-mi faca vreo "bucurie" si sa ma dea afara...acum eu vin cu intrebarea MA POT DA AFARA !??!?!?!?! in conditiile in care eu sunt insarcinata si inca nu am adus nimic de la medic, gen adeverinta, deoarece cea de la personal mi-a spus ca nu este necesar sa aduc nimic

9+
nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

Luna si eu am aceeasi problema cu cola numai cand aud si salivez (chiar am in fata un mare pahar cu cola) si stiu ca nu este recomandata iar in ceea ce priveste tonul stiam ca in timpul sarcinii chiar este recomandata a se manca peste

9+
nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kitty, bine ai revenit asa fericita si fara greturi grave.
Camelia, depinde de organism. Eu am vazut o gravida in luna a 3-a care avea burta mai mica decit mine cind nu eram gravida. La mine se vede din prima luna ca m-am ingrosat in talie.
Camelia, nu te lua dupa cei de la personal. Pune mina si scrie o instiintare cum ca esti insarcinata in luna x si ca data probabila a nasterii este y, ataseaza o "adeverinta" ceva de la medic si du-o la secretariat sa-ti dea numar de inregistrare pe ea. DOar apoi esti protejata de lege si nu te mai poate da afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Camelia nu au voie sa te dea afara insa tu trebuie sa ai grija sa duci o foaie la personal prin care ii informezi ca esti insarcinata. Altfel nu exista nici o dovada ca tu ai anuntat.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua dragi mamici !
Apropos de soacre nici eu nu-i spun la a mea "mama" si dupa faza cu bebele de cand a zis ca poate ma mai gandesc, ca nu e momentul (am mai scris despre asta ) o voi ignora total. Numai cand ma gandesc ce a putut sa zica si ma iau nervii, si dupa ce a zis ce a zis acuma s-a invitat la noi pe weekend de ce nu stiu. Da va avea parte de un tratament f acru din partea mea.
Iar referitor la cola si eu salivez cand ma gandesc la ea si daca n-o sa mai pot rabda o sa ma duc si-o sa-mi cumpar ca nu moare nimeni din 4-5 guri de cola. Practic ideea e sa nu facem exces din ceva, acolo putin de pofta nu pateste nimeni nimic.
Va pusilesc burtici dragutze !

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

Camelia stai linistita esti protejata prin lege si nu au voie sa te concedieze, dar sa duci de la dr ceva la mana neaparat sa fi inregistrata si nu au ce sa iti faca.
eu mai beau cafea dar fara cofeina este voie?, nu beau in fiecare zi dar mai beau.
bine ca am net acasa, nu stiu ca ma faceam fara voi in vacanta de iarna, pe 22 intru in vacanta ca deja sunt obosita.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nici eu nu am anuntat inca la scoala ca sunt iar .Dar pe mine nu au cum sa ma dea afara .Sic .Doar ca o complic un pic pe directoare la intocmirea planului de personal pe anul viitor
Ea stie ca in septembrie 2007 ma reintorc la munca

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Camelia 1 nu pot face absolut nimic cu contractul tau de munca, cat esti in perioada de sarcina si nici pe timpul perioadei de concediu pt cresterea copilului. Insa exact cum zic fetele anunta in mod oficial sarcina ta la servici. Ia-ti o adeverinta medicala si depune-o xerox sau original la registratura societatii si ia numar de inregistrare ca sa ai dovada ca ai depus-o !!!!!!!! Asta ca sa dormi tu linistita !
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Eu aveam burta si inainte de a ramine iar gravida .De aceea nu de putine ori mi s-a intimplat sa caut pantaloni de ex pe marimea mea si sa nu imi vina , iar vinzatoarele dragute imi spuneau ca au haine si pentru femei insarcinate

Jeni , ai grija cu pofta de Cola .Eu am patit-o .Am zis ca nu are ce sa strice 2-3 guri de cola si am baut pina la urma 1litru .Problematic a fost ca mi se facuse pofta in aceeasi zi si de fasole batute si mi-a adus soacra .Va imaginati ce combinatie

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput