tauroaice(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

sper ca azi sa-mi revin un pic.. ca-s cam terminata.

S-a imbolnavit Matei si am avut acu 2 nopti ... una de vis. Trebuia sa ma concentrez sa-mi dau seama care urla. Ca si Grigore ne-a simtit si ca sa nu fie mai prejos.. a fost mai agitat, manca mai putin, dormea mai putin si se trezea mai des.

Mare lucru e sa n-o fi luat si el de la Matei, ca ne-am straduit sa-i tinem separati.. noroc ieri c-a fost si tati acasa, ca altfel..

Azi l-am trimis la bunici pe al mare, dar diseara o luam de la capat. Speram sa fie mai bine.

Noroc ca ieri a venit pediatrul la Grigore sa-l mai vaza inainte de Sarbatori .. mai mult a stat sa-l purice pe Matei.

Lexi, sa-ti traiasca fetita! Auzi tu, deja 3 luni implinite.
Crestem mari!!

Gaby, pana la urma, cu acordul pediatrei l-am trimis ieri la serbare. Mi-era frica c-o sa ma alerge ceilalti parinti cand il aud cum tuseste.. la care pediatra mi-a zis ca doar de la gradinita a inhatat microbul si sigur mai sunt cativa care bushesc mai rau. Si a avut dreptate!! Inca vreo 3-4 faceau ca magarusii.

Mie imi pare rau ca n-am putut merge , dar l-am admirat pe caseta.

Am vazut pozele de la serbarea lui Stefan. Ce scena mare au la gradinita.
S-a distrat Stef, nu?!

Mai, dar Katia e superba!!
Ma inscriu pe lista.. doar am 2 baieti de insurat.

Gaby_K serbari frumoase va dorim!
Sa ne povestesti cum a fost.
Pai da, Lili e tauroaica sadea.. sigura pe ea. Las ca-i da ea pe ceilalti pe brazda.

Danelutza , aparusi si matalutza?!
Ce Cracinitza mare ai! Sa va traiasca!

Imi place tare noul tau look, te prinde tare bine.
Da, am tras cu ochiul la o poza cu tine blonda.

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ruxandra multzumesc, eu sint blonda de la mama natura , adica de mica eram galbena, galbioara, ca-mi spuneau floarea bostanului
Sanatate multa lui Matei si eu sint zombi, cu somnul stau rau de tot, ma urla motzata rau ca-i ies caninii, iar asta noapte m-a trezit din ora-n ora

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Ruxandra multzumesc, eu sint blonda de la mama natura , adica de mica eram galbena, galbioara, ca-mi spuneau floarea bostanului
Sanatate multa lui Matei si eu sint zombi, cu somnul stau rau de tot, ma urla motzata rau ca-i ies caninii, iar asta noapte m-a trezit din ora-n ora

Cum esti fata draga blonda ??? Ca eu, din poze mai vechi, te stiam mai satena asa.. sau n-am vazut bine????

Multumim de urari..
Gand la gand cu bucurie cu dintii Isabellei, vaz ca noi doua suntem in tandem, doua chiaune zombi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor
Noi raportam bebita cuminte si papacioasa din nou (slava Domnului, ca incepusem sa intru la idei, nu mai manca fata de vreo 3 zile sub nici o forma peste 70 de ml. Ieri insa a papat de la 100 ml in sus! ). Am stat ieri pana la 11 noaptea sa-i fac prajitura. Pe ea insa am gasit-o dormind asa ca nu i-am mai facut poze de ziua ei ca sa n-o scol cu blitzul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

ati multumesc frumos ptr adresa ,asta era acum am sa o trec pe favorites ,acasa la mine am trecuto dar acum eu sant in concediu si pe calc asta nu o aveam.ar trebiui sa va citesc de la inceput ca sa va cunosc cat de putzin dar promit ca o sa intru pe arhiva ca sa mi dau seama despre cine e vorba .dar oricum sant sigura ca santetzi niste fete faine ptr ca asa sant tauroaicele

mama lui alessia si elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Danelutza, Gaby, aveti puiuti frumosi si draguti!
Ruxandra, multa sanatate lui Matei!
Pe listutza lui Katia nu ne inscriem, ca ar fi o diferenta de varsta prea mare, 9,5 ani... Apropo: fiul meu a vazut intr-o zi o vanzatoare blonda frumusica foc, o admira... l-am intrebat daca o vrea de sotie
a zis nu, fiindca atunci cand el va avea 20 de ani, blonda va avea vreo 50, si cum sa se insoare el cu o baba batrana????
Lili s-a comportat bine la serbare la gradi, a fost fara probleme, a primit de la mos un puzzle si un batman la care visa de mult.(ea a cerut de la mos!!!) Noaptea trecuta era sa-mi scoata ochii cu batman, ca doar am dormit in pat cu el La sinagoga a fost super, azi la scoala la serbarea lui Robert iarasi a fost bine, si cu asta basta, am terminat serbarile!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
pupici tuturor si multa sanatate. eu doar telegrafic..plecam la alta serbare...
pupici multi.

Mergi la inceput

Lexi, Maria papaicioasa de cate ori mai mananca pe zi? Si cam cat la o masa?

Gaby_K atacata de Batman!!!

Gaby, da la ce serbare mai mergeti??
Numai in chefuri o tineti, ai?!

Matei e putin trist, ca diseara e invitat la o petrecere si probabil n-o sa mearga. Mai vorbesc pe dupa-masa cu pediatra sa vedem daca-i da voie.. dar eu zic ca mai bine sa stea cuminte.. sa nu se dea iar peste cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ruxandra - multa sanatate lui Matei.pupici.
am fost la mos la socru-miu...inflatie de mosi anul asta!
pupici tuturor si sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

fetelor va doresc sa aveti un alaturi de cei dragi si sa va aduca mosu multe daruri.

Mergi la inceput