tauroaice(20)
Raspunsuri - Pagina 4
cgaby spune:
multumesc mult fetelor...
pupici si voua si multa sanatate.
ruxandra - in curand trebuie sa schimbi semnatura...matei va avea 5 ani, nu?
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am fost si noi azi la Brasov sa ne cunoastem strabunicii Maria s-a comportat bine pe drum, scandalul a inceput cand am ajuns acolo. Cred ca din cauza ca era locul nou.
Avem si poze, incepand de aici:
http://family.webshots.com/photo/2586499590080661446CdIVdm
cgaby, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa si fericita!
Stinu, bine ai revenit pe la noi! Uite o ca sa-ti ridice moralul!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Gabi_K spune:
Lexi sa-ti traiasca strabunicii!!!! Si printesa e frumoasa si la Brasov
Noi am chefuit aseara...poze Era un party de Hanuka, ne-am simtit super bine
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
andreea_tx spune:
buna,
imi dusei copilu la gradi,acum ma apuc o leaca de smotruiala prin casa.
aseara am fost in park la titan la masinute,a fost super.copilu a intrat cu tatsu pe patinuar si a fost dezastru.vrea sa invete si a luat la cazaturi...... si tatsu cu el bineinteles ca era mare aglomeratie.
anangel_lexi spune:
Buna.
N-am avut timp sa va povestesc aseara ca ma durea capul de oboseala, dar va povestesc azi: ieri fii-mea a avut 2 mari realizari si deh, trebuie sa ma laud si eu cu ele. Prima e ca si-a descoperit manutele si si le studia tare mirata si curioasa iar a doua e ca ieri pentru prima oara si-a tinut singurica biberonul cu ceai! Ce sa mai, are mama fata mare!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
andreea_tx spune:
fac o pauza acusi ca-mi veni copilu de la gradi si nu mai am loc de desfasurat.terminai dormitorul lui maine urmeaza sufrageria.
acu ma apuc de conf.costumatia pentru serbare.ii fac o capa neagra si pe cap din carton ii fac ceva ca o toca asa imbracata in mat.negru si ea.
andreea_tx spune:
geamurile mele le stersei degeaba ieri ca acu sunt murdare la loc.
haide-ti trezirea pe unde sunteti? ca eu bantui de la 7.lasai copilu la gradi si acum nici nu stiu de ce sa ma mai apuc cand vad vremea asta naspa afara.