Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna seara!!!
Azi este sf Alexandru si e mai sfant decat cel din august pt, ca e cu cruce neagra . Asa ca AL multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!!!!

Hai sa va povestesc pe scurt ce am patit.
Azi noapte la ora 2 am ajuns cu Mihnea la urgenta la grigore Alexandrescu. De duminica avea iar muci si tusea, o tuse care ii provoca o mare durere ca il trezea si din somn. Aseara a facut si un 38 C febra si nu reusea sa adoarma din cauza tusei. Asa ca am mers la spital. Acolo bronsiolita acuta si internare fara alte cuvinte. Cu chiu cu vai am convins-o pe dr. sa ne trimita la Budimex cu bilet de internare. Am ajuns acasa la 3.30 dimineata si la ora 9 eram la budimex la Stanciu care nu ne-a internta, slava domnului. Acum avem tratament: ketof; un sirop antitusiv, si aerosoli cu adrenalina pe care ii facem acasa, ca le avem pe toate. Faza e ca urla copilul asta ca din gura de sarpe cand ii pun masca aia pe fata si stiam ca Ingrid a ta, Viviana, a facut aerosoli si voiam sa stiu daca si ea plangea atat. Nu va spun ca seara i-a facut o aspiratie in nas si in gat, mai si mi s-a rupt sufletul pt. copilul meu care atat plangea si se incovoia...of of of.
Acum doarme de pe la 5.30 si presimt ca va mai dormi mult si bine...tare sunt curioasa cum ii vom face urmatoarea sedinta de aerosoli.
CAm atat despre noi. Asta e, se pare ca ciresele noastre pe anga faptul ca se lasa diversificate mai greu, au ales sa se si imbolnaveasca in acelasi timp...din pacate.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina - sanatate multa lui Mihnea!!!
Saru'mana de intrebare. Noi suntem bine. Petele de pe limba au trecut si speram sa nu mai apara. In rest Luana mica este vesela, isi cere drepturile ca orice sef...iar noi de pe postul de sclavi executam orice dorinta. Si-a imbogatit vocabularul, a invatat sa bata din palme, sta in picioruse, dar tinuta de maini, mersul de-a busilea se pare ca n-o intereseaza si mai pot sa spun ca este tare dulce.
Imi pare tare rau ca Mihnea e bolnavior. Te asteptam cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Daryana, eu vreau un carusel dar care sa cante non-stop, adica pana am eu chef sa-l opresc. telecomanda poate fi optional, nu tin neaparat. dar poate o sa reusesc sa il cumpar pana la urma.
eu sunt foarte obosita, pic de somn dar deja acum nu-mi vine sa ma culc ca imi este teama ca nu apuc sa dorm nici o juma de ora. Si parca vad, ca daca nu ma culc, Mihnea mai doarme pana la 21.00 .

Virgi, ce mai face Luana cu guritza? I-a trecur buba? Am facut ardeii copti dar mie mi-au iesit amari. Ii pun foarte putin i piureul de legume, si se pare ca lui Mihnea ii place, dar cred ca daca i-as pune mai mult nu ar mai accepta.

Puiu de Dana, esti draguta sa mai scri cum faci tu legumele cu carnea la cuptor ?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina - curios ce spui tu cu ardeii. Ca ai mei n-au iesit niciodata amari. Chiar nu stiu ce sa-ti spun. Luana e innebunita dupa ei. Si-i fac in folie de aluminiu. Sau incerca sa-l coci pur si simplu..ca la salata de ardei...ca pana la urma e tot aia.

Mergi la inceput

Virgi am vazut-o pe Luana cea frumoasa! Penultima poza e facuta de unde stati voi? Adica stati pe plaja si aveti si piscina sau e un hotel ceva?

DianaR - no , fotografiile au fost facute in orasul Busan din peninsula Korea, din camera de hotel. Noi aici stam pe o insula situata la sud de korea...suntem inconjurati de Pacific.

Piscina apartinea hotelului in care am stat, insa eu n-am avut curajul sa fac baie..este piscina in aer liber cu apa calda..dar afara erau -3 grade. Cu noi era un rus care si-a petrecut mai toata ziua acolo..si ne-a spus ca el merge acolo regulat pentru acea piscina. Eu ma uitam din hotel si nu-mi venea sa cred ce puteam sa vad. Toti in costum de baie, acoperiti cel mult cu un prosop. A doua zi dimineata ne-am luat si noi inima-n dinti si-am facut o plimbare pe faleza. Luana a dormit in carut....parea sa-i fie destul de frig..insa am fost norocosi ca n-a racit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25

UF ce de-a bebelusi bolnaviori. Carmina multa sanatate lui Mhnea si tie putere si nervi de otel.
LA MULTI ANI pentru cele 7 luni: NATALITA si ALESSIA
LA MULTI ANI pentru cele 6 luni: MARA, MARIA si ALEXANDRA

Daria are vreo 3 zile de cand striga ETEA de cate ori vede ceva ce ii place si AIIIII cand nu e bagata in seama si vrea in brate .... adica mai tot timpul. II place la nebunie iaurtul cu fructe de la Campina....nu are rabdare sa il dau cu lingurita si asa ca il soarbe din cana-face exact ca un pucelus

Uite dintii
Tii ce-mi place sa dansez, asta pana se urca Rares pe mine
Ciresica
S-a distrat mama pe seama mea: aici , aici ,aici , si aici

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Superbe forografiile!!! Daria este o dulceata de fetita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g

Azi am ajuns si la dr de fam. ... I-a pus mana in cap, fata dormea, s-a trezit deranjata, si cand a atins-o la urechiusa a zis: OTITA!
Ash!, de unde: acasa am apasat-o pe toate partile si ni'ik! nici macar un mrrr! sau ham!... poate numa' sa mai aiba vreo ureche pe undeva si sa nu fi bagat de seama... SAU ... se maiface otita si in alta parte???!

...desigur! glumesc! autch! autch!

Ce altceva as putea sa fac?! Pe Razv nu l-am mai vazut de 1 sapt! I-am separat, ca sa nu se nasca hibrizi corcituritzi din virushii pe care ii impart cu atata daruire si dragalasenie intregii familii!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Angelica - am si eu o curiozitate. Cum adica i-a pus mana pe cap..si-a zis OTITA. Asa..fara s-o vada cu un aparat, fara sa vada vreo infectie in urechiusa..ca doar asta nu se vede cu ochiul liber???? Eu sunt sigura ca in bucuresti sunt cabinete dotate corespunzator...Medicina cu pipaitul si ochiul liber nu se mai practica nicaieri in lume. Mai ales la copii, unde poti risca sa-i dai un antibiotic, fara sa fie cazul..si din ce-mi spunea choy..asta e cel mai grav lucru. Ei pot fi usor dati in judecata...daca fac asta.
Imi pare rau sa citesc ca Sara nu s-a insanatosit inca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g

Si in asteptarea mult ravnitului raspuns..., mi-am dat seama ca vin sarbatorile si nu am nr de tel ca sa trimit mesaje de felicitare livezii... Cine are kef, timp, dispozitie, buna-vointa, sa-mi puna si mie pe PM un tel... Cine stie cu ce ma mai aleg si din asta: un sfat de la dr, o programare la stomatologie, la chirurgie, o invitatie in Korea, ..., ..., ...

Am luat-o razna... Ma duk sa-mi pun termometru' ... M-o fi palit si pe mine, ca taaare mai aiurez!

Aaaa! Ce stiti de Luana?! adik 26octombrie????!
Mi-ar prinde bine buna-ei-dispozitie pe-aci, prin ograda, ... pardon: livada!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Angelica - Esti binevenita!!!!. Am unde sa va cazez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gicutza

Am pus si noi pozici mai noi in albumul Octombrie-Noiembrie

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Octombrie-Noiembrie

Sa traim bine!

Heiii. Gicuta ai doi copii minuntati. Eu sper ca lui Vlad sa-i aduca Mosul pe langa multe jucarii si o lada mere de UUUUUUCCCCCC. Super tare!!!! Moama ce peste mareeeeeee. Era real????
Printesita este scumpa tare...Ce mai, o sa aveti cel mai fericit Craciun.

Mergi la inceput

Gicuta - nu mi-e teama de contactul cu alti copii. Este vaccinata impotriva tuturor bolilor posibile varstei lor, nu mai spun de vaccinul antigripal pe care l-a facut de 3 ori pana acum..si mai face unul pe 30 dec. E posibil sa mai ia vreo ciupercuta pe limba, dar am vazut ca se trateaza usor. Asta nu ma impiedica s-o duc in colectivitate, unde stiu ca se simte bine.

E posibil deocamdata sa vorbesc cu usurinta, ca n-am avut probleme majore cu ea. Luana nu a facut febra si nici nu i-a curs nasul vreodata. Sper sa nu faca nici de acum incolo.

Gata am scris pentru o saptamana.
Va pup pe toate si sa aud numai de copilasi sanatosi in livada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!! O zi insorita sa ai si cireselor bolnavioare multa sanatate!!

La multi ani pentru prima jumatate de anisor Nicole Evelyne!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Eh am intrat si aseara si am inceput sa scriu si aveam cate ceva de spus dar se pare ca Soficul meu are alte idei pentru mami; in ultima vreme doarme iepureste si se trezeste maraind la fiecare jumatate de ora..verifica daca sunt acolo si adoarme la loc.
Asta e daca stapanirea vrea asa asa facem..
Azi intru si uite aceeasi poveste.. vreau programul nostru inapoi, nu era perfect dar noaptea cel putin dormea fara probleme.
Nu avem inca nici un dinte si nici nu ne rostogolim decat asa pe jumatate si asta cand avem chef in plus nici pe burta nu stam deloc vai si of daca cumva ajungem din greseala in pozitia asta!!
Ne ridicam in schimb in picioare daca avem de ce ne agata( a se citi maini mami sau tati sau canapea)si ne place tare mult in picioare prin urmare ziua intreaga facem galagie si ne arucam de fund in sus doar doar o fi cineva in apropiere sa dea mana.
Nici in masinuta nu o mai pot pune ca daca ma opresc din plimbare starnesc niste tipete de protest asa ca daca fac gerseala sa o pun trebuie sa o plimb macar vreo 15 minute pana se plictiseste duduia Sofia si abia apoi sa ascund masinuta.
Hmmmmm si totusi viata e frumoasa si ii iubim pe prichindei de nu se poate ca daca facea altcineva fasoanele astea zau nu stiu cum reactionam pana acum!!

Virgi am vazut ce povesteai despre Luana mica..si pozele, felicitari !! Asa o papusica frumoasa ai sa va traiasca!!

Sa ne traisca si prichindei si mamicile si taticii cu numele de Alexandru / Alexandra!!Noroc cu voi ca eu nici nu stiam ca ieri a fost ziua gogosicii mele..ce mama!!
Multmim frumos de urari!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput