Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
jeni71 spune:
Bun venit noilor mamici !
Luna 1 ce bataie de joc, vezi asta e ocrotirea pe care o da statul familiei (doar asa zice nenea ala de ne cununa), nu ? Asta e naspa la particulari ca fac ce vor si mai fac si magarii sa nu treaca tot salariul pe cartea de munca si tot asa...........La buget salariul e mic dar e corect scris in cartea de munca..........nicicum nu e bine. De ce te gandesti sa renunti la job ? Eu ma duc maine sa dau examen sa ma angajez (la stat e adevarat) si mi-e ciuda de alea 6 mil pe care le voi pierde .
andutzy-fantastic ce preturi 20 mil pt nastere? Da ce naste el cumva in locul nostru? Si 3 milioane la fiecare consultatie? Fantastic ! Si vrea cele 3 milioane cand consultatia e la cabinet particular sau la spital ?
Oricum e enorm !!!!!!!!!!!
Pusi la toate burticile de aici !
andutzy spune:
AndreeaC, odata avuta rubeola, esti imuna la ea!
Mychydutza, eu bag utrogestanul intravaginal. Cu ocazia asta am posibilitatea sa ma asigur de 2 ori pe zi ca e totul curat, fara sangerari si inauntru
Desigur, sunt medici care il recomanda oral, in functie banuiesc si de cum se prezinta pacienta in momentul respectiv..
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jeni71 spune:
Cand am intrat sa scriu aici anuntand ca sunt gravida erau 42 de burtici, acum ati vazut suntem deja 60
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La cat mai multe burtici !!!!!!!!!
andreea c spune:
multumesc mult fetelor
Scuze ca mai insist, dar tot nu imi dau sema daca fata de normalul de 0-5 Ul/mL eu stau bine cu 30? Nu trebuia sa ma incadrez intre valorile alea? 
Andreea
10+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
andutzy spune:
Anya, multumesc frumos pentru lamuriri. Vad ca te pricepi la ce inseamna analize si sper sa nu te superi ca iti mai cer o lamurire, acum ca ai zis ca analizele se refereau la sd. La anti cardiolipin valorile normale sunt pana in 20Eu/ml, eu am 19.96Eu/ml. Desi in dreptul analizei scrie negativ, poate fi un semn de intrebare valoarea aceasta apropiata de maxim? Anti beta gp1 este 15.20 in conditiile in care max e tot 20. Merci mult anticipat!
Cat priveste Elias-ul, eu l-am luat ca pe o comparatie cu Cantacuzino-ul, tot frumos, modern, renovat dar cu un personal, cel putin la copii absolut execrabil. Depresia mea post partum s-a accentuat cat am stat in spital deoarece te rugai cu cerul si pamantul de ele sa-ti aduca sa-ti vezi copilul si odata adus, preferai sa nu-l mai dai(chiar daca iti iesea sufletul cu el cu operatie cezariana) decat sa-l mai vezi iar dupa nu stiu cat timp... In Elias a nascut fina mea acum 2 saptamani, putea sa-si vada fetita ori de cate ori vroia in salonul de nou nascuti, nu i-o lua nimeni si nu trebuia sa depinda de bunavointa nimanui ca sa-si poate tina copilul la piept. De asemenea in Cantacuzino aveam dupa parerea mea parte de o toaletare destul de barbara, care mi-a lasat sechele si teama de viata sexuala multa vreme dupa nastere, desi repet, am facut cezariana. Si despre asta am auzit ca nu e asa la ELias. Acum sunt convinsa ca or si acolo persoane nesuferite si spagare...ca peste tot...Tot Romania este!
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Anya20 spune:
andutzy, daca rezultatul este in limite normale, nu ai nici un motiv de ingrijorare. Dar de ce ti-au fost recomandate? poate ai mai spus si nu am retinut eu...Ai avut vreun avort spontan in antecedente? sau e cineva in familie cu vreo boala mai deosebita?
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)
andutzy spune:
Vaaaai,Anya, ce bine ca esti pe receptie!
Inainte de sarcina cu Dragos am avut 3 avorturi menstruale fara sa le cunoastem motivul si de aceea Tutunaru cand a vazut acum ca sangerez, a hotarat sa investigam si o eventuala trombofilie(nu e), si astea si toate alea de imunitate. Da, pe buletinul de analiza scrie negativ, dar nelinistea era din cauza ca sunt atat de aproape de pragul care duce la pozitiv...Temeri de gravida..
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Anya20 spune:
Nu-ti face griji, ca va fi ok. Ai deja un copil sanatos, ceea ce inseamna ca se poate.
Avorturile tale au fost inainte de sarcina dusa la bun sfarsit, asa ca daca era ceva, aparea si la sarcina trecuta. Oricum e f bine ca le-ai facut, ca sa stai linistita. Sa nu depaseasca cu mult limita superioara, ceea ce nu e cazul tau.
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)
catralu spune:
Va saluta o burtica micutza din Canada!
UM:14.11.2006
DPN:26.08.2007
In 26 noimebrie am facut insamantare artificiala si totul a fost bine,asa ca acum avem 2 saptamani de viata;deja au aparut greturile si durerile abdominale,dar speram ca totul va fi bine( prima sarcina,mariiii temeri si frici).Va mai amintiti cum a fost la 2 saptamani?Aceleasi probleme?
Posibil sa fie gemeni( vedem asta la prima ecografie in 4 ianuarie)!
Va pupam pe burtici!
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
andutzy, analizele pe care le-ai facut tu nu sunt de genetica. Sunt pentru sd antifosfolipidic. Dar pentru ca au iesit ok nu intru in detalii.
Alina11+, mamica d-rei Anya (1 an)
Sindromul Down asta este- boala genetica, si e singura trisomie in care copilul poate trai dupa nastere. 95% dintre copii cu sd au trisomie 21... deci analizele ei trebuie sa fie pentru boli genetice. Sau gresesc?
Bine ati venit noilor mamici, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!
Nikole nu cred ca e o sa iti pierzi locul de muna. Asa ceva este ilegal...
Mioara 2004, a avea copii cu sd si a fi deprimat sau stresat nu cred ca au nimic in comun. L-am intrebat si pe barbat ca doar ii doctor si mi-o zis sa nu imi fac griji ca nu are nimic de a face. Sper sa fie asa ca eram si uneori sunt si acum destul de stresata si deprimata.... O, da, sigur ca o cunosc pe Paula si pe copilasii ei.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet