Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanici spune:
Sivma, vad ca ai DPN pe 12 mai sigur vrei la noi in club?noi suntem mamicile de martie aprilie dar te primim cu mare drag.
Hehe, Kmi atunci pozele sunt inselatoare.... uite la BV a nins un pic, s-a asternut pe copaci masini si strazi dar pana am iesit eu era topita toata pe strada (pe masina insa nu...ca sa avem ce curata
).
As'noapte nu m-am mai trezit decat pe la 7:30, adica dimineata si n-am mai adormit decat la 8:30-9:00 cand ar fi tb sa ma trezesc.
Selene eu vin la cafea sau ceai negru... da' de-adevaratelea ca mi-i pofta din cand in cand
roxana
26+
ralualexandrei spune:
Si eu vin la o cafea
,ca am tensiunea mica.Noaptea trecuta nu prea am dormit nici eu ptr ca Maria a vrut cu noi in pat asa ca mi-a ramas doar o bucatica de pat in care sa ma invart de pe o parte pe alta.
Ellyanne iti tin pumnii si sa te auzim cu vesti bune cat mai curand!
Aseara am facut carnatii si azi mai am un pic curatenie de facut.
In legatura cu nasii, noi nu ne-am hotarat ,iar nasii de cununie stiu ca nu pot ptr ca trec printr-o perioada foarte nasoala si nu vreau sa-i pun intr-o situatie proasta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
24+
album no1 album no2 albumul no3
RaisaFudulu spune:
Elyanne asteptam vesti bune si-ti tinem pumnii

Madmat felicitari pentru doctorat si bafta in continuare

Kitty felicitari pentru fetita 

Sivna bine ai venit in clubul nostru chiar daca esti mamica de mai noi ne bucuram sa fii printre noi..........felicitari pentru 
Ma alatur si eu insomniilor de la ora cinci de cand stau si ma uit in tavan.....sunt insa nopti cand ma trezeste bebita nu ma supar, dar realizaz ca de acum incolo va incepe greul
Referitor la sub zilei nasii bebitzei vor fii nasii nostri de cununie pentru ca sunt suoer, ne intelegem bine avem aceea varsta este ok. Singurul lucru pe care nu l-am discutat pana acum este numele fetitei care nu are legatura cu nici unul dintre ei
Nu cred ca vor avea ceva de obiectat
Revin mai tarziu ca acum am treaba
Pupici
Diana
rianna_stef spune:
Vreau nu vreau ma inscriu si eu in clubul mamicilor care la ora 5 dimineata pazesc peretii;numai ca pe mine ma apuca somnul pe la 9.00 cand pleaca sotul si nici atunci nu pot dormi.
In legatura cu nasii,la mine s-ar putea sa fie o problema,pentru ca i-am promis prietenei mele foarte bune ca imi va boteza si nu m-am gandit ca trebuie mai intai sa-mi ntreb nasii de cununie ,cu care ,de altfel ma inteleg bine.Pe de alta parte prietena mea tocmai a plecat in Italia si ma gandesc ce fel de nasa va fi de la distanta.Am sa las si eu lucrurile sa vina de la sine.Indiferent cine va boteza stiu ca-si vor face datoria cat pot de bine.
Eu sunt foarte multumita ca bebelusa mea misca sau cel putin o simt si eu ,am inceput sa luam si noi in greutate,putin nu mult.
Aaaa....uitam pe fetita noastra o va chema Alexandra Laura;sper sa nu mai razgandesc ca prima data vroiam Rianna Stefania ,dar pe finuta mea am botezat-o Briana si am zis ca le incurc ,apoi ne-am gandit la Daria si acum Alexandra.Laura va fi sigur pentru ca ne-a cerut socra-mea sa-i poarte numele si i-am promis ca asta va fi al doilea nume.Iar daca ar fi fost baiat l-ar fi chemat Rares Iustin.
Hai ca v-am plictisit prea mult
;eu va pup si va doresc bebelusi sanatosi si frumosi si......multa zapada!
21 + cu
karra80 spune:
Salutari la burtici.....

Ne inscriem si noi in randul celor care stau noapte de paza si azi de diminete incepand cu 5:30 pana la 8 can a sunat tel tot de pe o parte pe alta m-am invartit si aia mica la fel ca si ea nu avea somn asa ca...inca una in club![]()
In legatura cu nasii cred ca vor fi cei de cununie...inca nu le-am zis nimik dar la noi asa se obisnuieste...desi ne intelegem bine cu ei ce nu imi place e ca sunt la 250 km de noi stau in alt orat...si sincer mi-ar fi placut sa fie aici langa noi....sa vedem poate mosii ca asa se face la noi vor fi dintre prietenii de aici din Timisoara.....
Karra
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:
....tot voiam sa pun o intrebare ....voi cum stati cu 

de cand ati ramas gravide sau mai bine zis acuma de cand creste burtikul si se accentueaza durerile..de spate si oase si mai tot ce inainte nu durea.....??????
Ca eu una pot zice ca desi eram cam fanatika dupa 

in ultimul timp am cam neglijat partea asta mai mult cred si de frica cred sa nu pateasca bebe ceva....si am obs si sotzul saracu are mai multa grija ma tot intreaba daca doare daca e bine...etc...in fine nu mai e chiar asa nebunie ca la inceput......
Cum e la voi???? Astept raspunsuri
Karra
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
aiia spune:
buna ziua tuturor
29+ http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90202&whichpage=14
Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
cria_bv spune:
Hop si eu la cafea, ca eu mai beau cate juma de cana ca am observat ca e singura care ma scapa de constipatie.
Karra referitor la
si eu de cand sunt gravi tot mai rarut si in ultima vreme chiar rar desi nu am interdictii. Eh si pofta s-a mai diminuat dar parca imi fac si grija pt bebe. In schimb am observat ca suntem mai afectuosi unul cu altul.
Cria
21+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
RaisaFudulu spune:
Referitor la 

noi am intrerupt definitiv de cand am aflat. Nu ne-a fost greu deloc pentru ca noiam pierdut o sarcina anul trecut si acum am incercat sa nu facem ceva ce ar putea influenta ........stiu ca nu are nici o legatura dar ne-a fost foarte frica si cred ca nici nu eram in stare.
Probabil sotului meu i-a fost mai greu dar nu a aratat-o niciodata
Eu nu am avut chef de cand am ramas insarcinata, nu cred ca sunt dereglata nu
.
Insa suntem mult mai apropiati, mult mai afectuosi.
Cred ca suntem singurii care ne-am abtinut atat. Nu regretam pentru ca avem toata viata inainte
Pupici
Diana 23+ 
dianiana spune:
Buna fetelor,
sunt agitata! asa sunteti si voi? nu stiu de ce dar am nervi .....of hormonii?!!!
sunt in sapt 23 si mi-am calculat greutatea...sunt ok. am luat 8 kg dar ma straduiesc sa nu sar calul pentru ca ma simt
greoaie deja...
doctorul T. mi-a vazut analizele si a zis ca, daca vreau, pot sa tin si regim cateva zile pt ca stau bine cu mineralele si nu ii fac rau lui bebe boy...
cu somnul................aaah, am avut si eu trezirea de la ora 5 sau 6 si apoi a trecut. am fost in concediu si de cand am venit dorm normal. cred ca ajuta o vacanta.
despre
e, la noi s-a intamplat ceva ...bebe si burtica il cam inhiba pe iubitel...asa ca o luam incet...insa suntem mai afectuosi si mai indragostiti ca niciodata.
cam atat de aici
afara e asa urat si eu incerc sa ma inveselesc cu un dvd cu friends...insa cand te doare si spatele e cam greu, nu?
va pup
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana