Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
loina_ln spune:
referitor la tema zilei: pe bebe il va chema ROBERT-GABRIEL. asta daca se pastreaza ...baiat....daca cumva se razgandeste
si se "transforma" in fetita,.. cred ca ANDREEA. asta e numele de "rezerva", in situatia in care eco s-a inselat..
si eu ma gandeam ca cine doreste poate sa isi treaca numele ales pentru bebe in lista de la inceputul capitolului.
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
loina_ln spune:
tzuna ce dragalasi sunt copilasii de la tine de la gradi. cred ca iti face mare placere sa fii printre ei.
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
karra80 spune:
Buna ziua la burtici.....
Venim si noi la raport....suntm bine...maxim o contractie 2 pe seara nedureroase ce-i drepi dar destul cat sa ma strezeze.....luni merg la medic sa vedem ce e cu colul sa speram ca nu se deschide...ca vrem sa plecam din 22 pana pe 8 la parintii mei la Petrosani la munte si nu as vrea sa fie nici o problema.....
Elyanne ai grija de tine ma bucur ca esti mai bine...important sa sta gandaceii cat mai mult in cuib la caldurica sa se fac mari....
Bebelina e activa...m-am cam speriat acum 2 zile ca parca nu era ca inainte dar m-am mai linistit cand ma puneam in pat cele 10 miscari care cica se cronometreza dupa 28 de sapt in decusul unei ore bebelina mea le facea in 10 min....am vb cu medicul la tel si a zic ca sa nu-mi fac griji poate a mai obosit si ea....de la atata
sau poate zilele alea cand era super activa am exagerat eu cu ceva cola si ciocolata....si aia cred ca era cauza...
Sa raspund si eu la subiectele propuse de voi...in leg cu schimbatul dupa sarcina....eu am ramas cam la 3 luni de cand am inceput sa incercam la proiectul bebe...deja de atata stres, calcule, teste de ovulatii ca eu voiam neaparat sa raman in mai sa se nasca de ziua mea,...crfedeam ca nu mai raman...asa ca am hot in iunie sa ma apuc de cura de slabire pt ca mergeam in septembrie la mare si treb sa arat ok....si am zis ca amanam pana in toamna proiectul bebe....dar se pare ca a venit cand a vrut ea nu cand am vrut noi...si exact cand nu ma asteptam in luna in care am tinut si cura de slabire a aparut minunea...Noi am fost si suntem super incantati......sotzul zice ca sunt mai buna ...si asa in general cu lumea dar cica sui la forme ca s-au mai rotunjit
mai ales sanii ca inainte nu prea aveam....
In rest in leg cu cadoul pt doctor inca nu stim ...nici nu ma gandisem....asa ca mai vedem ce si cum...oricum dupa ce mi-am facut listutza cu ce si cate avem de cumparat pt bebe ...plus cat mai cheltuim prin spital si cat ii vom mai da si lui la nastere...sincer imi vine sa strang totii banii care-mi cad in mana......oricum am convenit cu sotzul ca dupa anul nou facem eco morfologica iar la 32 de sapt ca asa ne-a chemat doctorul cand am fost la 21 de sapt...si atunci vom stii exact daca e fetiza sau baietzel....ca sa fim siguri....si dupa ne apucam de cumparaturi asa treptat....ca eu vreau sa fie totul roz...si sa fiu sigura
Apropo....fetelor mi-am luat o carte se numeste Mama si copilul" de Elizabeth Fenwick....si cuprinde totul de la conceptie pana are copilul 3 ani ...e super complexa....am vazut-o la o prietena si am zis sa o am si eu...sunt o multime de lucruri interesante.....apropo...ca ne tot laudam cu burtoacele noastre vreau sa zic ca in carte este pozarta o gravida de la inceput pana naste.....si sunt poze cu burtokul din luna in luna.....eu de ex cum am butokul acuma seaman cu ea cam prin sapt 32 sau mai degraba 36 sii nu exagerez...asa ca unele dintre noi avem burti nu gluma....
Cam atat ca deja cred ca v-am plictisit eu intru mai rar dar cand intru ma descar cu tot ce-mi vine in minte....Va Pup
A sa nu uit ...numele prinetsei noastre va fi CARMINA MARIA ca si pe mine.....ca la fete tare greu ne-am hotarat.....daca era baiat era SERGIU ALEXANDRU....
Mie de fete imi mai placea si Anamaria, Arianna, Rianna, Emma, Sara, si cel mai mult Samira de la cantareata aia tunisianca Samira Said....dar nasa-mea a zis ca e nume de tiganca si gata al meu sotz s-a sucit,....cine stie paote incerc sa-l fac sa se mai razgandeasaca pana nasc.....
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
lauramar spune:
Buna dimineata fetelor!
Nici la noi sarcina nu a fost programata ne doream f. mult un copil
dar fiind departe de casa am mai amanat.Acum doi ani in urma ne-am hotarat ca este vremea sa avem si noi un copil,dar acest copil nu venea ,eram disperata eu ador copiii am fost la medici si totul era normal imi spuneau ca sunt prea stresata.Poate si serviciul a fost de vina asa ca dupa 5 ani de munca obisnuita cu colegii am renuntat (cu greu)la locul de munca si ne-am mutat in alt oras si mi-am gasit un servici mai usor fara atata stres si atatea ore de munca.Si minunea s-a intamplat la nici 2 luni am ramas insarcinata
!!!Socrii mei erau la noi in concediu asa ca bucuria a fost enorma.Am facut trei teste de sarcina pt. ca nu imi venea sa cred plangeam de fericire!Ce pot sa spun daca ma schimbat sarcina ,calma am fost tot timpul in primele trei luni am fost um pic mai nervoasa din cauza greturilor etc. dar au trecut pot sa spun ca sunt mult mai fericita!
Fetita mea se va numi ARIANNA celalalt nume inca nu e definitiv sotul vrea VANESA dar vom mai vedea.Pupici ca m-am cam intins astazi (sper ca nu v-am plictisit)

23
ARIANNA
kisstherain999 spune:
Noi ne-am gandit la urmatoarele nume: pt fata Smaranda (au scazut sansele) iar pt baiat Horia. Ne gandim si la un nume de sfant de baiat dar nu stim care se potriveste ca deja sunt prea multi de r: Rotaru Horia ...???
kiss 
23+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
elyy2003 spune:
Buna fetelor.
Vreau sa va spun si eu referitor la nume de fete, pentru ca eu mi-am dorit fetita si ar fi chemat-o Adela, dar la eco dr. mi-a spus ca e baietel si nu stiu cum il v-a chema. Ionut ar fi unul dintre nume dar la al doilea nu am nici cea mai vaga idee. Nume de fete sunt mai multe si frumoase Daria, Adela, Ramona, Raluca...
27+
Rebiana27 spune:
Fire schimbatoare fiind, nu stiu daca numele alese vor si ramane in vigoare insa, pentru ca la eco ne-au zis de baietel: Tudor-Andrei sau Vladimir-Andrei (si sa-i spunem Vladi); iar daca e fetita (si poate e
) Cristiana-Carla, dar nu e batut in cuie!
Rebiana
24+ 
LuizaS spune:
Salutare fetelor!
Au trecut deja doua zile de cand nu v-am scris
Am venit si noi la raport!
Acum sunt mai bine dar zilele astea am fost putin cam ingrijorata pentru ca feciorasul meu nu prea imi dadea semne si ma tot gandeam sa nu se fi intamplat ceva. Acum si-a revenit si el si eu.
In rest sunt binisor obosesc mai repede (am pus 10 kg)
picioarele nu mi se umfla inca dar nu stau prea mult in picioare la serviciu, spatele ma mai doare din cand in cand dar asta se intampla si inainte din cauza statului la calculator toata ziua si de la volan. Voi mai conduceti fetelor
?
La noi BB a venit tot asa cand a vrut el dar a tinut cont de dorinta mea ...sa nu fie inainte de cununia religioasa.Ne gandeam si noi ca e timpul pentru un BB pentru ca suntem impreuna de vreo 5 ani dar ne-am casatorit in iunie si imediat hop si BB.Noi ne gandeam pe la anul dar el a hotarat sa vina mai devreme.Il asteptam cu mare drag acum dar la inceput mi-a fost tare greu cu hormonii astia care tropaiau si parca nu mai eram eu ....parca cineva imi furase corpul...nimic nu mai era ca inainte cu toate ca nu am avut greturi aproape deloc dar am devenit mult mai sensibila mai mofturoasa...iar sotul meu nu intelegea nimic...a trebuit sa-l scutur de vreo cateva ori si sa-i amintesc ca vom avea un BB de aia se intampla tot ce se intampla. Pana a inceput sa creasca burtica parca nu prea era constient de asta. Cand l-a vazut pe BB la morfologia fetala si a vazut ca e si baietel era topit de fericire si mi-a zis "chiar e un BB inauntru acolo ...eu credeam ca esti doar balonata"
bineinteles glumea dar era f emotionat.Oricum si el isi dorea f mult un copil pentru ca ii iubeste f mult si inainte se uita dupa toti copiii pe strada....acum cu atat mai mult.
Despre nume inca nu ne-am hotarat...lui tati ii place Luca iar mie Calin poate Calin Luca dar nu e sigur.La nume de fetite nu ne-am gandit in caz ca BB nu e fecioras desi doctorul a fost convins ca asa e .
Va pup pe toate
probabil ca in week end nu vom fi acasa asa ca am sa va citesc luni.Va doresc si voua un week end placut si linistit si sa ne auzim cu bine luni 

24 + 3 cu