Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Bun venit noilor burticutze,sarcina usoara si bebei sanatoshi si cuminti.Eu ma duc vineri la gineco,la un spital mai mare,unde m-am hotarat sa si nasc.Sper sa vin cu stiri bune.Adica sa-l vad pe bebelika

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

buna dimineata, ati fost foarte active in fiecare dimineata stau sa va citesc cate jumatate de ora bine ca sefa vine mai tarziu ca altfel........
la mine tot pete aseara m-am speriat a incepit sa curga sange inchis ci mai mult am zis ca mor dar am mai luat un utrogestan sper sa nu dauneze dr mi-a zis sa iau 2/zi dar eu am luat 3 ieri,
bun venit fetelor noi sa ne vedem la vara cu bebei.
maine am programare dar nu mai pot stiu ca v-am mai spus dar eu nu am nici un semn de sarcina in afara de sani care sunt umflati si tari si imi este somn, este posibil sa nu mai fie bebe acolo?

nu aruncati cu pietre in mine dar nu ma prea pricep si mai vad si sangerarea asta care nu imi da pace.........
va pe toate

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Ce se intampla azi? Toata lumea tace?
De obicei la ora asta aveam cu cine schimba o vorba...
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello! Am venit cu rezultatele de la hematologie si de la testele genetice(cred eu ca sunte, de la Cantacuzino). Si unele si altele au iesit in limite normale, acum mai stam cu emotii la cele de imunitate si daca ne ajurta DD sa iasa si alea bine, ar trebui sa fie ok si bb-ul la consultul de luni. De snagerat nu am mai sangerat, greturi full option...deci, pastram optimismul!

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Cum am o clipa libera, voi intra sa adaug si fetele noi pe listuta cu datele de nastere!

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!

Eu am avut o noapte groaznica, unde ma plangeam ca sunt constipata, nu stiu de la ce, ieri noapte m-a luat cu diaree dar rau de tot. Nu am dormit mai deloc si dimineata aveam 2 kile mai putin. In continuare nu cred ca mi-a trecut nici acum. Nici acasa nu am putut sta ca eram programati la control de rutina cu asta mic! Asa ca sunt zombi si nu stiu cand plec acasa azi dar oricum ma simt slabita!

Bine ai venit July si o sarcina usoara, esti prinsa in lista, gata cu gandurile gri!

Cristina eu voi fi sincera, am deschis site-ul si nu am putut viziona pana la capat, prea multa durere! Acum va fi altfel, ai sa vezi!

Ioana si eu as vrea sa le fac in aceasi zi, cel mult la o zi diferenta. Eu voi avea 12s +4 zile dupa UM, cam 12 fix dupa ovulatie!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Andutzy,ia zi-mi si mie despre testele genetice,ce sa le zic la japonezii astia sa-mi faca? se fac din sange? plizzz lamureste-ma.
Mercik multtt

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salut fetelor! Multumesc frumos de primire, de cand asteptam sa ajung la odisee!

Si pe cine gasesc aici, fete frumoase, extraordinare printre care si mychydutza, una din colegele de la "asteptand un ingeras...". Ai vazut ca ai reusit Mychy, cu optimismul tau nici nu ma indoiam de asta.

Am citit ca multe fete se plang de sangerari, eu la prima sarcina am avut sangerari pana in luna a patra, nu mult, o picatura din cand in cand si totul a fost ok.

Sper ca si de data asta sa am o sarcina la fel de buna, nu am avut greturi, m-am ingrasat doar vreo 12 KG pe care le-am dat jos intr-o sapt dupa nastere. Doar depresiile s-au cam jucat cu mine. Si in timpul sarcinii si depresia post-natala.

Cristina iti stiam povestea, imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie acum, cat de speriata poti fi, insa sunt sigura ca va fi bine.

Eu sunt nascuta pe 4 mai 1979.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu cum imi pun graviduta la semnatura?

Ralluca am observat si eu ca avem acelas DPN. Eu nu am fost la doctor inca.

Intrebati cum ne-am anuntat sotii: Eu am zis ca daca nu vin uratii in ziua care trebuie (adica luni) imi iau un test de sarcina. Am mers apatici sa luam un test de sarcina luni seara, m-am dus la toaleta sa-l fac si nici nu a trebuit sa astept un minut cat scria pe test, au aparut liniutele imediat. Am iesit de acolo buimaca, si si-a dat seama. Ne-am pupat insa el deja a luat-o razna, pupa burta, vorbeste cu colocatarul...

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Luna ca sa-ti apara semnul de graviduta scrii gravi intre [ ].
Mioara

11+

Mergi la inceput