Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Raluca, intradevar este cel mai frumos cadou pe care puteai sa il primesti.
Si eu de altfel i-am spus sotului sa nu imi faca nici un cadou de Craciun pt ca am primit cel mai frumos cadou si e si tot ce mi-asi putea dori.
Eu o sa am 30 de ani pe 11-04, deci tot la 30 de ani o sa il am pe bebe. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun pentru noi toate!
In legatura cu greturile. Noi toate avem greturi pentru ca avem hormonii ridicati si asta ne da senzatia de greata (nu doar senzatia), deci si greturile sunt binevenite pentru ca stim ca sarcina decurge in mod normal. Aici dr. spun ca saptamana de varf e saptamana a 12-a pentru ca pana atunci placenta se formeaza. Dupa ce placenta e formata si greturile vor disparea incetisor.
va imbratisez

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Bun venit celor noi in grup !
Ralluca la mine a fost altfel cand a aflat sotul meu. M-am dus la control obisnuit la gine, nici nu ma gandeam ca sunt insarcinata. Nu mai fusesem de mult de peste 6 luni la control la gine si am zis musai trebuie sa merg. E adevarat ca aveam deja intarziere vreo 3 zile dar nu visam sa fie un bebe cauza. De 2 ani si ceva incercam sa mai facem un copil, si ne luasem gandul voriam chiar sa infiem pt ca eu am avuit o operatie acum 3 ani si mai am doar o bucatica de ovar. Si nu credeam ca voi mai afce un bebe cu bucatica aia din ovar.
La doctor initial pe masa aia minunata ginecologica nu s-a vazut nimic, daaaaaaaaaaaaaaaaar la eco intravaginala s-a vazut bebele de 4 saptamani, adica sacul. Mi-a zis ca sunt insarcinata, imi venea sa-l pup si i-am zis doctorului va rog nu-i spuneti sotului meu ca sa-i fac supriza de mos nicolae. ma si gandeam fac un test si il pun cadou de la mos nicolae. Insa medicul nu stiu ce a inteles, cand am iesit din cabinet se duce da mana cu sotul meu si-i spune veti fi tatic. Si al meu l-am vazut ca se schimba la fata. Buxcurie mare in familie, fetita mea de 10 ani e cea mai fericita. Toata ziua vine imi pupa burta ii canta si vorbeste cu bebe. In schimb socrela mea a pus cireasa pe tort si de la mine s-a lins pe bot de orice spunand ca poate nu e momentul ca exista riscuri si ca poate ne mai gandim. Am mai scris asta cu scorela nu ma mai repet. Dar pe ea o uignor a devenit o straina pt mine.
Nicoll Mada, mersi de urare !
Carla V pe unde esti?
Sa aveti o zi usoara fara greturi dureri si sangerari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Cristina26 imi pare rau pentru pierderea suferita. DD te va ajuta sa ai acum un copil sanatos. Sa stii ca am mai citit aici pe forumul DC depre o mama Paula2003 care la prima sarcina i s-a spus din primul trimestru la o ecografie ca copilul va fi cu SD dar nu a crezut, si-a facut toate testele, ecografii la mai multi medici renumiti dar toti i-ai spus ca e bine. Fetita are SD. Acum are si un baiat care e sanatos. I s-a spus ca a fost un accident genetic. Posibile cauze : stresul, radiatii, virsta parintilor.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata mamici de iulie-august! Va citesc cu drag de cateva saptamani bune, dar nu am indraznit sa scriu pana acum. Superstitie sau tacaneala daca vreti. Anul trecut, in noiembrie pierdeam o sarcina la 14 saptamani. Acum avem 7 implinite azi.Am citit ca in acest club ramanem impreuna pana la sfarsit si sper ca asa sa fie si la mine. Ma primiti si pe mine sa ingros randurile mamicilor de iulie-august?
Datele mele sunt UM 26 octombrie, DPn 01.08.2007 iar eu sunt un rac veritabil 02.07.1976.
Sarcini usoare la toate mamicutele si greturi cat mai slabe!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor !
Bun venit noilor fete, imi place ca suntem tot mai multe pe zi ce trece.
Fetelor eu cand mi-am facut testul prima data nu am crezut! Pentru ca incepusem sa-mi fac teste inca din ziua 35 a CM ca am fost la dentist si tot negative. Mi-a mai ramas un test si mi-am zis hai sa-l fac si pe asta ca mergeam pentru ultima data la fixat lucrarea si ma enerva ca iar a luat-o razna ciclul meu. Nu aveam nici un semn de sarcina.
Asa ca atunci cand a aparut a doua liniuta mi-am spus 'cred ca e un test defect, trebuie sa-mi cumpar altul maine'. Dupa alte 3 dimineti cand a iesit pozitiv am si fugit la medic. Noroc ca la dentist nu mi-a facut nici radiografie nici anestezie.
Va pup Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

July_g si mioara 2004 bine ati venit, sarcina usoara si sa stati aici alturi de noi pana la final sa fim cel mai fericit grup de mamici !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

july, sarcina usoara si bine ai venit la noi in grup.
Raluca, si eu merg tot la dr Mihalache. Poate ne intilnim la cabinet.

Ma trezesc cam greu dimineata - de fapt ne trezeste copilul, care intirzie o ora la gradinita din cauza noastra. M-am programat la bitest la 11s+2z, vreau sa fac in aceeasi zi si ecografie si recoltare. Numai ca am programare la ora 14, trebuie sa-mi anunt seful ca lipsesc jumatate de zi si sa inventez un motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare!
Am lipsit ceva vreme si voi ati trecut deja la un nou capitol . Cred ca am reusit sa recuperez...
Imi pare foarte, foarte rau pt Irda si Cami. Ce li s-a intamplat nu e usor de suportat. Nu gasesc cuvinte de consolare. Eu una am trecut obiectiv prin acest tip de experienta - ma duceam aproape zilnic la nasa mea sa stau cu ea prin martie si nici atunci nu am gasit cuvinte de alinare. Eu sunt mai sensibiloasa si pun suflet in ceea ce scriu si in prieteniile pe care le leg, asa ca, daca vreti sa mai scriu pe DC, va rog eu, sa nu dati voie gandurilor negre sa va copleseasca. Se zice ca totul se intampla cu un scop... Nu stiu care ar fi scopul in cazuri ca ale lui Irda sau Cami, sper sa inteleg si eu intr-o zi.
Ghinetz, Alina ce vorbiti voi de soacre? Voi aveti oricum un avantaj, ca sunt departe de voi. Eu stau cu dusmanul in casa . Dar ea nu stie ca am probleme, oricum comunicarea dintre noi e aproape inexistenta. Ca prostia ei ma raneste, oricat de bune i-ar fi intentiile. Ieri, de pilda, dupa ce-mi spune ca daca nu spalam noi se apuca ea, pun masina in functiune, spal vreo 3 ture, si vine seara la mine in camera si cu o satisfactie vadita imi spune ca era sarbatoare si ca sunt o pacatoasa - ea care e mare bisericoasa
Ma bucur, Alina si Nikole ca nu mai aveti sangerari. Fiti in continuare cumintele ca totul va fi bine.
Eu ma simt mai bine, nu mai am contractii decat ocazional, daca ma supara cineva (a se intelege socrela) sau sunt obosita. Azi iau rezultatele de la analize. Stau cu oarece emotii, speram sa fie bine.
Na ca m-am intins la vorba.
Bradutul inca nu l-am facut. Oricum Craciunul asta e cam saracut. Am facut multe cheltuieli, a avut si sotul meu o operatie la un maxilar care ne-a ras de 4 mil, dar asta e. Ne vom reveni noi. In ianuarie e ziua finutului. Implineste un anisor. E si taierea motului. Cardul meu deja e rupt in doua...
Noi sa fim sanatosi.
Ghinetz, Meda, Mioara

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

july bine ai venit si ai mare dreptate ca noi aici incercam sa ne tinem strans una de alta si sa nu plecam.
nikole asta iti mai lipsea!ai grija de tine,nu strica ce ai reusit cu atata rabdare sa obtii si regula de aur nu strica relatia ta cu omul tau pentru nimeni si nimic in lume!uite scriu aici si pt lorina si pt tine,soacramea sta in aceeasi casa cu noi,dar are apartamentul sub noi,nu comunica dar comunica ea prin orice si oricand poate...
mi-a scos atati peri albi la propriu,dar NICIODATA nu m-am comportat diferit fata de sotul meu.acum ma certam cu ea,plangeam,venea sotul acasa si incercam sa fiu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.e greu dar pana la urma merge.acum 2 luni a venit la mine ca de ce o ignor ca asta doare cel mai tare.he he he da? ghinion.
eu nu-i zic mama,nu-i zic nicicum.eu am o mama si atat.si asta o inebuneste.ghinion.
va pup cu drag pe burtici.

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, of, deci traiesti cu dusmanul in casa. Nasol cu soacrele astea. Cit despre mot, eu stiu ca in Moldova exista obiceiul ca nasii sa vina cu cadouri multe ... dar poti sa "sari" peste partea asta si sa-i duci simbolic o jucarie.

Dr mi-a zis ca din cauza ca am o cezariana, e posibil sa am dureri de burta. Sper totusi sa nu se intimple.

Mergi la inceput