Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mai MICHY...sexu e subiect tabu pe aici pe la noi!
am si uitat ce e ala...de cand stam pe uscat....

si la mine e tot asa cu saptamanile...eu as avea 7s5z dar eco zice 6s5z deci ovulatie tarzie!!!!!!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare gagici cu burtici!
Eu am fost azi la dublu test. In primul rand am stat la o coada aproape o ora( nu au contat programarile ) ne-au luat sange si apoi o ecografie. Nu mi-au spus absolut nimic, nu mi-au explicat ce tot masoara pe ecografie iar rezultatul il primesc numai dupa triplu test (cica cele 2 trebuie corelate).
Asa ca abia astept sa merg dupa masa la medicul meu sa ma vada si el si sa-l intreb mai multe.
Va pup Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am revenit si eu si ma bucur sa vad atat de multe mamici noi. Bine ati venit !

Oana, si eu stiu un doctor foarte bun specializat pe col uterin, san si chirurgie non-invaziva, la Coltea, dr. Voiculescu. Daca poti veni cu mama la Bucuresti cred ca vei putea afla mai multe pareri competente.

Jeni, n-am disparut, insa mi-am sarbatorit sotul. Am muncit 3 zile non-stop la torturi, insa ma bucur ca totul a iesit bine. Trebuie sa incep si eu sa ma agit sa fac analizele. In rest, greturi cat cuprinde, energie zero si somn ioc, pentru ca dobitocii mei de vecini au grija sa dea gauri in pereti si sa bata in fiecare dimineata de la 8:30, asta in conditiile in care eu in mod normal dormeam pana la 11. Si dureaza chestia asta de mai mult de 2 luni, cred ca BB se va naste direct nervos.

Carla, 10+

EDIT: schimb apartament in Bucuresti cu vedere la parc cu casa la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Neatza!
Va dati seama ca angajatorului nu i-a picat bine deloc sa afle ca am mai multe saptamani de sarcina decat de munca in firma lui, da c'est la vie, toujours parshive! N-a fost cu intentie, evident. In acelasi timp, am avut norocul sa schimb jobul de pe o zi pe alta, adica 19 oct. a fost ultima zi de munca la fostul job, 20 oct. prima zi la jobu' actual, deci am cotizatie neintrerupta la sanatate.

Jadi, tabelu cu CRL-u' se afla chiar pe prima pagina a subiectului nostru, la "alte dimensiuni fat", numa ca tre sa cauti un picutz; uite-l www.ob-ultrasound.net/crl.html" target="_blank">aici.

Am vazut c-ati tot vorbit de medici, spitale si tarife. Eu sunt pacienta dr. Irina Pacu, de la Pantelimon (si Medsana), dar am ales medicul, nu spitalul. Ma monitorizeaza saptamanal; intr-o luna si ceva de cand merg la ea, m-a chemat o singura data la Medsana, unde am platit numai eco, nu si consultatia. In rest, merg numai la spital, cand e de garda. Mi-a dat medical 2 saptamani, desi poate nu era imperios necesar, dar i-am zis doar ca as vrea sa stau cateva zile sa zac. Deocamdata, pot spune ca e un dr. ok si i-as sfatui si pe altii sa mearga la dumneaei. Nu se comporta in functie de cat/daca ii bagi in buzunar; eu i-am dat bani o singura data, la primul control, de mos nicolae o cafea si niste bomboane, saptamana viitoare o sa cotizez din nou - consider ca la 4-5-6 saptamani e ok, mai ales ca e vorba de inca 7 luni de-acu incolo plus nasterea.

Acu ma pregatesc sa merg la medicul de familie, ca tre sa-mi vizeze medicalu' si sa-mi dea reteta pe luna asta pt. utrogestan si gravibinon.

Pupici la burtici!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei , ziceam si eu de sex asa ca sa ma aflu in treaba! hehehe. de analize ce puteti sa-mi spuneti? ce se face? cu RH cum ie? nici macar nu stiu ce RH am! sunt inconstienta sau nu?
exista analize care se fac pt diferite chestii? si genetice? stiti ceva de asta? eu deocamdata nu am greturi. si cica sunt in saptaman 4. credeti ca e vreo probleme? sau unele nu prezinta simptome gretzoase?

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si mai am o intrebare: utrogestanul este compensat? adika daca ma duc la medicul de fam si-mi da reteta il iau compensat??????????

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Carla gandeste-te ca vecinii nu pot da gauri inca 7 luni. Or termina ei ei odata si-odata, nu? Si sa vezi atunci somn, ca tre sa recuperezi
Acu ma lupt cu o ameteala, dar se compenseaza pt ca m-am simtit bine de dimineata. Am primit rezultatele de la analize. Mi-au iesit toate bine, mai putin 2 chestiuni: RDW-SD (chiar nu stiu ce e asta, e la sange) e sub limita normala si la urina mi-a iesit ceva cu frecvente cristale de fosfat tricalcic, rare leucocite si celule epiteliale plate. Daca ma poate lamuri cineva, va rog sa-mi spuneti ce inseamna. Eu nu am facut prea multe analize la viata mea, asa ca sunt afona . Sper sa ma lamureasca si dr de fam. E treaba ei, la urma urmei. Of, si cand stiu cat tre sa astept la ea...
PS Mi-am facut si eu niste pofte de ale voastre, nu spun ce ca sa nu declansez o reactie in lant, si acum sunt asa de fericita, de parca ar fi cea mai mare realizare a mea
Oanabb imi pare rau pt ce i se intampla mamei tale, dar nu uita ca orice problema are o solutie

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mihaela, la mine si la multe fete greturile au aparut in saptamana a 6-a, deci bucura-te cat mai poti...

La noi sexul e cel putin la fel ca inainte, daca nu chiar mai des, insa daca as sesiza o cat de mica problema am face pauza.

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

A, si inca ceva, am Rh negativ, dar nu ma ingrijorez, fiind prima sarcina, nu sunt formati inca anticorpii. Eh, ma asteapta un vaccin prin sapt 28 si dupa nastere, sper ca asta-i tot.
Pupici pt burtici!

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Mihaela si eu am avut reteta compensata pentru utrogestan dar am platit cam 50%.

11+

Mergi la inceput