Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
lorinaoo1 spune:
`Neata mamicilor! Abia m-am spalat pe fata si am venit sa va citesc. Azi socrela nu e acasa ![]()
...
Si ce soare frumos e afara...
Jeni iti tin pumnii sa iei examenul. Dai tu o bere dupa aia 
Fetili voi ati luat retetele gratuit? Ca mie mi-a dat o reteta compensata 100%, dar data trecuta cand am luat no-spa am platit integral, desi era si aia gratuita 

pt burtici
nasica de moflea
9+
alina.z spune:
buna dimineata fetelor,pentru mine nu este buna, am fost ieri la dr si mi-a spus "avort menstrual" de ieri plang intruna sper sa nu o iau razna, imi pare rau ca va parasesc, sa aveti sarcini usoare, va pup.
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
nma, bine ai venit la noi si sarcina usoara
.
jeni, bravo, tinem pumnii sa primesti un rezultat foarte bun luni!
cristina ana, felicitari pentru eco si dimensiuni
.
Eu in continuare fara greata, doar ca ma culc odata cu gainile, inainte de ora 9. La noi in martie sint evaluari, nu cred ca pot sa ascund burta pina atunci
. Stiu ca va influenta evaluarea, asta e.
X-ray spune:
neata burticutze!
anya eu nu am luat nici un kg,chiar am slabit pe picioare dar am burtica de zici ca am 3-4 luni!eu tot timpul am avut un uter mai globulos si dr. imi zicea la fiecare control ca sunt gravida si apoi " a da,sunteti cu uterul de 6 saptamni..."ai eram eu....
pantalonii imi erau buni marimea xs dar am luat s ca sa-i port si mai incolo.
nu stiu cine ma intreba de pantaloni,iam luat din arad nu sunt de firma dar au materialul destul de bun.
va tuc ca ma duc la coafor,sa-mi fac transferul la angajare...shoping ca am voie cu masura.dar azi conduc,gata!
alina
8+
Ioana75 spune:
Alina.z, imi pare tare rau
. Sper sa ramii cit mai repede graviduta din nou, si sa fie bine
.
jeni71 spune:
Neata din nou !
Lorinaoo1 multumesc, si tie Ioana75, pt urari, Doamne ajuta.
alina.z imi pare tare rau de tine, offffffffff cruda e viata uneori. Si , stiti cand vad la tv diferite reportaje cu mame care nasc si ii parasesc sau ii arunca, ii omoara, imi vine sa mor de ciuda ca nu e drept. De ce da Dumnezeu copii celor care nu ii doresc ?
Pupici
july_g spune:
Alina.z, imi pare tare rau! Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste durere! Suntem alaturi de tine!
nikole spune:
Alina.z , imi pare nespus de rau de ce s-a intamplat.
Desi doare, ridica-te si sterge-ti lacrima, totul se intampla cu un motiv...va veni si puitul tau curand,sanatos asa cum ti-l doresti!
Aici medicii spun, ca daca dintr-un motiv sau altul avortezi, sa nu iti para rau, a fost mai bine asa, cel mai probabil embrionul nu era sanatos, si automat organismul il respinge!
Eu abia ce am venit de la faimosul medic, pentru care m stat ore la usa cabinetului!
Dar s-a meritat , intrucat am mare incredere in el!
Si mi-a spus: "in conditiile in care , sarcina d-vs evolueaza perfect, si din cate vad embrionul este sanatos, inima ii bate cu putere,(am si ascultat bataile inimi...
),masuratorile corespund cu varsta sarcinii, inclin sa cred ca scurgerile de care va plangeati nu au nici o legatura cu sarcina!
Cel mai probabil provin din cervix, iar motivele pot fi variate, departede a fi insa ingrijoratoare.
Acum...cine stie care o fi adevarul, important e ca bb e bine.
De luna viitoarre probabil voi incepe sa lucrez, mai putine ore, dar voi merge la munca, ca am inebunit in casa.
Va pupam cu drag pe burticute, si sa auzim numai de bine.
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
jeni71 spune:
Nikole bravo felicitari ma bucur mult pt tine ca e bine bebe !!! Ce scrugeri ai, ca si eu am observat ca am o secretie mai abundenta de cand sunt gravidutza ?
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Alina.z imi pare tare rau; Ai avut ceva simptome?
Ieri dupa masa am fost la control. Mi-am vazut bebelinul, inima, deja se vede stomacul, si misca.
Din pacate mi-a descoperit si un nodul mic de 17mm, care un pic ma ingrijoreaza. Medicul mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez, ca in 95% din cazuri se retrage; dar trebuie urmarit sa nu se mareasca. Acum tot mai citesc despre asta ca sa stiu cum stau. Voi stiti ceva in legatura cu asta?
Va pup
Mioara
11+