Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, ce dragut e sotul tau, ca deja vorbeste cu burtica.
Samurai-lady, cred ca te-ai convins ca sintem multe in grup care mai avem un copil, si cel putin 2 mamici care au doi copii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mioara si Ioana multumesc. Hai sa incerc semnatura

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele, dupa ceva absenta m-am intors in randurile voastre.
Pentru cele mai noi care nu ma stiu, eu sunt o gravi mai de la inceputurile topicului "mamici de iulie-august 2007".
Urez bun venit noilor viitoare mamici si sarcini usoare in continuare.
Eu am avut saptamana trecuta treaba de rezolvat pe acasa si am fost in concediu, iar de luni de cand am revenit la birou a fost o nebunie continua (si care inca nu s-a terminat), asa incat sunt in urma rau cu evenimentele care s-au intamplat pe aici.
In rest miercuri, de Mos Nicolae, am fost la dr. si l-am vazut pe bb, care este un dragut; seamana cu o mica broscuta, are manute si picioruse si da cu mult spor din ele. I s-au intensificat bataile inimii la 191 bpm.
In rest despre mine nu am ce sa va spun, sunt tot "fericita gravida fara greturi grave", muncesc cu mult spor si cam atat.
Multi pupici la mamici si burtici.
A, si pentru completat listuta cu datele noastre de nastere: eu sunt nascuta pe 3 martie 1977, in zodia pestilor.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna,
spuneti-mi si mie care e faza cu rubeola in timpul sarcinii. Va rog.

Eu nu am stiut niciodata care e difernta intre rubeola si rijeola. Care e periculoasa pt burtici? Sau recomandati-mi un site unde sa citesc ceva.

(Fratele meu de 39 de ani a facut rubeola. De fapt medicul de familie i-a zis ca ar fi, dar nu e sigur. La fel si cei de la infectioase. Pentru a se asigura l-au trimis sa faca analiza la sange, dar...rezultatul poate sa-l ia dupa 3 ianuarie. Ideea e ca locuim foarte aproape si ne vizitam destul de des. sau cel putin ne vedeam la mama - si ea sta langa noi. Baietelul lui sta zilnic cu baiatul meu, vin impreuna de la gradi.
Asta mai imi trebuia!!! )

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martei 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

fetelor am si eu o intrebare la voi...cam din ce saptamana incepe sa se vada burtica ?!?!?! eu sunt in 9 saptamani si constat ca blugii incep sa nu ma mai incapa
si urez si eu bun venit noilor burticute si sa ramanem impreuna pana la termen

9+
nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Camelia si mie mi s-a vazut destul de repede burtica - la 8 saptamani; de saptamana trecuta a trebuit sa-mi cumpar pantaloni cu material elastic in talie.
Oana ar trebui sa-ti faci si tu analiza de rubeola; asa greu se dau rezultatele la Iasi? La Cluj le-am facut si in 2 zile le-am primit. Te costa cam 60 roni - mergi la synevo trebuie sa fie la Iasi.
Ceri Igg si Igm - prima iti arata daca ai avut vreodata rubeola si ai anticorpi - e bine si urmatoarea iti indica o eventuala infectie curenta. Mie dr mea de familie mi-a spus ca este destul de periculoasa poate provoca avort ( oprire in evolutie ). Dar nu trebuie sa te sperii; fa-ti repede analizele.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina se cunoaste ca suntem din aceeasi zodie Nici eu nu folosesc cuv mama decat pt o singura persoana Cat priveste relatia cu sotul meu, de cand stam la muma-sa (3 ani si ceva) parca suntem mai legati unul de celalalt. Si mai fain este ca suntem pe aceeasi lungime de unda apropo de socrela Mai visez si eu cateodata si imi zic ca vine bb cu o casa noua
Ghinetz eu stiam ca orice boala contagioasa e periculoasa in sarcina. Incearca sa te izolezi o perioada, desi e cam greu de pus in practica.

Si ca sa nu fiu nesimtita de tot, urez si eu bun venit noilor . Sanatate si o sarcina fara probleme va doresc!

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor voua va este somn? Ca eu sunt rupta!

Inca o intrebare: Cum stati cu sexul? Adica mai faceti, mai rar? Scuze de intrebare insa nu stiu cum sta treaba, cum e mai bine.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Oana Citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=10" target="_blank"> aici
Mioara

11+

Mergi la inceput

Luna si eu sunt mai adormita, cafea nu mai pot bea nici mirosul nu-l suport; sunt zile cand as putea adormi pe scaun, la servici.
In legatura cu sexul, daca medicul nu are alta parere, e liber; dar nu stilul sportiv. Noi in primele saptamani am fost amandoi cam stresati, eu foarte ingretosata - ce sa mai faci?
Acum suntem mai bine dar mai rar si nu se compara cu ce era inainte de sarcina. Dar suntem mai tandri, ma tine in brate, imi tine mana pe burtica.

11+

Mergi la inceput