Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 29
jadi spune:
Numai 17 minute ai citit? Ia si mai citeste inca o data, hehe.
Si te tine dublu.
Eu brusc ma simt bine, nu mai ai nimic, nici greturi si am incheiat saptamana 11. Sa inteleg ca asta a fost tot cu greturile? Sau ca mi-e rau doar la servici?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Si ca sa ametesc suficient de mult pe capra de Gabi, care mi-a scris dincolosha un mesaj, ma gandesc sa ii raspund aici... cred ca am discutat asta cu Anya sau cu tine, vorbesc mult si nu tin minte, de pliul nucal ca pana la o varsta se masoara translucenta si dupa plicul nucal si mai apoi dupa alta varsta nici una din masuratori nu mai e concludenta (asta cred ca am inteles eu din ce explica Alina) si am afirmat ca sarcina trecuta o luasem pe campi cu plicul nucal masurat la 15-16 saptamani de dr.Albu si sa aflu ca masuratorile in care nu ma incadram eu nu erau specifice varstei de sarcina. Si pot enumara inca inspe mii de motive pentru care mai aveam un pic si plangeam de nervi, acum sunt mult mai linistita si mai calma si gandesc la rece dar tot am niste planuri de la care nu vreau sa ma abat. Acum ultimul gand e sa fac un eco inainte de 22 de saptamani sa vad si eu mai devreme sexul copilului, dar sa fac cerclajul intai si dupa mai planific [:D}.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Sotul meu vrea sa intrebe ceilalti soti daca nu se inscriu si ei la forum, in calitate de soti de puitoare... face un misto de mine si ma intreaba mereu, ce mai zic fetele, ce mai fac, ba mai mult uneori chiar citeste ce scriu [:D}
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Sotul meu vrea sa intrebe ceilalti soti daca nu se inscriu si ei la forum, in calitate de soti de puitoare... face un misto de mine si ma intreaba mereu, ce mai zic fetele, ce mai fac, ba mai mult uneori chiar citeste ce scriu [:D}Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Hihihi! Si al meu ma intreaba mereu "acum cate mai sunteti? a mai aparut cineva? si ce mai zic fetele?" noroc ca nu intelege ca si-ar baga si el nasul sa vada ce scriem.
Eu desi sunt la al doilea bb nu inteleg nimic despre pliul nucal, si alte discutii savante pe aici, repet la primul bebe eram mai inconstienta (desi m-am stresat toata sarcina ca cine stie ce are) insa am facut ce a zis doctorul, nu am intrebat, nici el nu mi-a zis.
Adica am facut analizele care mi le-a cerut, ecografie lunar insa nu am intrebat valorile si alte alea. Eu intrebam "e bine?" el raspundea "da" sau "nu" dupa caz.
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
jadi spune:
Oarecum am fost si eu aeriana la prima sarcina si am avut incredere in doctorita si a fost totul ok. Dar fetele au facut mai multe investigatii si acum le dau dreptate si sper ca acum sa le fac si eu pe toate cap coada!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Lunga pagina asta 19 si mai ales putini useri care nu au ce face, asa ca mine
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
hai ca incer eu sa schimb capitolul. Dar sa aveti putintica rabdare...ca prima oara e mai greu si s-ar putea sa dureze mai mult...![]()
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)