tauroaice(20)
Raspunsuri - Pagina 5
Gabi_K spune:
La noi costumele sunt gata, curatenia aproape... la mancare nu prea ne omoram, asa ca numai bradul lipseste... trebuie sa merg si azi prin piata sa caut, ca miercuri si joi avem serbari, vineri trebuie sa ma arunc la cumparaturi...
Pupici tauroaicelor!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
anangel_lexi spune:
Andreea, nu vii si pe la noi sa faci curat? Ca eu n-am timp nici de sters praful. Spalat geamuri??? Ce vis frumos!
Distractie placuta la serbare. Hmm, devin nostalgica. imi amintesc cum imi cosea si mie mama costumasele de serbare.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Gabi_K spune:
Lexi, ia-o mai moale cu nostalgiile, peste 2-3 ani si tu vei coase la costume...
Gabi_K spune:
Bafta maine!!!
Asta mica n-are emotii de loc. Azi s-a jucat cu toate animalutele din casa, le-a asezat in careu si i-a pregatit de serbare, ea fiind educatoarea
cgaby spune:
nici stef n-are emotii..am eu!
pupici. vb maine dupa serbare..va zic cum a fost...si sa pun niste poze...
daca vreti sa va "delectati"....poze cu katia la mine in album.
pupici. somn usor...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Fetelor, va invit la o portie de si la un de sampanie in cinstea Mariei care azi implineste venerabila varsta de 3 luni
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
tyana spune:
salut fetelor sant si eu tot o tauroaica de aia si intrasem pe pagina voastra si gasisem undeva o adresa unde intram si erau videoclipuri cu muzica printre care si cleopatra
acum am intrat din nou ca vroaim sa io pun fetitzei mele dar nu mai gasesc adresa de aia am marea rugaminte daca mai putetzi scrie inca odata adresa
multumesc mult
Danelutza spune:
Bun venit Tyana, uite poate asta te ajuta ... Cleopatra Stratan
http://youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8
Fetelor, cer scuze, cu probleme si timp putzin n-am intrat de mult timp. Va doresc Craciun fericit, un an nou bun si cu multe impliniri, iar de la craciunitza mea multi pupici cu lipici.
cgaby spune:
tyana - bine ai venit...sper sa stai mai mult pe la noi.
am avut serbare. a fost super...am pus poze!!!!!!
pupici.