Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna dimineata la toate burticutzele,
deja m-am obisnuit sa fiu prima care da desteptarea pe aici....
asa ca .... hai sus... la raport...

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by loina_ln

buna dimineata la toate burticutzele,
deja m-am obisnuit sa fiu prima care da desteptarea pe aici....
asa ca .... hai sus... la raport...

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

prezent

Alexa25+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!
RaisaFudulu, eu as zice sa nu te grabesti cu pompa... Vei vedea atunci daca e nevoie ori nu. E posibil sa n-ai lapte, e posibil sa ai si sa fie suficiente gurita si stomacul lui bebe... eu am cumparat una si n-am folosit-o decat de doua ori, e mai mare chinul. Bebe e cel mai eficient.

Jaana, exact ce ziceam mai sus! Eu consider ca nu e DELOC necesara pompa, nici macar cand simti ca plesnesti. Cea mai buna este cea de tip seringa (daca vreti neaparat sa va luati), insa cel mai eficient, pe langa bebe, in caz de extrema urgenta, este mulsul manual. La timpul respectiv, o sa va explic in amanunt ce si cum, pentru cine va avea nevoie. Iese cel mai mult lapte si foarte usor, cat sa detensionam sanii. Nu scriu acum, ca veti uita sigur pana atunci.

Ce dragute sunteti cu bebe venit pe neasteptate!!! Si noi ca Absoluta, am asteptat si am muncit 8 ani pentru ca sa vina, iar cand am renunta de tot, tzup! A aparut Bogdan, iar de cel de acum nici nu are rost sa mai zic ce surprinsi am fost! Una peste alta, suntem foarte fericiti! Sper sa nu am probleme cu cezariana si sa o duc si pe mititica cat mai aproape de termen.

Elyanne, ma bucur ca esti mai bine... dar n-ar fi mai indicat si mai linistitor pentru tine sa faci totusi cerclaj?

Pupic ca am multa treaba azi si sper sa termin pana dupa-amiaza, cand mergem la marile cumparaturi!!!

P.S. Cadou pt doctor: nu-i iau nimic, ca nu-mi permit si evit vizitele in preajma sarbatorilor...

Gandacel 21+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Si eu prezent.
Vreau sa va propun si eu o tema: la ce nume v-ati gandit pt bebeii vostri? Cred ca asta ar putea da idei mamicilor care nu s-au hotarat inca. Eu m-am gandit la Vlad, e un nume pe care l-am ales inainte de a stii ce avem. Daca ar era fetita ne-ar fi placut Iulia.
Va pup.

Cria 20+ cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumesc Gandacel

chiar am nevoie de sfaturi si o sa apelez cand am nevoie.

Raspunsul la subiectul de azi l-am mai dat cu alte ocazii dar il repet ca-mi este drag bebelina noastra se va numi Raisa-Maria - l-am ales de mult inainte sa stiu ca sunt insarcinata Raisa al meu si ,Maria este ales de tati

Fetelor nu am suportat si am deschis calculatorul inainte de a pleca

pupici si sa aveti grija de voi

cand ma intorc sa terminati capitolul

Diana 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor
Noi suntem casatoriti de 3 ani iar sotul a vrut sa mai amanam aparitia copiilor pana asta vara cand m-a intrebat "Cand e mai bine sa se nasca copilul?" Eu am zis ca in primavara ca pana iarna e marisor. Asa ca in prima luna cand nu ne-am protejat am ramas gravi. Faza hazlie e ca primele doua teste de sarcina mi-au iesit negative (le facusem prea devreme) si cum eram nerabdatoare i-am facut sotului spermograma. Cand am mers la dr i-am aratat prima data rezultatul spermogramei si apoi testul pozitiv. A inceput sa rada si ne-a urat succes.
De cand sunt gravi sotul zice ca sunt "mai buna" (nu fizic) si daca stia ca e asa vroia imediat copii. Vom vedea daca isi pastreaza parerea si dupa ce nasc.

kiss

23+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Prezenta la raport... cum am promis
Sunt bine... stau in pat... nimic nou...

Gandacel se pare ca asta ma asteapta... ieri am vb. cu dr. si s-a gandit ca oricare ar fi situatia la urmatoarea consultatie, urmeaza cerclaj...

Despre nume: Andrei si Mihai... daca erau fete, Andreea si Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor sunt libera in dimineata asta! Nu-mi vine sa cred. Am dormit pana la 8.30. Sotul meu era de mult plecat la lucru.
Legat de nume. Initial credeam ca e baiat si ne hotarasem oarecum la Tiberiu. Acum ca e fetita am vrea Maria si ceva dupa dar nu prea stim ce. trebuie sa se potriveasca si cu numele de familie. Miercuri la gradinita m-a intrebat un baietel de grupa mare ce va fi bebe. Ii spun ca fetita si ceilalti auzind au inceput: sa o cheme Raisa, Maria, Roxana, Andreea, Teodora, Manuela etc. pentru ca nu mai incetau si nu-si vedeau de activitate le-am spus ca medicii se mai inseala si ca numele il vom alege de fapt dupa nastere. Ca poate e baiat dar ei in loc sa se potoleasca si sa lucreze li s-a prut interesanta chestia si mi-au zis ca atunci trebuie sa pregatesc nume si de baiat si au inceput: Teo, Mihai, Liviu.... Sunt asa draguti si ma simt atat de bine printre ei... Abia astept sa-mi tin si eu comoara in brate.
Azi la 16.20 sunt programata la control la dna dr. Sper sa fie totul bine. Tot colul imi da ceva emotii dar sper sa fie ok.
Aveti grija de voi si de bebei. Si week-end placut.
27+

Mergi la inceput

referitor la tema de azi, daca ramane fetita o va chema ANA DELIA, iar daca va fi baietel LUCA ( si cel mai probabil GABRIEL)
numele de fetita e ales de la prima sarcina si e sigur, iar luca am fi vrut s ail cheme si pe Silviu doar ca negasind potrivire am incercat urmatoarea varianta , lista cu nume , ce imi place mie si ce ii place lui tati din toata lista corespundeau vreo 5 nume si doar Silviu Ionut se potriveau intre ele si asa a ramas asa ca luca a ramas pt bebe 2 in caz ca se razgandeste echograful iar si se naste baietel

eu zic ca putem adauga si in listuta numele bebeilor, cine doreste desigur

tzuna, bafta la doctor asteptam vesti

Alexa25+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

upps iar am uitat sa actuaizez semnatura , acum avem 26+

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput