Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

2girlsmum si Tamara bine ati venit! Felicitari pentru gemeni sa va traiasca, sunteti fericite.

Patricia chiar ma gandeam ca nu sunt si eu cu o gravidutza din Anglia sa schimb impresii despre sistemul medical si uite ca mi s-a indeplinit dorinta. Si esti din Ipswich, cum e starea pe acolo? Ca eu desi sunt departe si nu am aceeasi meserie cu victimele totusi de cate ori termin serviciul si merg la masina in parcare pe intumeric mor de frica, ma gandesc daca s-a relocat nebunul. Tu ai curaj sa mai iesi pe strada noaptea? Adica stiu ca omoara doar prostituate insa poti sa stii ce e in mintea psihopatului? Ce varsta a sarcinii ai?

Va pup pe burtici pe toate.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara la toata lumea !
Foarte bine a fost la plimare ! Am colindat de-aiurea prin kaufland si-am cascat gura pe la toate rafturile fix de-aiurea profitand ca-s fara sot sa ma zoreasca, am venit acasa am papat si m-am dus sa ma mai plimb un pic. Superb a fost, soare cald ... sa tot fie zile d-astea. Sa stiti ca ne constipam si pt ca nu afcem deloc miscare si vegetam in pat. Eu cum ma misc putin pe afara cum se rezolva aceasta problema.
Mioara sa stii ca eu ador Clujul si vin f des in Cluj de vreo 15 ani ca am nasii din Cluj, si revelionul 2006-2007 il fac la Cluj la ceva restaurant !
Luna1 - sa stii ca eu sunt nascuta si crescuta in Buc unde am stat pana in vara acestui an cand m-am mutat din Buc. Sa stii ca nu regret deloc, e altceva aici. Gasesc aceleasi lucruri, poate chiar mai multa calitate, oamenii sunt altfel , de o cu totul alta calitate.
Andicu-nu te speria, eu am si un mic chist si uter firbomatos, si chiar mi-au zis ca o sarcina revigoreaza organismul si poate chiar mi se curata uterul. Asa ca...............nu esti singura.
Carla V si eu m-am gandit la varianta sa fie postul aranjat da ce sa fac, am incercat si eu. De ceva luni bune de cand m-am mutat caut servici si e jale. Plus ca eu fiind in domeniu economic m-am sperita cum se lucreaz aici cat de nelegal si incorect. salariile nu-s f mari (noroc ca compenseaza sotul la salariu) asa ca prefer sa ma duc la Stat, macar am tot salariul scris in cartea de munca si e la acelasi nivel (chiar mai mare) decat la privat. Plus nu ma obliga nimeni sa fac prostii in acte. Ce o fi o fi, am incercat. Dar se poate sa ai dreptate ca atunci cand m-am inscris la personal o zana care mi-a verificat dosarul mi-a zis ca nu ii trebuie si diploma de la a doua facultate, diploma de master si celelalte cursuri acreditate de bursa de valori bucuresti. Si am insistat sa mi le ia fiind trecute in cererea de examinare. Probabil aveau pe altii cu dosar mai slab sau deja pus pe rol...
Ioana75-multumesc mult de lege o studiez. dar multumesc mult de tot.
Bun venit si sarcini usoare noilor venite.
Dar voi mai reveni ins eara asta , pupici la toate!
Ma duc sa fac supa de chimen cu legume ca mor de pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bun venit noilor mamici curajoase cu gemeni deja!

Jeni71, ma confunzi , Mioara era ingrijorata si eu doar am imbarbatat-o! eu n-am nici-un chist, sunt ok.

Andreea 10+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Alina, am 7 saptamani fix maine, stau cu inima stransa un pic caci ma doare spatele si mi se intareste burtica, mai ales dupa cate o tura de activitati prin casa. De iesit din casa seara, mai putin probabil, caci nu m-ar lasa sotul meu, ma suna el din timp si intreaba daca este nevoie de ceva.Starea din oras este destul de alerta, sunt peste tot pichete de politie si au inceput sa dea la femei dispozitive de alarmare in caz de pericol. Eu sunt sigura ca o sa il prinda, desi s-ar putea sa ia ceva timp.

Tamara, ce supriza sa ne intalnim aici!! Nu stiu daca tu ma mai tii minte de la mamicile de gemeni, de acum vreo 2 ani in urma cand postam acolo mai des. Te inteleg perfect, nici la noi nu a fost planificat bb3, dar acum nu pot decat sa sper ca va sta cuminte acolo si va deveni un baietel vesel.

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile noastre aici si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

saluatari la burtici!
bine ati venit noilor mamici,sa va traiasca si la mai mare sambureii celor care iau vazut la eco!abia astept sa ma duc si eu la szeged ca aici cu ecograful dim maternitate....eu i-am vazut inimioara ultima oara dar de vreau si eu mai mult.....
eu am bagat un somn dupa ce toata dimineata am umblat,am cheltuit o groaza de bani,a zis sotul ca am vrut sa recuperez statul in casa
asa ca deseara ma voi imbraca frumos si voi sta pe scaun si voi manca bine dar tot e ceva.daca imi fac poze le trimit la adresa comuna sa le vedeti.
nikole si oana b ce ma bucur ca-mi dati vesti bune!si eu abia astept sa treaca timpul sa ma duc la szeged!
anya e posibil sa fi avut sangerarea si de la polipii din col?tu ce zici?

alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jeni ai citit ce ti-am spus legat de indemnizatie si alocatie?

Patricia eu o sa te tot intreb cum a fost cu nasterea aici ca am auzit tot felul de pareri controversate. Anumite persoane imi spun ca e extraordinar altele ca e rau, ca nu iti face epizotomie si te lasa sa te rupi etc. La tine cum a fost? Sper sa scapi usor de primul trimestru si sa scapi de contractii.

Va pup burticoaselor

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor am rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listuta UM 05.11.2006 DPN 12.08.2007
Miercuri ma duc la prima consultatie si sunt tare nerabdatoare

Mergi la inceput

Luna1 da am citit ce mi-ai spus, multumesc mult.
Sunt rupta de oboseala, o clipa nu am stat astazi.............am colindat magazinele, m-am intalnit cu o prietena in oras, m-am uitat dupa inele si acuma am iesit din bucatarie ca am gatit. Sunt rupta de oboseala !
Pupici si seara placuta fete dragi

Mergi la inceput

Anculici bine ai venit si sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si sa iti fie bine !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ALINA si eu am rupt azi magazinele si cardurile!!!

am cumparat draperii noi...pt living unele mov inchis si am vopsit si un perete tot mov..tare dragut a iesit...
pt dormitor asternuturi noi si am vopsit si un perete rosu aprins.

oana7+

Mergi la inceput