Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
olguttza spune:
Mychydutza, la medicul de familie tre sa mergi ca sa-ti dea trimitere pentru un set de analize gratuite, care include si RH-ul. Pentru utrogestan, iti trebuie recomandarea ginecologului, ca si pentru alte tipuri de analize: toxoplasma, listeria, citomegalovirus, rubella etc. Cu reteta de la ginecolog (indiferent de medicatie) poti merge la medicul de familie ca sa-ti dea reteta gratuita - asta daca nu cumva s-a schimbat legislatia in domeniu, cum am auzit zilele astea.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mychydutza spune:
multumesc de sfaturi. ma duc la med de familie sa-mi dea reteta. ca am platit pe o cutie vreo 200 si ceva..........
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
CarlaV spune:
Mie doctorita de familie mi-a spus ca retetele gratuite se dau numai celor care au salariul minim pe economie si dovedesc acest lucru prin adeverinta de salariu de la angajator. Daca aflati altceva scrieti si pe aici, OK ?
Lorina, vecinii mei daca nu dau gauri atunci bat cuie, fac sculpturi in pereti, desfiinteaza peretii, schimba geamurile, schimba balcoanele etc. si nu se termina niciodata. Acum sunt zgomote de la 4 apartamente. Termina unii, se apuca altii, dar astia care incep la 8:30 fac asta de mai mult de 2 luni, nu-mi pot imagina ce se intampla de atata timp in apartamentul ala, doar daca nu si-au deschis fabrica de mobila ![]()
Carla,
10+
lorinaoo1 spune:
Carla in cazul asta eu zic sa-ti faci rost de niste dopuri pt urechi
Poate asa te poti odihni si tu cu toate operele de arta din jurul tau
Si eu aveam un vecin care avea obiceiul la 6 dimineata sa se apuce de batut un cui sau sa schimbe geamurile ori altele. Slava Domnului ca acu s-au mai domolit. Or fi definitivat opera de arta ![]()
nasica de moflea
9+
andreea c spune:
ioana75 spune-mi si mie te rog unde este cabinetul lui Iosup. Ai cumva un nr. de telefon?
As vrea sa merg si eu la el , dar nu stiu in ce saptamana ar fi mai indicat.
Merci
Andreea
10+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Luna1 spune:
Fetelor sunteti niste norocoase. Voi cand vreti mergeti la docftor, programare aproape imediat, aflati ce vreti.
Aici pana in 12 sapt nu te baga nimeni in seama, te duci la doctor, te ia in evidenta, si prima eco e la 12 sapt. Decat daca ti se pare ceva nasol poti insista sa faci eco insa te trimte la spital.
Mamicile la al doilea copil, voi ati alaptat la primul? Eu nu am avut lapte deloc la Cosmin, adica deloc, nici furia laptelui, nimic si ma intreb daca inseamna ca si la al doilea va fi la fel.
Intrebare: ce stare sufleteasca aveti? Eu nu stiu de ce, dar sunt trista! Chiar f trista, imi vine sa plang frecvent. Mi-e teama ca voi avea sarcina depresiva din nou si la prima nu m-am bucurat deloc, lumea imi spunea ca sunt frumoasa iar eu plangeam. Fara motiv. a mai patit cineva?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Bun venit noilor fete care s-au inscris pe listuta ieri, sa aveti o sarcina usoara lipsita de griji si sa ne tinem de manuta pana la sfarsit!
Fetelor hai ca va zapacesc de cap! Eu si sotul mergem la un club de sport cu tenis, piscina, sala de gimnastica etc. Normal ca stiu ca gimnastica nu mai am voie insa tenis am macar cateva luni? De inot stiu ca e chiar recomandat. Stiti ceva de asta?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
CarlaV spune:
Multumesc, Lorina, e o idee buna sa-mi iau dopuri de urechi. Desi in unele situatii sunt ineficiente, de exemplu cand intr-o duminica la 7 dimineata vecinul de alaturi a dat gauri cu un rotopercutor, de era sa cadem din pat de la vibratii ![]()
Apropo de obiceiuri nesanatoase: eu imi mai tin greata sub control cand e la nivel mediu numai cu Pepsi foarte rece. Asta desi pana acum am mancat foarte sanatos, nici nu voiam sa vad bauturile din comert, insa am incercat toate variantele de a trai cu greata si asta + enzimele digestive a dat rezultat pana acum. Am fost si eu ingrijorata si am mai intrebat pe ici pe colo, am o prietena doctorita in SUA. Ea m-a invatat de mult timp sa mananc sanatos, si tot ea, vazand ca nu rezolv cu greata, mi-a recomandat "Coke". Asta s-a intamplat la 2-3 zile dupa ce descoperisem singura solutia... Oricum, mi-a zis ca nu trebuie sa fiu ingrijorata ca fac rau la BB cu asta, daca pe mine ma ajuta, asa incat deocamdata continuu fara grija. La fel si cu cartofii prajiti de la 1-2 noaptea...
Carla,
10+
mioara2004 spune:
Luna eu stiu ca poti sa faci orice sport dar nu la nivel de performanta si binenteles daca nu-ti interzice medicul.
Carla eu ma balonez foarte tare de la unele mancaruri, culmea de la cartofii prajiti ma simt perfect; sincer nici nu mai stiu ce sa mananc. Chiar si ciorbele imi fac rau, dupa ce mananc simt ca nu mai am aer si daca nu stau linistita dau afara. Mioara
11+
CarlaV spune:
Alina, eu n-as face nici un fel de miscare pana in trim. II, decat cel mult niste plimbari nu prea lungi. Eu sunt patita si n-as mai risca. Am mai povestit aici, am pierdut prima sarcina in 7 saptamani in august, dar acum realizez ca nici n-am fost prea cuminte. Adica am jucat tenis, am facut aerobic, am facut shmotru prin casa, am carat bagaje... si asta s-a combinat cu eco intravaginala facuta foarte brutal, dupa care doctorita a scos sonda plina de sange 
Scuze ca m-am intins la vorba, deci ideea mea e ca nu merita sa risc cu nimic, asa incat acum ma protejez cat mai mult la efort,aerobic nu mai fac si daca ar fi dupa mine m-as duce si la WC tot cu masina ![]()
Carla,
10+