Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 24
Luna1 spune:
Fetelor voi v-ati gandit la nume pt copii?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
mioara2004 spune:
Daaa,
Inca nu am luat decizia finala : trebuie sa fie un nume romanesc si sa merga cu numele de famile care e mai dificil Cioroslan.
Mai avem timp...![]()
Tu te-ai gandit?
Mioara
11+
Luna1 spune:
Daaa! Noi avem nume pregatite de asta vara si de baiat dar mai ales de fetita. Cum sotul e englez avem un nume exotic si unul romanesc pt fiecare. Unul dintre numele de fetita l-am auzit asta vara in vacanta in Spania, era o fetita superba a unor belgieni din zona flamanda, si am hotarat sa o cheme si pe a noastra asa.
Alina
Luna1 spune:
Mioara acum vad ca esti din Cluj, acolo a facut aramata fratele meu, la Floresti, in 1989-1990 (a prins revolutia), am fost si noi la juramant si tare mi-a placut Clujul.
Alina
Samurai-lady spune:
Buna fetele,am fost si noi la gineco azi,am stat 2 ore jumate in fatza
cabinetului,ca am mers fara programare.Asa...si l-am vazut pe bb,adeka ce se poate vedea din el la 7 saptamani si i-am auzit si inimioara.Asta e semn bun si lucrurile merg bine dupa ce incepe sa-i bata inimioara.Io,om patit,cu un avort la activ plus o iminentza de avort la Kenta,baietelul meu de 4 anishori(akushika ii implineste)ma gandesc numa la prostii si ma stresez singura degeaba.
Sunt programata in Ianuarie,pe 12 la analize,masuratori si alta intalnire cu bb.E bine ca o sa fiu in sapt 11 si se face un eco super amanuntit.
Va pup pe burticele pe toate 
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Luna1 spune:
Mioara eu sunt din Bucuresti. M-am simtit bine acolo mereu insa recunosc, e doar un oras, acum cand calatoresc mai mult si vad orasele de provincie care iti pot oferi tot ce iti ofera si o capitala in plus sunt si pitoresti si au un iz aparte imi plac mai mult acestea. normal ca Bucurestiul ramane orasul in care m-am nascut si am crescut insa sunt atatea locuri frumoase in lume, inclusivin Romania iar Clujul este unul dintre ele.
Samurai-lady felicitari pentru inimioara lui bebe. Oare eu sunt singura inconstienta care nu a fost la doctor inca?
Alina
Samurai-lady spune:
Luna1,mergi la medic prin sapt8-9 atunci poti vedea clar pe bb,dar cred ca stii ca si tu esti la a doua sarcina.
Eu sunt mai smucita de felul meu :))))hahaha de aia am mers asa de repede.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
mioara2004 spune:
Samurai-lady ma bucur ca ai vazut bebe si sunteti bine.
Cu ecografiile avem o confirmare in plus si putem merge mai departe.
Cum erau mamele noastre care nu stiau mare lucru pana la sfarsit???
Mioara
11+
Luna1 spune:
Samurai-lady eu m-as duce si maine dar nu se uita nimeni la mine. Aici te duci la medicul tau, de acola te inscrie in database ca esti gravida, apoi iti vine scrisoare cu programare la echo de 12 sapt si intalnire cu midwife care urmareste sarcina. Deci pana la 12 sapt practic ma duc la doctor doar sa-mi spuna ce sa mananc, ce sa fac ,etc. Abureala mai exact!
Deci Mioara ca mine se simteau mamele noastre, stiau ca sunt insarcinate si asteptau sa iasa lozul din plic.
Alina