Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
madmat spune:
sa va scriu si eu ptr subiectul zilei.
noi nu avem nasi pt ca nu ne am cununat in biserica ptr ca sotul meu este musulman ,asa ca si pe baiatul nu pot sal botezez la biserica ,dar la musulman este obiceiu ca se taie pielea de la putza
,asa ca omul care le taie el este un fel de nasi.
mihaela ma bucur ca te ai distrat in concediu si ca sunteti bine tu si bb.
fetelor voi il simtiti pe bb cum misca cand dormiti?
eu nu prea si sotul ma spune ca din cauza ca dorm ca lemn
,
dar astaz am adormit si un pic la pranz si atuncia pot sa spun ca am simtit ceva lovitur usoare dar nu sunt sigura
matilda
25 fix
kmi78 spune:
Deci sunt trei
in clubul celor care se trezesc noaptea pt pisni dupa care, program de voie; cine se mai inscrie??? este loc destul
Mihaelaa bine te-ai reintors, frumoase poze si suuupeer vacanta! iar burtica, si ea crestee...
Roxi de ce zici ca esti micutza, eu crezi ca sunt chiar asa de inalta??
imi zicea med de fam azi ca colesterolul nu se face in sarcina ca nu e relevant, nu mai stiu exact cine s-a plans, scuze; m-am linistit si eu
noapte buna!
roxanici spune:
Madmat....im tremura mie picioarele cand ma gandesc la pielea de pe putza baietilor care se taie. Stiu ca este un obicei....o sa faci si tu la al tau? La urma urmei fiecare cu obiceiurile lui... da mie mi se rupe inima.
Kmi, am 1.63cm si m-am incadrat la categoria micutze, cred ca tu ai 1.70 cel putin.
Miha, ce fain de tine, macar acu esti cu bateriile incarcate ptr craciun si ptr o iarna cu zapada.
roxana
26+
ElenaGiulia spune:
Buna ziua
dutelor!!
Elyanne sa te ajute D-zeu sa fie totul bine santem alaturi de tine.
Lore123 bine ai venit in gasca,sarcina usora!!!
Madmat felicitari pt doctorat
!!!
Kitty felicitari pentru fetita sa fiti sanatoase amandoua.
Fetelor intru si eu in grupul celor care se trezesc noaptea si nu mai pot dormi,dar motivul meu e diferit,eu ma trezesc pe la 1 noaptea si nu mai dorm pana pe la 3-4 din cauza vecinilor de deasupra care sunt foarte tanpiti,au un baiat nebun care incepe sa alerge in casa de la 11 noaptea pana pe la 3-4.Sotul se trezeste si bate in perete ca e insuportabil ,sper sa se termine mai repede zapaceala asta ca nu mai suport sa ma trezesc noaptea si sa nu mai pot dormi dimineata ma doare tot corpul de nu-mi vine nici sa ma dau jos din pat
.In rest santem bine joi mergem si noi la dna doctora sa vedem cat am mai crescut.Bate bebica tota ziua toata noaptea din piciore de zici ca am o echipa intreaga de fotbal in burtica.Nu stiu cand doarme ca e mai tot timpul activ.TRCETI-MA SI PE MINE PE LISTA FETELOR UM 20-6-2006 DPN14-4-2006.
O saptamana buna va dorim si multa sanatate va pupam dulce aveti grija de voi!!!

wolf elena
Claudi@ spune:
Mihaaa bine ai revenit, m-am uitat cu invidie la pozele tale![]()
Am fost ieri la gine. sa vedem daca totul e ok, bebe, col si a zis ca nu-si da seama de ce se intareste burta si mi se face rau. Ar fi posibil sa fie din cauza ca bebe s-a intors cu fundul in jos, mai vedem vineri cand ma duc la programare.
Am ascultat inimioara lu bebe, nu le venea sa creada ca au reusit sa o auda la 24 sapt, cica se aude de la 26. Parca era un calutz la galop asa repede batea.
Intru si eu in clubul celor care se trezesc noaptea, de vreo 4 ori, de arat dimineatza de parca as fi iesit din tura de noapte.
In legatura cu nasii, noi am avut discutii mari pe tema asta inca dinainte de a ramane, sotul vroia pe sora lui si eu nu, dar bine ca a vazut in sfarsit ce fel de om este si acum de l-as ruga eu nu ar vrea el. Nasi vor fi niste prieteni buni pe care i-am cunoscut acum un an.
Mihaelaaa ce religii aveti voi, sau v-ati retras voi de tot? Daca esti ortodoxa poti boteza copilul ortodox, fara a trebui sa platesti impozit.
Sau mai e o posibilitate, sa se inscrie doar unul din voi la
biserica, dar tre sa o faceti din timp.
24+
cria_bv spune:
Neata fetelor 
Ca de obicei dimineata la raport. Kmi si Roxi sa facem un club al fetelor de ora cinci ca si eu exact la ora cinci ma trezesc, merg la baie si dupa aia stau cu ochii in tavan, mai deschid televizorul, il mai trezesc pe sot ce el sa doarma si eu nu, si bebe se trezeste ca imi da ghionturi, iar pe la sapte cand trebe sa merg la lucru nu ma mai dau trezita
. Nu prea imi mai gasesc pozitia de somn, ma culc pe stanga si ma trezesc tot timpul pe spate
. Da asta sa fie baiul, trecem noi peste toate si o sa le si uitam cand o sa ne tinem bebeii in brate
.
Lore bine ai venit printre noi.
Bebele nostru va fi botezat de nasii de cununie pt ca ne intelegem bine si intotdeauna au zis ca primul copil il boteaza ei.
Elyanne asteptam vesti de la tine si sper sa treci cu bine peste cerclaj.
Va pup si o zi buna.
Cria
21+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
Selene spune:
Buna!!! Va invit pe toate la o cafea virtuala
, de dimineata, ca de la una adevarata se agita bebeii prea tare, cel putin a mea sigur!
Uitati ce am gasit pe net, un nou calendar de calcul al greutatii in sarcina:
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
Am verificat si pe cel care este la noi pe prima pagina si sunt cam aceleasi date. Ce sa va spun, ca eu de la inceput am pus 8 kg, din care 3 in ultima luna
. Se pare ca ma cam apropii de limita superioara, adica de maximum de kg cat ar trebui sa am in aceasta perioada. Si se cam vede pe pantaloni, ca intra mai greu ... Asta e, revenim noi in forma dupa nastere! 
Multumesc celor care mi-au raspuns cu lunile de sarcina! Eu eram cam confuza tocmai pentru ca si mie doctorita mi-a zis ca acuma intru in luna a 6-a. De acuma inainte cand ma mai intreaba cineva in ce luna sunt o sa ii spun nr de saptamani! Sau ii zic "undeva intre 6 si 7".
Stiti ce tocmai am realizat: ca am DPN-ul de azi in 3 luni!
Oooo! se apropie ....
In legatura cu subiectul cu nasii - noi ii avem pe cei de cununie, din cate stiu eu e bine sa ii pastrezi. In plus vom avea si mosi, ca asa e obiceiul in zona de unde e sotul.
!!! Sa ii tinem toate pumnii Elyannei, sa fie totul bine!
SARBATORI FERICITE !!! 

AMR pana apare martisorul...
sivma spune:
buna dragele mele burtici!
am venit sa ma inscriu si eu in randurile voastre. Sunt o FOARTE FERICITA viitoare mamica de FETITA. Am sa va rog sa o puneti si pe ea pe lista copilasilor mult asteptati. Data nasterii la mine este: 08.09.1972 iar DPN:12.05.2007. Sambata am facut eco morfologica si 4D si ne-au anuntat ca avem o fetita bine dezvoltata si un pic cam pudica (nu a vrut sa ne arate si fata). De atunci parca plutesc pe nori... sunt sigura ca stiti despre ce vorbesc!Desi acum 2 saptamani mi s-a spus sa stau mai mult in pat (o deschidere exterioara de col), desi sunt o fire foarte activa...de cand am vazut-o pe bebelina sunt atat de fericita ca nu ma mai deranjeaza nimic. Totul pentru bb si pentru binele ei.
Acum astept rezultatul de la triplu test (cu emotii evident). Am sa va tin la curent.
Va pup dulce!
kmi78 spune:
Elyanne bafta multa iti tinem pumnii sa fie totul in regula 
Deci se mareste clubul fetelor , suntem sase deja; eu azi noapte nu stiu daca am reusit sa dorm trei ore intregi, totul auzeam si in plus am observat ca se trezeste si bebe probabil vrea sa-mi tina companie, dar daca se invata asa si dupa aia sa vezi ce companie ii voi tine eu....![]()
Roxi nu sunt cu mult mai inalta 1.68
Ce vreme deprimanta e afara, a nins pe undeva fetelor???
29+
carla_lia spune:
Asa e, ff deprimanta vreme si mi-e un somn![]()
Nici eu n-am dormit prea mult noaptea trecuta, dar recunosc ca inca nu se intampla noapte de noapte. Din ce citeam pe la mamicile cu burtici mai mari, se apropie si de noi insomniile dese.
Lia
25+
Cand vine Iepurasul