Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Mioara, felicitari pt. inimioara si stomacel! Nu stiu prea multe despre acei noduli, dar din ce am mai citit sunt de acord cu medicul tau. Se poate resorbi. Nu te ingrijora, nu ii face bine beblului!
Nikole, Jeni, cred ca acele scurgeri de care vorbiti sunt absolut normale. Parca citisem chiar pe subiectul nostru despre asta. Cineva spunea ca ar trebui sa ne obisnuim cu ele!
Jeni, sa dea Domnu sa fie bine cu examenul! Tinem pumnii!
Nu stiu de ce, dar azi nu am nici un strop de energie! Si ma asteapta sufrageria sa o pregatesc de sarbatori!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nikole, ma bucur ca e totul bine cu bb!
mioara, felicitari pentru eco si pentru bb miscator. Sper sa nu ai probleme cu nodulul.
july, lasa sufrageria pentru mai tirziu, acum relaxeaza-te citeva ore sa-ti vina energia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Neata si de la noi!
Alina z imi pare rau, e greu prin ce treci. Fii tare si gandeste-te ca acum nu a vrut Dumnezeu dar sigur va veni si timpul sa vrea. Partea buna este ca poti avea copii, ceea ce este foarte important. Si apropo de ce spune Nikole, habar nu aveam ca este si o opinie medicala, dar de multe ori ma gandeam ca sigur la sarcinile oprite din evolutie embrionul nu era in regula. Avand in vedere ca sarcina ete o minune, trebuie sa crezi in continuare in minuni! Noi iti tinem pumnii.
La noi bine, azi prima zi de greturi. Dar destul de puternice, parca la Stefi nu au fost chiar asa, sau nu-mi mai amintesc io foarte bine...
Am o stare permanenta de oboseala, nu stiu cum voi face fata sarbatorilor si saptamanii viitoare(serbare la gradi, mos la servici, treaba acasa si cu greturile nu stiu ce voi putea gati mare lucru...) Deja planuiesc un Craciun in familia socrilor, sa scap de nebunia cu pregatirile... Mai ma gandesc!

Cam atat pentru azi!Pupici,
Carmena 6+ si Stefi (09.12.2003)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nikole ma bucur foarte mult pt tine. Inteleg ca ai innebunit acasa, dar nu exagera nici cu serviciul, bine? Sanatatea ta si a lui bb e prioritara
Mioara felicitari! Wow i-ai vazut si stomacelul si mai si misca. Pai tu ai avut o adevarata revelatie. Eu nu i-am vazut decat inimioara, ce-i drept m-am grabit cu eco (7 sapt). Dar in ianuarie am iar intalnire de gr I cu bb meu

Abia astept cand vom descoperi sexul copilului. Atunci vanzoleala pe DC

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Ioana, as lasa-o eu de tot! Ca numai de balet pe geamuri si vals cu aspiratorul nu imi arde! Dar mi se termina concediul si nu mai am cand! Poate imi invat consortul sa danseze si face el maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

July_g lasa sufrageria, ca nu ea e pe primul loc, sau fa dar mai incetuc in ritmul nostru de burtici.
Multumesc Ioana75, si la toate ca ma incurajati cu examenul!!!!!!!!!!!
Sa va intreb ceva. Poate stresez deja cu asta, da iertati-ma. Am inteles de cele 8 mil nu voi beneficia, dar de concediu pana la 2 ani pt ingrijirea copilului beneficiez? Sau stie care in ce lege sa ma uit ?
Mioara si mie mi-a zis doctorul ca am un polip da a zis ca nu e mare bai. Si o prietena de a mea a avut poolip in timpul sarcinii si nu a fost nici o problema.
Multumesc si va pupez pe toate !

Mergi la inceput

Jeni, uite aici ceva care te-ar putea ajuta! http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1006
Sau si mai bine, intreaba la legislative! Sunt sigura ca gasesti pe cineva sa te lamureasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IOANA...uite ca mai greu da am sosit!!

I.AM AUZIT INIMIOARA...SI AM SI VAZUT.O!
a fost si tati cu noi si a fost taaaare emotionant!
se pare ca totul decurge bine...ufff ce piatra de pe inima mi.am luat!!!!!

NIKOLE...ma bucur mult pt tine!

oana6+

Mergi la inceput

July_g multumesc de lamurire, stiam asta ca trebuie sa am 12 luni cotizate in momentul in care nasc pt a benefica de indemnizatia de 8 mil de crestere a copilului. Am mai spus nu beneficiez de asta pt ca eu in august m-am mutat din Buc aici la Tg Mures pt ca a fost sotul meu avansat aici pe un post bun, si oricum eu voriam sa plec din buc ca ma agita si munceam enorm ca sa realizez ceva si nu mai stiam ce e aia familie si copil sau sot decat servici. De cand m-am mutat nu am reusit sa ma angajez si am stat acasa, am lucrate ceva vreme undeva da nu mi-a facut carte de munca. Nu am fost f stresata pt ca nu ma mai gandeam ca in situatia mea ca o bucatica dintr-un ovar voi mai ramane gravida, in conditiile in care incerc de 2 ani sa mai fac un bebe. Si bum cand nici nu mai speram a venit bebele. La momentul zero nu m-am gandit la indemnizatie, apoi mi-aicat fisa. Ok indemnizatia nu o iau dar in conecdiu de cresterea copilului pot sta? Multumesc de link-ul dat o sa studiez problema. Oricum e dezastru ce protectie si politic sociale avem. Bataie de joc.
Hai ca m-am intins si-am scris cat china de mult. Ma duc sa ma plimb putin ca e asa soare si frumos aici.
Pupici la toate fetele, deja imi sunteti dragi si doar cu voi as sta aici. Mi-ar place sa ne si putem vedea.................

Mergi la inceput

Oanabbbb suuuuuuuuuuuuuper, ce ma bucur pt tine draga mea. Felicitari iubita !

Mergi la inceput