Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 28
Ioana75 spune:
Salutare!
Patricia, Tamara bine ati venit la noi, sarcini usoare si bb-i sanatosi! Mai avem 2 mamici care asteapta acum al 3-lea bb
.
Claudia, felicitari pentru rezultatele la analize.
Am avut si eu aseara petrecerea de craciun la firma sotulu, acum o saptamina la firma mea; dar chiar nu am avut chef sa dansez - in schimb am bobinat muuuulte prajituri.
Samurai-lady spune:
Bun venit noilor burtici
Sarcina usoara si bebei sanatoshi si cumintzi
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
andutzy spune:
Buna ziua dragelor!
In primul rand, scuze fetelor nou aparute in grupa daca nu le-am retinut datele de nastere, sa le trec in listuta. Va rog mult, nu va suparati, trimiteti-mi un PM cu datele voastre de nastere, e mai sigur decat sa iau la periat tot ce ati scris zilele astea. Multumesc si bine ati venit in grupa noastra! 
Ieri mi-am cules analizele de imunologie, sunt cum e mai bine, adica am avut CMV, toxoplasmoza si rubeola, deci sunt imuna la ele. Le mai astept pe cele gratuite prin medicul de familie, sper sa iasa curand.
Vorbeati de medicamente gratuite/compensate, beneficiaza de gratuite fetele care au salariul min pe economie sau sunt in concediul de ingrijire a copilului(cei 2 ani cu indemnizatie). Restul, medicamente compensate.
Luni merg si eu la control, am mari emotii, rugaminte mare, fetele care au vazut inimioara la 7 saptamani: ati vazut-o la eco transvaginal sau normal? Multumesc! 
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Samurai-lady spune:
Buna Andutzy,eu am auzit inimioara,de vazut nu am vazut-o ca nu prea am distins io mare lucru cat era bb de mic.A fakut nenea doftoru eco transvaginal,care nu-mi place
,si pe juma de ecran se vedea bebe,pe cealalta jumate am vazut bataile asa ca la electrocardiograma,plus sunetul.
Eu am uitat cam tot despre saptamani si masuratori de la primul bb.
Va pupilim
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
andutzy spune:
La cate saptamani ai facut asta, Samuray Lady? Multumesc oricum pt raspunsul prompt!
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
olguttza spune:
quote:
Originally posted by andutzy
beneficiaza de gratuite fetele care au salariul min pe economie sau sunt in concediul de ingrijire a copilului(cei 2 ani cu indemnizatie). Restul, medicamente compensate.
Luni merg si eu la control, am mari emotii, rugaminte mare, fetele care au vazut inimioara la 7 saptamani: ati vazut-o la eco transvaginal sau normal? Multumesc!
Eu mi-am luat joi dupa-masa medicamentele gratuite (adica, compensate 100%): gravibinon, utrogestan si no-spa. Si nu ma incadrez nici la salariul minim, nici la indemnizatie...La fel si luna trecuta: am beneficiat de aceeasi gratuitate. Cred ca depinde foarte mult de medicul de familie...ca sa nu zic de bunavointa.
Io am vazut inimioara la 6 saptamani, la eco TV. La cel normal, d-abia la 8 am vazut-o.
Io am o foaamee....
Va las!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
9+De la nunta...
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Acum am ajuns si noi la mama, am mancat si eu ma pregatesc sa trag un pui de somn. In rest nimic nou!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
nma spune:
Salutare fetelor. Se pare ca aveti mult timp liber caci scrieti mult. Imi place si va invidiez. Eu ma multumesc cu placerea de a va citi. Am un program incarcat asa ca intru mai rar pe aici.
Azi aveam programat sa fac curatenie generala, dar e o zi asa de frumoasa ..... cred ca imi voi convinge piciul sa mergem la plimbare. Pe deasupra trebuie sa mai cumpar cateva cadouri. Imediat vine mosul si eu nu sunt gata. Voi ati pregatit cadourile?
Va pup! Sanatate multa.
jadi spune:
Iaca nu dorm dar vad ca mai trebuiesc ceva mesaje pana ajungem la pagina 20, intre timp o las pe Alina sa se instruiasca sa schimbe capitolul
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
haideti fetelor, umpleti paginile, ca m-am informat cum se schimba un capitol. Nu de alta, dar uit in cateva ore. Deh, batranetea...
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)