Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 25
Samurai-lady spune:
Mioara2004,si eu m-am gandit azi,in cabinet,la acelashi lucru.Mamele noastre nu ne-au vazut in burtica,dar au avut convingerea ca suntem sanatoshi/sanatoase.Eu,de n-ar fi eco cred ca as face cu nervii:) pana s-ar naste piticul sau pitica.
Noroc cu tehnica asta 
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Luna1 spune:
Fetelor daca avem probleme de spate e adevarat ca nu se poate face epidurala? Va intreb ca eu pe primul l-am nascut fara anestezie (deh eram tanara 23 ani, viteaza) insa acum nici nu ma gandesc, vreau epidurala dar fac munca de birou si m-a rupt spatele. Ce credeti?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Nu ma poate ajuta nimeni cu parola de mail la adresa comuna?
Alina
Ioana75 spune:
Samurai-lady, felicitari pentru intilnirea cu bb.
Noua ne-a ramas numele de baiat de la primul copil (Andrei). Pentru cel de fata trebuie sa facem congres in familie (si asta repede, pina la 14s, ca atunci cind ii aflam sexul sa-i spunem pe nume
).
Luna1 spune:
Mioara multumesc frumos.

Alina
2girlsmum spune:
Buna fetele,
Va urmaresc de ceva vreme si tot imi propuneam sa scriu dar de abia acum m-am decis.Sunt si eu o mamica in devenire, din Anglia (Ipswich- poate unele din voi ati auzit pe la stiri, ca acum am fost pe primele pagini- despre cele 5 crime petrecute la scurta distanta una de alta asupra unor prostituate din oras!)
Despre noi pe scurt: UM 28 oct si DPN 4 aug.2007, mai am 2 fetite gemene de 3 ani pe care le puteti vedea in albume.
Motivul pentru care am fost un pic retincenta sa ma inscriu este acela ca anul trecut am pierdut o sarcina la 12 sapt, de fapt fatul se oprise in dezvoltare la 7 sapt. insa nu a fost descoperit decat la ecografia de 12 sapt. Asa cum a spus si Alina (Luna1), aici nu te poti duce la ecograf cand vrei si consultatiile prenatale devin mai concrete tot dupa 12 sapt, dupa ce exista certitudinea ca s-a redus posibiltatea avortului spontan. Eu lucrez in spitalul din oras, la salile de operatie din maternitate( ajutand la venirea pe lume a bebeilor prin cezariana!!), insa asta nu-mi da nici o favoare sa fac vreo ecografie mai repede sau sa gasesc vreo midwife care sa ma sfatuiasca. Deci sunt in egala masura ingrijorata si numar cu infrigurare saptamanile pana cand voi sti ceva mai sigur.
O sa incerc sa intru si eu la apel in masura timpului liber, deocamdata suntem in mijlocul mutarii (o alta cauza de stress), si sper ca efortul de la impachetare si mutare sa nu-mi faca vreo surpriza. Fetele sunt si ele foarte active si solicitante dar sunt bucuria si alinarea mea.
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si bebelusi care cresc bine in burtici,
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile noastre aici si aici
claucia spune:
Buna ziua fetelor,
Alina, sunt invidioasa pe pantalonii tai de graviduta, la mine nu se vede nimic, adica o urma de burtica dar mai sus asa, si sunt convinsa ca bb este de fapt mai jos, inca nu a urcat - o sa o faca atunci cand nu mai are loc intre oasele bazinului... dar pantaloni imi iau! ![]()
2girlsmum, bine ai venit, asa este, neplacut cand nu poti merge la ecograf sa te linistesti ca totul este bine. Dar este, de data asta cu siguranta. Ce papusi superbe ai! Sa-ti traiasca. 
Oanabbb, felicitari pentru inimioara lui bb! Bravo! Cred ca avem cam aceleasi saptamani daca nu ma insel... si cu Alina.a, ma insel? 8+?
Eu mi-am luat rezultatele analizelor si se pare ca sunt ok, totul este negativ si IGg si IGm, ceea ce nu este tocmai bine, nu am avut nimic inafara de rubeola - numai asta e IGg pozitiv, deci am facut-o in copilarie. In rest, sa ma feresc de tot ca la nimic nu as fi imuna, toate IGg-urile sunt negative (slava Domnului ca si IGm-urile sunt negative)
Va pupic si ce bine ca imi merge netul!!! Nu a mers pana acum. La ce active sunteti voi... trebuie sa ma conectez oriunde as fi! ![]()
Va pup
8+
bb mic
Tamara spune:
ma inscriu si eu pe lista voastra....desi pt mine a fost foarte greu sa accept ca sunt gravi cu bebe 3 pt ca ....pur si simplu nu-l asteptam acum. am reactionat urat, dar m-am calmat (cu greu, merci fina sorel
) si iau lucrurile usor-usor.
deci ultima menstruatie 4 nov, giulesti dr. Puia
pupici fetelor
tamara si gemenii
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2