Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Venim si noi la raport...bebelina e bine...e intoarsa cu capul in jos desi doctorul a zis ca inca se mai poate intoarce innapoi dar sunt slabe sanse...asa ca stam bine cu capul-n jos....a masurat-o e ok pt saptamana in care suntem...deci totul e bine...maine o sa merg sa fac si eu analizele....cele normale sa vedem daca nu am vreo anemie sau ceva....kg am luat pana acuma 9.5...nu e rau avand in vedere ca s-a depus pe burta pt ca pantalonii inca imi mai sunt buni la fund si picioare.....

Despre col e ok deocamdata...dar mi-a zis sa incerc cat mai mult sa stau cuminte ca sa nu avem motive de griji...

Kitty felicitari pt fetitza...ai sa vezi ca si daca se schimba nu vei fi dezamagita pt ca tot puiul tau ramane si-l iubesti....

Cam atat ca ma doare spatele de numai pot.....ma duc in patutz....

Karra 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna seara!

La noi nu sunt noutati mari, bebe se misca de zor. Se pare ca ii plac colindele, si se pare ca pe muzica lui Andreea Bocceli a adormit, ca nu am simtit-o miscand cam o ora.

Ieri am fost si noi sa cumparam brad, si am gasit unul mic si frumos. Am mai cumparat si globuri si margele si fundite.

La subiectul zilei, noi vrem sa vedem daca reusim sa ii aducem pe nasii de cununie aici sa ne boteze copilul. Daca nu ne iese figura, atunci il avem de "rezerva" pe fratele meu care ne-a zis ca el cu cea mai mare placere vine sa ne ajute(el locuieste pe coasta de est). Si mai avem si "oferte" de la 2 familii de la Biserica. Dar asta am zis ca doar in cazul in care pica primele doua.

Elyanne sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine pentru tine si pentru bebelusi!

24+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

lore123 bine ai venit......felicitari pt baietel...si da-ne si noua cateva data ultma menstruatie, data nasterii si data probabila a nasterii, maternitatea unde nasti si medicul tau sa te trecem la listutza cu noi......

Inca o burtika din TM.....bravo ca ai avut curaj sa ne scri.

Karra 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

despre nasii copilului la noi a fost cam asa, la fimiu nasi de nunta nu au putut sa vina si oricum nu i-am fi vrut, ei stau in state, asa ca l-au botezat niste prieteni cuplu nou format , prieteni buni cu noi pe atunci care au divortat intre timp , nasul vine il vede totul ok, in schimb nasa no comment ( cand a facut 2 ani a postat si ea un la multi ani( si atat) pe messenger)
acum pe fetita vrem sa o boteze o prietena de familie care tine foarte mult si la silviu si care sa bucurat enorm ca voi avea bebe 2 si spera sa fie fetita , cand i-am propus a bufnit-o plansul, singura problema ramane nasul, caci ea e singura iar ceilaltii care ar putea fi nasi sunt cupluri si nu putem sa rugam doar unul din ei, asa ca probabil va fi nas tot nasul lui Silviu

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari noilor mamici de fetite

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Roxanici ti-am vazut burtica, se contureaza din ce in ce mai mult, daca mi-as face si eu direct pe piele ar fi mai mare si a mea, dar asa o strang hainele + bady+ marsupiu de la pantaloni;

noua ne vor boteza bebelina tot nasii de cununie, referitor la subiectul deschis;

am fost azi la med de fam pt vaccinul antitetanos, si simt acum de parca mi-ar fi tras cineva un pumn zdravan in brat...

Nu va mai faceti fetelor poze??? haideti lasati lenea si treceti la
scris....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara fetelor.
mersi la toate sa va dea DD sanatate si bb sanatos
LORE123bine ai venit in nostru felicitar pt baietelul.
KITTY felicitar pt fetita.
si eu ma inscriu in grupul de fete vare se trazesc spre diminiata si dupa ce ma intorc inapoi in pat nu mai pot sa dorm.

VA

matilda25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lore bine ai venit la noi, si tie iti uram sarcina usoara pana la capat

Kmi si tie ti se vede cum creste burtica de la saptamana la saptamana. La tine e si mai clara diferenta ptr ca esti mai inalta si se diferentiaza foarte bine burtica. Esti foarte frumoasa sa stii.
Eu incep sa iau forma de butoias, ca is mai pitica de felul meu.

Mihaelaaa, daca te-ai intors sa ne povestesti impresii.

Subiectul zilei(ca tot uit sa raspund): am gasit niste prieteni sa fie nasi. Am vrut mult sa fie din acelasi oras ca si noi sa fie aproape de copil si sa fie iubitori de copii.

roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

salutare la burtici...

Trec si eu la raport dupa o saptamana petrecuta in tarile calde....
Eu sunt bine,bebele misca de cateva zile iarasi ceva mai tare;
maine am programare la nea dr,sunt curioasa ce vesti imi va da...sa speram ca numai de alea bune.
A trecut mult timp de cand n-am mai fost la conrol-mai mult de o luna-sa speram ca totul e bine cu bebelul...(dar fie vorba intre noi...la cum misca nu cred ca ar fi altcumva decat bine!).

Concediu a fost fff fain,ne-am relaxat,ne-am plimbat,ne-am imbaiat...am vizitat una alta....ce mai...super fain! Si zborul cu avionul,de care imi faceam atatea griji....si el a fost nemaipomenit,mi-a placut!Au fost si ceva turbulente...dar mi-a placut in rest!N-a fost nevoie de

M-am enervat putin ca la hotel erau in dormitor 2 paturi de cate o persoana,ca dragul meu sot a scris ca vin "Domnul Hans" si "DomnuL Mihaela"si nu doamnA.Si normal ca aia ne-au pregatit dormitor cu paturi separate daca au crezut ca vin 2 Domni!!!!!...dar pana la urma am facut haz de necaz si am cautat 2 sarme cu care am legat picioarele la paturi una de alta si a fost bine pana la urma.Ne-am facut un cuibusor bun !

Lore123Vreau si eu sa-ti urez bun venit printre noi si te felicit pt baietel.Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine toate pana la capat!

Kitty,felicitari pt fetita!Am vazut ca a crescut bine numarul fetitelor .....

Elyanne,iti tin pumnii,sa fie bine,si asteptam vesti...bune!

Madmat,felicitari pt doctorat

Am pus si eu poze cu burtika de 24 si 25 saptamani in album.
Si pt cine vrea sa vada pozele din concediu,le pun aici mai jos!

Si cam atat pt azi,mai revin maine cu vesti de la doctor

la toate burtikutele!

Mihaela25+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Asa...tot am uitat ceva!Subiectul zilei....despre nasi!

Asta e subiect greu pt mine...ca eu nu am pe nimeni aici,si cine este nu vreau...Asa ca nu stiu...daca se poate nu aleg pe nimeni,la cununie nu am avut nasi de exemplu si nu a fost nici o problema...

Dar pana atunci mai avem altceva de rezolvat...noi nu suntem in biserica-asta inseamna ca nu platim nik pt biserica si cred ca nu ne vor boteza bebelul daca nu ne inscriem.
Dar acum daca o sa avem un bebel o sa trebuiasca ne inscriem...sa vedem...inca nu ne-am interesat.

Mihaela25+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput