Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina_ana spune:
Buna seara burtici!
Am venit si eu de la eco, unde mi-am vazut simburelul, care are 9,3 mm si ii bate si inimioara. Pentru moment sunt tare fericita, dar mai vedem de maine incolo, sigur ma apuca iar stresurile. Legat de sex, mie mi-a zis ca am voie, dar asa, mai calm, "nu ca la 18 ani".Hi, hi, crede el ca mai imi arde mie de asa ceva, dupa ce am sangerat sambata de la prea multe nebunii!
Cristina26, sotul tau are mare dreptate, esti tare frumoasa!!! Ai sa vezi ca de data asta o sa aveti un copilas perfect, de care o sa va bucurati toata viata. Eu refuz sa cred ca un asemenea necaz se poate intimpla de doua ori.
Alina, deja ai trecut la pantaloni de gravi?!!
Spune-mi si mie de unde iti cumperi haine? Eu la sarcina trecuta mi-am cumparat de la Rococo, dar nu am fost prea multumita de ele.
Jeni, iti tin pumnii sa te angajezi cit mai repede!!!
Anya, si eu am inceput sa slabesc din cauza greturilor, dar sunt fericita, ca am tot timpul sa pun la loc kilogramele!!!
Carla, woow, ai stat trei zile sa faci torturi!!! Cred ca te iubeste tare mult sotiorul tau pentru asta!
Oana, ai fost la eco? Multa sanatate mamei tale!
Cristina, 6+
POZE
jeni71 spune:
Cristi_ana, ce ma bcuur pt tine ca ai vazut bebeul si ca i-ai auzit inimioara !!!!!!!!!!!! Si multumesc de urarea pt angajare !
Ce liniste e in seara asta aici, cand am scapat si eu de stres pana luni cand aflu daca am trecut de scris si trebuie sa ma pregatesc pt interviu unde vor tot intrebari din bibliografia de examen
.
Pupici la toate si somnic usor daca nu mai povestim azi. Pe maine !
CarlaV spune:
Cristina, ma bucur mult ca BB e bine si ii bate inimioara, felicitari !!! Da, ma iubeste mult sotul ca i-am facut torturi, si eu pe el, altfel nu stateam atat sa muncesc, de era sa cad din picioare... Oricum, el isi ia revansa in fiecare zi cu papica buna ![]()
E liniste pe aici, normal, unii sunt la petreceri, altii la TV la meci, plus ca parca miroase a week-end si a lene si somn...
Carla,
10+
anasia spune:
cristina ana, ma bucur ca ai auzit inimioara si ai vazut bebele!!! sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Luna1 spune:
Jeni mult succes la examen, nu stiu ca si ce doresti sa te angajezi daca nu sunt indiscreta poate imi spui.
Mychydutza stai linistita, eu la fiu-miu nu am avut nici o greatza, nimic, nu am stiut ca sunt gravida doar mi-a crescut burta.
Nma daca mergi pe prima pagina gasesti un program sa-ti calculezi data nasterii.
Va pup pe toate fetelor
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
lorinaoo1 spune:
Carla sigur miroase a somn
. Ma toropi si pe mine. Asa ca va mai citesc maine. Sotul meu deja a adormit si mi-a facut o pofta...
Noapte buna fetelor si sa auzim de bine, sa citim de fapt 

nasica de moflea
9+
cristina26 spune:
cristina_anacred ca a fost atat de minunat sa auzi cum ii bate inimioara. Felicitari! Sarcina usoara si copil sanatos!
Mie mi se face greata de la apa. Imi e sete de mor dar nu beau apa ca de cate ori o fac mi se face o greata ca trebuie sa ma pun la culcare. Substitui apa cu portocale, grefuit uneori chiar lamaie. Ceea ce e ciudat e ca nu mi se face greata daca beau Pepsi
.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
aelita spune:
Cristina26,am vazut ca ai scris aici,si am intrat sa vad daca s-a produs o minune !! FELICITARI !!!!
Ma bucur nespus de mult ca vei fi din nou mamica!
Am fost alaturi de tine,am plans pt Paul ,in vara,si in fieacre luna,pe 4...si m-am rugat sa iti dea dumnezeu puterea sa depasesti durerea.Stiu ca nu ai sa uiti niciodata,dar ai acum cel mai frumos cadou de Craciun!
Felicitari,sunt tare bucuroasa ca am citit aici!Sa fie bebe sanatos! Felicitari si taticului!

Deasemenea ,FELICITARI celor 63 de mamici care s-au inscris aici!
Sa aveti toate copilasi sanatosi ,sarcina usoara si sa fie INTR-UN CEAS BUN!
37+
july_g spune:
Neata fetele! Zic si eu ca si alte fete ca nu pot tine pasul cu voi! Mi-a luat mai bine de juma de ora numa sa va citesc!
Sa ma laud si eu cu greata care nu imi da pace? Ma laud, ca tare ma bucur de ea! Desi e neplacuta ma bucur pentru ca asta imi spune ca bebe e bine! Mai haios e ca ma apuca greata numa cand isi face sotu cate o placere gastronomica! Vrea sa isi faca seminte pentru meci? Ok, dar eu urlu din dormitor ca mi-e greata si sa le arunce pe geam! Vrea un vin fiert? Ok, dar sa nu simt eu! In rest, ca si voi, mi-e pofta numai de chestii pe care nu ar fi bine sa le mananc!
Eu nu voi anunta la servici ca sunt gravi. Cand se va vedea, se va vedea! Data trecuta, cand am implinit 12 saptamani, m-am dus frumusel la sef si i-am comunicat surazand ca voi lipsi de la servici vreo cateva luni. Reactia a fost promta: Esti bolnava? Eu: Nu, gravida! A inceput sa rada si apoi sa tune ca l-am speriat, ca a crezut ca am ceva grav, ca deja scormonea in minte dupa nume de medici sa ma ajute! La 2 saptamani dupa asta, pierdeam sarcina, intram in medical si eram chemata la 2 zile la munca! Cica nu imi facea bine sa stau acasa sa plang! De data asta, nu voi anunta! Am noroc ca eram f. slaba cand am ramas si ca nu se vede mai nimic!
Adutzy( sper ca nu te-am botezat, daca da, dau mielul de Pasti), eu abia astept Revelionul sa dansez! Sa iasa bebe dansaret si saltaret! Nu-ti fa griji pt. fumul de tigara! Incearca sa stai pe langa nefumatori, iar preventiv, pt. linistea ta, inainte de a pleca, ia o jumatate de pastila de vitamina C efervescenta! Eu sunt fumatoare. Recunosc, inca nu pot renunta de tot. Ma mai scap la cateva pe zi!
Pup toate burticile si le spun bun venit celor noi!
Na, ca m-am intins cat o zi de post! O zi usoara va doresc! Si promit ca incerc sa devin mai activa!
jeni71 spune:
Buna Dimineata doamne dragi cu burtici !
Sa aveti o zi usoara si senina fara dureri si sangerari !
Ieri am intrat si pe la biserica sa multumescu bunului Dumnezeu pentru cadoul primit, pentru acest bebe.
Luna1 am fost sa dau concurs pentru un post in directia generala de finante de la mures.
Pusi la toate burticile !!!!!!!!!!!!