Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Carla, fum de tigara este din pacate si prin restaurante LA GREU! Nici eu nu-l agreez, dar sper eu ca pt 2-3 ore nu va fi asa de nociv! Crezi ca poate sa-i faca rau lui bebe doar atat?

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Of, fetelor, imi pare rau ca v-am indus in eroare, neintentionat.
Eu prescurtez de obicei sindrom=sd si sd. Down=SD.
Si nu intelegeam ce nu intelegeti voi .
Hai ca acum suntem pe aceeasi lungime de unda.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu tineam minte ca Jeni zicea de joi, dar probabil ca am citit prea mult si am inceput sa le incurc.

Andra, stiu ca fum de tigara e si in restaurante, tocmai de aceea nu mai mergem in restaurante in RO de mult timp, nici la spectacole. Ultima oara cand am fost la Teatrul Ion Creanga la un festival de muzica folk se fuma la greu si pe holuri si in sala de spectacol, ca se innecau artistii pe scena si nu stiau de ce. Asta era acum 5-6 ani. Nu cred ca ii face rau lui BB daca stai 2-3 ore in fum, numai sa nu-ti faca tie rau...

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

pup burticile!
azi prima zi de secretii normale de sarcina!
si primii pantaloni de gravi!sunt bestiali,din stofa elastica si au ca un marsupiu din bumbac pt burtica.maine am si eu party-ul sotului deci m-am rezolvat!o camasa pe deasupra si gata!
sa aveti o seara beton si o noapte linistita.ne auzim maine.
si lasati-o mai moale cu sexul in primul trimestru.......

alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mai fetelor, eu speram sa mi se vada burtica mai repede decat la prima sarcina. Dar ce sa vezi ca sunt "plata". Nu numai ca ma incap pantalonii mei obisnuiti, dar au ramas un pic mari. Am slabit de la greturile astea, dar parca e prea de tot. cand va aud de burtici si haine de gravida, va invidiez.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare mamici si viitoare mamici. Ma inscriu si eu in randurile voastre. UM 11 noiembrie, nu stiu sa-mi calculez DPN, nu am ajuns la medic. Mai am un BB mare 21.iulie 2003. Eu sunt sagetator 06.12.1976.
Deci cadou de 30 de ani un BB. Sper sa fie fata, caci am baiat (si el vrea o Ramona), dar ce o fi o fi, sa fie sanatos.
Nu am greturi (inca, prima sarcina a fost toxica), dar sunt foarte obosita si am un program super incarcat. Asi bea suc toata ziua. Mananc doar cand imi amintesc si incerc sa o fac des. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara la toata lumea buna de aici !
Am suferit azi fara voi sa stiti !
Ioana75 si Carla V multumesc de urari ! Azi am avut examenul scris si luni la 2 aflu ce am facut si abea saptamana viitoare am interviul. Dar, nu pot sa va spun cat am tras de mine sa invat de data asta ! Dezastru ! Dar azi am facut bine 2 subiecte din 3 si al treilea l-am cam ametit, in fine sper sa fie ok !
Carla V ce ti-a spus medicul referitor la reteta gratuitra e vrajeala ! In primul rand gravidele au gratuitate la tot, iar in al doilea rand, persoanele care lucreaza si achita asigurari de sanatate indiferent de salariu au dreptul la asistenta medic gratuita si medicamente gratuite. E aberant, adica daca am salariu 40.000.000 lei si cotizez contributii aferente la 40 milioane nu am dreptul la reteta gratuita, si cei cu salariu minim pe economie au dreptul sau la reteta gratuita desi cotizeaza mai putin ca mine ? Sa fim seriosi ! Toti cei care sunt angajati au dreptul la reteta gratuita ! Ordinari sunt !
Mycky - nu e neaparata nevoie sa ai greturi, nici eu nu prea am greturi, si din cand in cand mai fac si sex (e adevarat ca nu cu aceeasi placere ca inainte). Si pe mine ma doare mai tot timpul burta asa o durere continua dar mai ales seara, dar imi aduc aminte ca asa a fost si la prima sarcina.
Luna 1 - si eu am stari nasoale si uneori ma apuca plansul dins enin, da am pus-o pe seama faptului ca stau acasa si nu am servici ca pierd cele 6 milioane si tot asa, dar se pare ca nu sunt singura. Ma apuca, plansul, plang bine imi trece si tot asa.
Carmena bine ai venit felicitari si Doamne ajuta sa ai saricna usoara si sa fie bine !
Andytzu poti dansa draga mea, doar care e problema ? Ce de revelion nu o sa dansezi ? Eu abea astept sa dansez de revelion (bine nu ca anul trecut pana dimineata). Doar draga mea suntem insarcinate nu bolnave !
Pupici la toate !

Mergi la inceput

Alina.a felicitari pt reusita primei zile de sarcini cu secretii normale in sarcina siiiiiiiiiiiiiii pentru primii panatloni de gravida !
nma-felicitari si sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si sa-ti fie usor si pana in august sa fim toate aici.
Asa ma bucur cand vad cum creste lista aia (cand am intrat eu aici eram 42 ieri eram 60).
Pfuaiiiiiiiiiii ce dor mi-era de voi gagici.
Am fost sa ma epilez si m-a mancat undeva sa ma epilez si inghinal si nu stiu ce mi-a facut tipa aia ca ma ustura de moooooooooooor si m-am iritat .
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc jeni.
Eu inep cu intrebarile: cant terbie sa iti anunti sefii ca esti insarcinat? Data trecuta l-am spus la toti imediat, dar acum nu prea mai vreau. Vor fi negocieri in ianuarie si imi vor taia din salariu. Data trecuta asa am patit.
Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Nma pai fii jmekera si nu anunta inca de bebeu la servici. Asteapta negocierile si dupa vreo 2-3 saptamani anunti. Oricum esti in perioada cand inca nu se vede burtica. Asa ca be smart.
Eu acuma incerc sa ma angajez (chit ca daca stau bine sa ma gandesc ca bani nu e nici o scofala dar peste 1-2 ani nu ma mai angajeaza nimeni din cauza varstei). Si daca reusesc sa ma angajez in a doua-treia saptamana le dau vestea cea mare la angajatori.
Pupici !
Ce liniste e aici !

Mergi la inceput