Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by gicutza
Si chiar asa fetelor? A fost ieri Sf. Alexandru? Nu de alta, dar eu nu i-am luat decat o bere sotului, si nu pt. ca ar fi fost ziua lui (il cheama Alexandru) ci pt. ca la tragerea la sorti a reiesit ca eu sa merg sa iau o bere sa ne mai destindem si noi nitel!!! Si dupa ce ca ies la ora 12 noaptea si 3 grade in aer la chioscul non stop din cartier sa iau o bere.. cand ma intorc, sotul meu tocmai facea patul, ca s-a razgandit si mai bine se culca !!!
Si uite asa am ramas eu cu 2 beri pe cap.. cu care tocmai ma lupt ... in timp ce va scriu

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Carmina vai saracuta ..ce groaza sa ajungi la spital!! multa sanatate micutului Mihnea si felicitari pentru statul in picioare. Te asteptam cu vesti bune!!

Puiudana scrie te rog frumos si reteta ta de supa cu taitei..ca eu am tot incercat supe facute in casa si Sofiei nu ii place nici una pana acum . poate asta de la tine e mai buna.

Gabi25 multi pentru Daria scumpa si dintisorii ei !!

Irina multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa scapati repede de virusei!@! Si invitatie va facem cu drag si pe la noi!! Cand doriti sa poftiti!!

Gicutza foarte dragut raspunsul lui Vlad pentru mos Craciun!! pai daca asta cere copilul musai sa ii aduca mosul si suc, nu?! parerea mea!!
Ce renita draguta!! Am fost la mall si am primit si noi in weekendul trecut niste cornite de ren si poza cu ele.
Oauu si ce peste mare!! Cine e pescarul? sau pescarita?

Doroti la intrebarea ce facem cu albumele de pe prima pagina din partea mea pot sa ramana asa cum sunt.
dulce pentru Natalita.

Nu stiu ce mai voiam sa mai zic asa ca ma opresc aici zic frumos noapte buna si buna dimineata la voi si ma duc sa fac nani-nani langa pui mic de Sofic.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Tii ce de perechi de copilashi frumoshi!!! Musai sa facem si noi pereche la Paul!

Tare mi-e drag sa ma uit la poze - chiar daca nu reusesc sa postez de fiecare data cand admir la ele!!! De aici mare mi-e frustarea relativ la cei care au minte bolnava si se leaga nepotrivit de puiutzii din poze...

Gicutza, Gabi25, acuma va admiram odraslele - asa copii frumosi!!!
Da' sa nu fie suparare la restul mamicilor !!!! Numai ca acuma am mai mult timp - doarme puiul meu, eu ar tb sa muncesc la bucatarie da' trag chiulul....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Gicutza, daca mai ramai cu berici pe cap fa anuntz ca gasesti cu cine sa le lichidezi - ma inscriu Dintre alcoale asta e preferintza mea - mama zicea ca toata sarcina cu mine a poftit berica - bine ca n-a poftit tzuiculici ca era nashpa rau
Pacat ca n-am fost pe faza aseara... sa-ti tin companie!

Si iarasi m-am razgandit cu pozele - am ales cateva si le-am adaugat la semnatura...
Cum zicea mamica de Alex super star - se pare ca sunt tare mandra de puiutzul meu..... mea culpa...

Mergi la inceput

Multumim Doroti de actualizare la progrese si de la Paul un lipicios de tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna seara!!!
Azi este sf Alexandru si e mai sfant decat cel din august pt, ca e cu cruce neagra . Asa ca AL multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!!!!

Hai sa va povestesc pe scurt ce am patit.
Azi noapte la ora 2 am ajuns cu Mihnea la urgenta la grigore Alexandrescu. De duminica avea iar muci si tusea, o tuse care ii provoca o mare durere ca il trezea si din somn. Aseara a facut si un 38 C febra si nu reusea sa adoarma din cauza tusei. Asa ca am mers la spital. Acolo bronsiolita acuta si internare fara alte cuvinte. Cu chiu cu vai am convins-o pe dr. sa ne trimita la Budimex cu bilet de internare. Am ajuns acasa la 3.30 dimineata si la ora 9 eram la budimex la Stanciu care nu ne-a internta, slava domnului. Acum avem tratament: ketof; un sirop antitusiv, si aerosoli cu adrenalina pe care ii facem acasa, ca le avem pe toate. Faza e ca urla copilul asta ca din gura de sarpe cand ii pun masca aia pe fata si stiam ca Ingrid a ta, Viviana, a facut aerosoli si voiam sa stiu daca si ea plangea atat. Nu va spun ca seara i-a facut o aspiratie in nas si in gat, mai si mi s-a rupt sufletul pt. copilul meu care atat plangea si se incovoia...of of of.
Acum doarme de pe la 5.30 si presimt ca va mai dormi mult si bine...tare sunt curioasa cum ii vom face urmatoarea sedinta de aerosoli.
CAm atat despre noi. Asta e, se pare ca ciresele noastre pe anga faptul ca se lasa diversificate mai greu, au ales sa se si imbolnaveasca in acelasi timp...din pacate.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carminuta multa sanatate lui Mihnea frumusescu!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by july_g

Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!

FELICITARI!!!! Cum sa nu ne amintim! Ce ma bucur! Sa ai o sarcina usoara, frumoasa, sa te bucuri de cele 9 luni si sa ai un bb SANATOS, CUMINTE si MANCACIOS! Ce veste buna, asa de dimineata! Sa va ajute Dumnezeu pana la capat. Sa ne mai dai vesti pe masura ce avansezi in "odisee"

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25

UF ce de-a bebelusi bolnaviori. Carmina multa sanatate lui Mhnea si tie putere si nervi de otel.
LA MULTI ANI pentru cele 7 luni: NATALITA si ALESSIA
si aici

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mersi mult.
si poza asta care am lasato e super, poti so trimeti la concurs.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Angelica dar la doctor de ce nu mergi? De ce sa-i dai antibiotica? Poate are doar o viroza fara infectie si atunci antibioticul mai rau ii face. Eu azinoapte dupa ce mi-a facut febra, mi-am dat seama ca ceva nu a functionat in primul tratament, ca daca iti amintesti Mihnea e de 2 saptamani bolnavior, sau a facut alt tip de raceala. Si acum ma felicit ca nu i-am dat de capul meu sirop de tuse expectorant atunci cand tusea. Pt. ca uite, de la medic am primit exact contrariul:sirop antitusiv. iti dai seama ce-i faceam copilului daca ii dadeam sirop sa tuseasca cand el de fapt trebuia sa nu o faca ca sa nu-si irite si mai rau gatul.
Sincer, mergi la doctor. Si mie imi era nu stiu cum aseara, ca bebe nu mai avea febra cand am pleca spre spital ca-i dadusem nurofen, doar tusea, dar mi-am zis mai bine ma duc degeaba si ma trimit aia acasa decat sa-l mai vad cum se chinuie.
Sarei si tie curaj.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina sa stii ca ai mare dreptate.Chiar aseara o fost la noi niste prieteni si fetita lor tusea, si eu o compatimesc, ca micuta uite o racit, si maicasa imi zice, ea nu de la raceala tuseseste, dar de la alergie.Deci cel mai bine spune medicul ce are copilu(desigur un medic bun).

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput