Mamici de iulie - august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Luna sa plangi? de ce? pai ai motiv de bucurie , nu de tristetze! io ma simt bine in pielea mea. sunt rasfatzata de toti. inclusiv de sotz. hehehe. sper sa ma ajute dzeu sa fie bine si 9 luni sa fiu ca o regina ,ca dupa aia imi sar totzi fulgii!

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Subscriu la ce zice Mihaela. Si eu sunt rasfatata de toata lumea, dar mai ales de sot si de socru In conditiile astea chiar ca-mi vine sa fac si BB2, cu tot chinul cu greturile...

Singura chestie care ma enerveaza la culme e ca vreau sa-mi arat burtica, si la mine nu se vede nimic, e totul extra-plat !!! Si pana acum purtam bustiere cu vedere la buric, si acum astept si eu sa-mi zica cineva ca parca-parca se vede ca sunt insarcinata, dar nimic Cand o sa inceapa sa se vada? Vreau sa ma dau si eu mare cu burtica mea !!! Sanii sunt super OK, dar burta de ce nu creste ?

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor! Referitor la sport o sa vad ce zice si doctorul insa eu am avut o prima sarcina asa usoara ca nici nu am simtit. Plus ca nu m-am ingrasat mult de la spate nici nu se vedea ca sunt gravida, ma claxonau masinile pe strada.

Mychydutza sunt constienta ca nu am motive asta e mai grav ca stiu ca sunt cu capul, sotul ma alinta si rasfata (acum ca pana ieri am avut show-uri legate de parinti) insa hormonii se joaca cu mine, nu stiu ce au! Nici nu stii cat ma bucur pentru tine. Cat timp eram la "Aspirante..." mereu ma simteam vinovata sa zic ca sunt suparata ca nu sunt gravida, ma gandeam ca eu am un bebe deja acum e randul vostru iar eu nu am dreptul sa ma plang. Asa ma bucur ca ai reusit! Si tu si celelate fete care au trecut prin greutati!

Va pup si va multumesc ca sunteti aici!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Luna merci frumos. mie deocamdata nu-mi vine sa cred ca e adevarat.....nici nu realizez ce se intampla. probabil pe parcurs , daca ma ajuta bunul dzeu sa fie bine! a fost asa neastepta ca acu nu-mi vine sa cred. renuntasem temporar la idee si vroiam sarbatori linistite si fara bebestress! si uite ca s-a intamplat! am facut test, n-am vrut sa cred, am facut BGCG si eco si tot nu-mi vine sa cred ce se intampla. cred ca sunt pe alta lungime de unda. voi realizati ce vi se intampla????????????

4 saptamani, dupa parerea ecografului
mihaela

Mergi la inceput

Mychidutza eu nu realizez ce se intampla mai ales ca ma patit la fel ca tine. Cand am uitat in ce zi sunt si nu mi-a mai pasat m-am trezit cu testul cu doua liniute. Cica sa-l verific dupa 1 min! Pai in mometul in care l-am bagat in pp au si aparut liniutele. La primul print m-am chinuit 3 ani. Eu iti doresc sa ramana bebicul acolo (si sunt sigura ca asa va fi altfel nu ti-l dadea DD). La fel tuturor fetelor.

Mie imi vine deja sa lec la cumparaturi de hainute, patuturi,desi am aflat ca sunt gravi doar de 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi multumesc pentru raspuns.
Andreea, imediat ce imi raspunde cineva la numarul de telefon pe care il am, te anunt si iti dau toate detaliile. Eu mi-am facut o planificare a ecografiilor; depinde de fiecare cite ecografii vrea sa faca in sarcina. Eu as vrea sa fac din 2 in 2 saptamini, pentru ca asa imi tin stresul sub control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu nici acum nu realizez si probabil ca nu voi realiza pana nu voi simti copilul miscand pentru ca fiind a doua sarcina, parca nu mai am acele emotii de la data trecuta. Data trecuta veneam si eu dupa o perioada de investigatii, operatii si 1 inseminare si eram doritoare. Acum nu ca nu as fi doritoare dar parca inca nu realizez. Odata cu miscarile probabil ca ma voi simti iar fericita!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna si eu daca as fi in Anglia m-as apuca de cumparaturi. Aici toate sunt scumpe si prost calitative. Si nu am pretentii mari, un Debenhams, un MotherCare.

Mi-e mi-a adus prietena mea de a nascut in aprilie trusoul ei de gravida si am fost placut surprinsa sa sunt toate de la mothercare... pufoase si purtabile, doar ca acum imi sunt un pic mari!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

vorbesc cu voi despre copii , simptome si parka incep sa realizez asa putin ce se intampla........parka , parka vad luminitza de ca capatul tunelului......

+4, dupa parerea ecografului
mihaela

Mergi la inceput

Jadi cum e sa ai doi copii asa unul dupa altul? Doamne, al meu al mare are 5 ani si tot mi-e teama ca o sa o iau razna singura cu amandoi.

Sa stii ca totusi Mothercare e destul de scumput si debenhams la fel, se gasesc si mai ieftine, insa pentru ce e mai de lunga durata (carut, patut, etc) normal ca merita, insa pentru haine de gravida eu o sa imi iau doar pt serviciu de acolo in rest mai ieftin. Ca dupa aceea ce mai fac cu ele?

fetelor voi la piticii vostri le veti face camera lor sau vor dormi cu voi? (ce intrebari pun, zici ca nasc maine, hehehe)

Mergi la inceput