Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 23
CarlaV spune:
Aud ca la Iasi si Tg. Mures e soare, asa e si in Bucuresti, deci haideti sa lasam treburile si greturile si sa iesim la plimbare !
Oana, felicitari, stiu ca asteptai de mult sa-i auzi inimioara.
Jeni, scuze ca intreb asa ceva, nu vreau sa te descurajez, dar pe acolo nu sunt ocupate posturile inca dinainte de a se anunta concursul ? Aici asa se intampla in foarte multe cazuri in institutiile de stat. Adica e normal sa organizeze concurs, ca asa ii obliga legea, dar e numai de acoperire, ca tot copilul lui X sau Y are postul dinainte stabilit... Oricum, multa bafta !
Eu tot cu greturi cat casa in dimineata asta si vad ca nici Pepsi nu ma mai ajuta. Cand trebuie sa se termine greata ? Si cand trebuie sa se vada burtica ?
Carla,
10+
Ioana75 spune:
Carmena, cit mai putine greturi sa treci cu bine peste atitea evenimente. SI noi avem serbare la gradinita saptamina viitoare
.
Lorina
. In grupul de mamici de la primul copil, o mamica stia ca are fata, confirmat de doctor, si a nascut baiat
. Mamica respectiva e din Galati. Eu pe 5 februarie cel tirziu aflul sexul, am zis
.
July, da, e o idee buna sa mai danseze si sotul
.
Jeny, uite www.parlament.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?ida=60180" target="_blank">aici legea care te intereseaza. Ca sa citesti textul legii trebuie sa dai click in dreapta unde scrie "text". Ti-am dat link-ul asta pentru ca apar si toate legile ulterioare care au modificat chestii in lege (in partea "Functie pasiva" - "Modificata"). Citeste-le pe toate, nu iti ia mult timp. Daca nu gasesti, spune-mi si o sa incerc sa citesc si eu.
oana, ma bucur pentru tine!
mioara2004 spune:
Oana felicitari! 
July-g, jeni71 multumesc pentru incurajari, si eu sper ca va fi bine.
July-g sa ai grija cu curatenia, in primul trimestu nu e prea bine sa aspiri si sa stergi geamurile. Asa ca lasati curatenia ca este timp.
Eu sunt in si mai mare incurcatura! Blocul unde trebuie sa ma mut inca nu s-a predat de contructor, eu trebuie sa predau apartamentul unde stau acum pana in 31 dec. Deci trebuie sa-mi mut lucrurile urgent si sa ma mut la maica-mea. Acolo apartamentul e la et 9, deci pana nu functioneaza liftul nu am ce cauta. Ce curatenie??? Nu ma gandesc la nimic, sotul trebuie sa rezolve totul, ca altfel ma apuca panica. Asa ca stau relaxata si cumva se vor rezolva toate.
Mioara
11+
Luna1 spune:
Buna dimineatza fetelor (la mine e 9). Cum va mai simtiti?
Jeni mult succes in obtinerea postului. Eu nu sunt f informata ca nu mai stau in tara insa am auzit la un momentdat ca de anul viitor s-a schimbat legea, indemnizatia pt copil va fi de 6 milioane iar alocatia 2 milioane, adica tot 8 insa impartite altfel. In situatia asta tu nu ai dreptul la cele sase mil insa ai dreptul la cele 2 mil. Stiu ca nu e mult insa conteaza decat deloc. Nu stiu exact intereseaza-te.
Cristina eu tot cu Cola/Pepsi ma calmez ziua, adica nu am greturi insa mi-e sete si nu pot bea altceva, iar cand vad cola rece turbez. Bine nici eu nu exagerez insa nu pot fara. Si eu imi ascult organismul, daca el asta vrea, asta ii dau.
Oanabb felicitari pt inimioara la fel si celorlalte fete care si-au vazut puiutii si le-au auzit inimioara.
Mioara in timpul sarcinii sanii se schimba, deci nodulul nu trebuie sa te ingrijoreze peste masura.
O sa-mi fac si eu programare la doctor sa-mi aloce spitalul si midwife cu care comunic pe timpul sarcinii si prin feb voi merge si eu la privat sa-mi spuna ce sex e bebe.
Va pupicesc pe toate.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
andicu spune:
BUna fetelor.
Ma mai dau si eu jos din barlog sa vad ce mai faceti.
Oana si Nikole, ma bucur tare mult ca totul e bine! o sa fie bine si de-acum incolo, sunt sigura!
Alina.z, imi pare tare rau pt pierdere!
imi inchipui prin ce treci, dar gandeste-te ca o sa ramai cat mai curand din nou si o sa ai un bebe sanatos!
Mioara, nici eu nu stiu sa-ti spun nimic legat de nodul, dar am auzit cazuri de mamici cu fibroame in sarcina si au dus sarcina la bun sfarsit fara probleme, iar fibromul n-a crescut in dimensiuni. Eu sper sa nu fie o problema si sa se retraga!
Si eu l-am vazut miscandu-se pe bebe miercuri la eco. Nu-mi venea sa cred ca e atat de mic si da din maini si din picioare!
Azi e a5a zi fara sangerare, ma mai patez din cand in cand , dar bej deschis, posibil sa fie si de la utrogestan. Rezist cu greu in casa, dar week-endul asta ies si eu la aer, ca n-o fi foc!
Vreau sa ma apuc sa decorez de Craciun, ca stau in loc si am senzatia ca trec Sarbatorile pe langa mine..
si mie imi plac cel mai mult Sarbatorile de Iarna! vrem sa punem luminite la casa si sa facem bradul, sper sa reusesc we asta!
Andreea
10+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Luna1 spune:
Mioara scuze ,eu cand aud cuvantul nodul ma gandesc la sani instantaneu.
Nu cred totusi ca iti va face probleme, sun f multe femei care au auvut fibrom si au nascut ok.
Te pup
Alina
mioara2004 spune:
Multumesc de incurajari..va pup
Andicu, Luna.
Fetelor eu n-o sa-mi fac brad pentru ca nu suport mirosul. Si eu mi-l impodobeam mai repede. Oricum ma mut. Dar face mama mea.
Andicu ma bucur ca sunteti bine ( tu si bebe )!
Mioara
11+
Luna1 spune:
Fetelor e posibil sa aflu si eu parola de la adresa de mail?
Multumesc.
Alina