Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

ALINA si OANA si eu am stricat astazi bani si am facut shopping si m-am plimbat. Se vede ca a fost stare de shopping astazi pentru noi. Tot asa sa fie pentru toate mereu !
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

imi trimite si mie cineva parola de la mail?pls...

oana7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

JENI chiar asa...noi sa fim sanatoase si bb.ii la fel...ca banii ii facem noi...si pt ce altceva muncim daca nu pt placacerea de a arunca banii pe geam?????????

oana7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Haideti mai fetelor, nu mai vorbiti de bani...oare eu cand mai ajung sa ii arunc asa pe fereastra, ca niciodata nu imi ajung parca!
Si mi-e frica de D-zeu sa spun ca nu castigam bine...ce ti-e omul!!!
Mai bine aruncati-i la mine peste ocean....ca tot suntem in prag de sarbatori!
Ar trebui sa fug sa fierb niste creveti, dar nu ma trage inima, offffff

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Fetelor eu cred ca o sa fac hemoroizi. Stau foarte mult pe scaun la servici si am niste dureri prin zona...Se mai confrunta cineva cu problema asta?
Ma treceti si pe mine pe listuta cu date de nastere?
16.05.1979 (TAUR)

Pupici

Andreea 10+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Multumesc pt trecerea pe lista Am o singura mentiune UM a fost 05.11.2006 si nu 04.11.2006 dar nu cred ca are asa multa importanta Important este sa fim cu toate sanatoase si sa ajungem cu bb-ii nostri la termen

Este vreuna dintre voi pacienta dr. Nicolicea Victoria de la Municipal? Daca da as vrea sa imi spuneti si mie daca stii cumva daca a achizitionat ecograf la cabinetul dansei Miercuri ar tb sa ma duc la prima consultaie si ma gandesc ca daca nu are ecograf cum D-zeu il vede pe bebita si mai ales cum il vad eu Sunt tare curioasa si sper din tot sufletul sa aiba ecograf pt ca nu mi-ar place sa ma trimita cine stie unde pt o ecografie si sa nu fiu cu dr care ma monitorizeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Si eu stau 8 ore pe zi sau chiar mai mult cu fundul pe scaun si din cand in cand domnii hemoroizi isi mai arata coltii De obicei ii tratatam cu Hemorzon unguent/supozitoare sau Proctoglivenol supozitoare dar asta era inainte sa raman insarcinata Nu stiu in ce masura acestea pot fi folosite de o femeie insarcinata asa ca mai bine iti intrebi doctorul ce iti recomanda astfel incat si tu si bb sa fiti OK Daca o sa mai am astefl de probleme si eu o sa procedez la fel

quote:
Originally posted by andreea c

Neata!
Fetelor eu cred ca o sa fac hemoroizi. Stau foarte mult pe scaun la servici si am niste dureri prin zona...Se mai confrunta cineva cu problema asta?
Ma treceti si pe mine pe listuta cu date de nastere?
16.05.1979 (TAUR)

Pupici

Andreea 10+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

andrea c, anculici pt hemoroizi,din plante, f bune este unguentul hemosan, la plafar se gaseste si da rezultate rapide; eu l-am folosit din necesitate dupa nastere;oricum iti intrebi dr;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Tot la plafar mai este unguentul din muguri de pin, indicat pentru hemoroizi si fisuri anale. Mai stiu un unguent facut de Boiron, homeopatic, dar nu-mi amintesc acum cum se numeste.

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pentru hemoroizi eu tot cu hemorzon am rezolvat dupa nasterea trecuta insa nu stiu daca e indicat in sarcina.

Eu am alta problema de la statul pe scaun opt ore pe zi: spatele. Mor! Ma doare rau! Si ma intreb la doctor ce poate sa-mi faca? Ca nu au cum sa faca radiografie...

In rest nici un simptom!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput