Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ma simt onorata sa fiu in aceasta noua odisee alaturi de Cristina 26 alaturi de care am plans si am suferit (in tacere, este adevarat, dar suferinta ingerasului Paul m-a marcat pe viata si m-a facut sa ma bucur mai mult de ce am alaturi), alaturi de July_g (te stiu de la ciresele, primul meu copilut s-a nascut ciresica) si alaturi de Cristina_ana (coleguta mea de suferinte de la piersicute). Sunteti foarte puternice si aveti toata admiratia mea
Un din suflet de la mine si inca un balosel de la Alexutu meu

Monica 6+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Va multumesc mult pt primire si pt alungarea gandurilor gri! Promit ca o sa gandesc numai roz! Sau bleo? Nu ma intrebati dece, dar simt ca trebuie sa gandesc roz!
Mai, dar voi sunteti harnicute rau la scris! N-am apucat sa citesc tot, dar fug sa recuperez din urma!
Monicutza, multumesc mult si felicitari pentru bebe 2!
Cristina, nu pot decat sa te admir si sa fiu alaturi de tine, asa cum sunt toate fetele de pe forum
Catralu, bun venit printre noi! Doamne, ce bine e sa spun asta!
Am citit ca unele fete au probleme cu soacrele! Va rog sa ma iertati ca nu mai stiu exact cine, dar o sa-mi ia ceva timp sa va retin pe toate! Pt. toate care aveti aceasta problema nu pot decat sa va dau un singur sfat: suferiti de surzenie trecatoare! Spuneti dulce :" IHI" la orice zic ele ca sa nu le mai auziti si apoi faceti cum stiti voi. La mine functioneaza! Si in plus, nu ma mai streseaza dupa aia! De exemplu, singura grija a soacra-mii de cand a aflat ca sunt insarcinata e : " ai grija mama, sa nu bei bauturi acidulate, ca am auzit eu la TV ca face rau!" Ce rau, nu stie, dar e de rau sigur! Nu mai puneti la suflet, ca nu ii face bine lui bebe!
Fetelor, e vreuna dintre voi racita? Ca eu is cobza! Sunt fabrica de muci, behai, stranut dar nu am curaj sa iau nimic. Ma tratez cu ceai de lamaie.
Va pup si pt cele care mai beau cate o gurita de cafea, o dau cu placere! Eu recunosc, nu pot renunta la ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutari burtici!
bine ati venit noilor mamici,sa stam aici pana la 9 luni si sa bem sampanie fara alcool cu pruncii in brate cand se culeg ciresele la anu'!
he he he azi sunt in forma!am reusit si m-am programat pe 27 la szeged.andutzy tot pt trombofiliile in sarcina ma duc si eu la investigatii,aici in arad nu se fac si decat sa vin la buc mai bine ma duc la szeged ca e mai aproape.si medicul de acolo la care ma duc e si specializat in asta.defapt sunt ff bucuroasa ca voi mai avea o parere,plus ca acolo sunt alte conditiile.probabil acolo imi voi face si testul quad si ecografiile si in fine tot ce zice dr.
mai fetelor stiti cat e consultatia?vine in banii nostrii 1 mil 600,adica 47 de euro.si am inteles ca au aparatura nu gluma.
in rest greata cat cuprinde,visez de ma trec transpiratiile de frica,dar de sunt gravida!
pup burticutzele!

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

jeni, bafta miine la interviu!
oana, asteptam sa ne spui cum a fost la eco.
Michy, bine ai venit pe forum si la noi in grup. Felicitari si sarcina usoara.
catralu, bine ai venit si sarcina usoara. Ma bucur ca v-a reusit IA.

Va rog frumos, spuneti-mi daca a vazut cineva inima la 7s+ sau mai inainte, ca sa stiu daca sa dau banii pe o eco saptamina viitoare sau nu. Eu nu mai tin minte de la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

fetelor, nu am mai scris de mult timp pt ca nu m-am simtit in stare....greturile nu m-au lasat sa gandesc nici macar 2 randuri..... insa v-am citit din "scoarta in scoarta". acum ma simt mai binisor si imi adun puterile sa revin la normal.

alina.a, oanabbb, nikole ma bucur ca ati scapat de sangerari. sa dea DD ca de acum inainte sa fie totul bine pt noi toate si pt bbii nostri si sa fim unite pana la sfarsitul celor 9 luni.

mychydutza, bine te-am regasit! bine ai venit printre noi! se pare ca s-a luat si la tine

bun venit si tuturor nou venitelor! sa va dea DD sanatate voua si bbilor vostri!

Ioana75, eu i-am auzit inima lui bb inainte de 7 saptamani....undeva pe la 6 sapt si 4 zile. am si vazut-o si auzit-o....asa ca eu zic ca merita sa faci o eco.

la toate burticile!

Andra
8+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/

Mergi la inceput

Andra, multumesc frumos pentru raspuns!

O sa incerc sa prind o programare la Iosup pentru vinerea viitoare; am auzit ca si-a deschis un cabinet unde e mai liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IOANA....Ai putintica rabdare...stimabila..si la 17 te anunt dak s.a vazut ori ba!eu am azi 6 s si 5 zile!

ANDRA sa dea Dumnezeu!pupici....

ALINA ..NIKOLE..pup colegele de suferinta si de pat!
eu am inceput totusi sa ma mai misc...da incerc sa fiu repede inapoi in pat ca sa nu exagerez!

sa va zic si despre soacra mea!barbatu meu nu are nici o treaba cu ma.sa,singurul motiv pt care ne suna sau cauta este ca sa ne ceara bani...nu a venit sau sunat niciodata asa...ca o interesa.
asa ca deocamdata nici nu stie ca sunt insarcinata desi stie tot orasu...da nici nu.i spun nik!oricum dak la afacerea asta nu.i ies niste bani oricum nu o intereseaza.iar altfel decat pe nume nu i.am zis vreodata.

tatal meu la fel...de cate ori ne vede ...face la fel!el e recasatorit de muuult timp!si asa ca nici lui nu i.am spus!

mie imi place ca omul daca nu poate sa te ajute macar sa nu te incurce!da ei nici asa nu sunt!sunt pur si simplu invidiosi ca niste copii au mai mult decat ei!
asa ca mai rau de atat....nu cred ca se poate!

iar colac peste pupuza...mama mea care e singura normala in povestea asta si pe care barbatu.meu o iubeste la nebunie si.i spune numa ,,mama,, ,s.ar putea sa aiba cancer de col uterin!
asa ca tre sa ajng cu ea la clujla institutul oncologic....

ufffff...eu azi trebuia sa merg la dr la buc,si nu m.am dus ca sa nu merg pe drumuri...si acu asta!!!!!!!!!dar tre sa merg sa o duc!nu am stabilit inca data exacta...azi vb cu ea!

na ca am scris cat china!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanabbb imi pare rau de problemele din familie. cea mai importanta problema e mama ta. celelalte nu conteaza(vezi poama acra)_. nu stiu de unde esti si cat de greu ti-ar fi sa ajungi la bucuresti, insa te-as sfatui sa ajungi cu mama ta la dr PUIA la giulesti. este un bun ginecolog si din cate stiu e specializat pe probleme de col uterin . stiu de cateva reusite ale lui pe partea asta si daca vrei pot sa ma interesez.
in legatura cu soacra, ca tot s-a deschis discutia, subscriu aa chestia aia cu "poama acra". am avut o soacra de cosmar, zic am avut pt ca am stat cu ea in casa si acu cu ajutorul lui dzeu am scapat de ea si ne=am mutat la casa noastra. mi-a facut viata un calvar, a avut chiar tupeul sa-mi reproseze ca nu vreau sa fac bebe, cand io ma dadeam de ceasu mortii ca nu-mi iesea pasentza! dar acu i-am tras-o! hehehee

sa uitam de soacre ca avem lucruri mai impo de discutat: dupa calculul programului am 5 sapt si o zi. dupa eco si control vizual, cica as avea 4 saptamani. cum sa-mi explic asta? voi luati ceva vitamine? v-a recomandat ceva? cu sexu cum stati?
va pup si va multumesc ca existati............

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Bine ati venit MichyTavy si catralu, sarcini usoare!

Ioana eu am fost la 9 saptamani si 8 saptamani, la prima/ a doua sarcina si am vazut inimioara, dar cred ca la un eco performant se vede mai bine... Am inteles ca Iosup face eco la dr.T la cabinet!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

oana, ok, am rabdare, te astept cu vesti proaspete de la eco diseara. Sper sa fie bine cu mama ta, ii doresc sanatate multa.

Mergi la inceput