Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Am uitat

M-am facut imensa de cand sunt insarcinata am luat cam 12 kg.
Dar atata timp cat bebelina este bine nu ma derajeaza

Pupici si o sa va simt lipsa
paaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citeam ce ati scris si am remarcat ca n-i s-a intamplat multora dintre noi sa ne trezim insarcinate fara a programa acest lucru. Eu m-am bucurat din suflet ca Dumnezeu a ales asa pentru ca nu stiu cand am fi programat eu si sotul, avand in vedere ca intotdeauna am avut alta ordine de prioritati (din fericire comuna). Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat noi ne protejam si au fost de ajuns cateva zile de neacordat atentie acestui fapt si iata-ne viitori parinti! De bulinutza m-am indragostit inca de la primul ecograf, pe care l-am facut la 6 sapt si un pic, desi avea doar cativa mm. Asa ca eu consider ca pentru mine si sot bebelul nostru este o minune, un dar de la Dumnezeu. Acum asteptam sa creasca in burtica, sa se nasca, sa fie sanatos si sa-l iubim si sa-l rasfatam enorm!
Asta simtiti si voi asa-i?

Rebiana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Asta seara mergem la concertul lui Banica... am fugit sa ne facem frumoase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Repede sa raspund si eu la subiectele zilei.
La noi sarcina nu a fost pe nepregatite, o asteptam de ani buni, am muncit pentru ea. As putea zice ca nimeni nu mai spera, nici macar eu insa nu vroiam sa arat asta sotului si parintilor mei, ajunsesem la capatul puterilor...mai avem putin si cred ca intram intr-o criza psihica...nu ma intrebam decat pentru ce mai traiesc...ohh, dar uitati D-zeu ne-a vazut deoarece amandoi adoram copii si ne-a facut cei mai fericiti, ni s-a intamplat minunea. Toata lumea e bucuroasa, fericita si nu mai are rabdare pana apare printesa. Mmmm, schimbari...ce pot sa zic de schimbari...cred ca sunt ceva general....atentie, grija, iubire, tandrete....iar pe partea cealalta: kg multe, stari nasoale, crize de ras, de plans, frica, teama, ingrijorare... si multe altele.

Referitor la tema zilei de azi eu cred ca o sa-i fac cadou doctorului meu o icoana. Nu exista om ...zic eu, pe care sa nu-l atinga un astefl de cadou...
Acum chiar ca am fugit...
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Buna fetelor,
Revin si eu la raport dupa o pauza zic eu luuunga.
Referitor la subiecte ce pot sa spun este ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate ... dupa gemenii de anul trecut pierduti la 3,5 luni nu puteam sa ma mai gandesc curand la o sarcina. Intamplarea a facut sa ramana cumnata mea insarcinata (sotia fratelui)care e si ea aici alaturi de noi la mamici de martie-aprilie si pur si simplu a tras de mine in august sa merg la control cu ea "sa nu mai stau k bleaga " lool. Binenteles ca m`am dus cu dosarul de analize si investigatii facute intre timp, dr a avut rabdare sa se uite pe toate, sa ma asculte, si sa`mi redea increderea pe care o pierdusem pe undeva. Mi`a facut controlul de rigoare pe calul balan lool, eco nu se putea pt ca intr`o sapt stiam ca tb sa apara ciclul; in fine la o saptamana m`am dus din nou la el cu testul pozitiv. Probleme au fost, dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al doctorului, au trecut si totul e bine. MODIFICARI s`au produs destule lool spre ex ieri mi`am luat un sutien 85D , si cred ca am luat vreo 10 kile.
Referitor la CADOURI eu csd ca tb sa dai cam peste tot, ma refer la dr. pt. ca el e baza ta ..., la asistente in cazul meu pt. medicale, la medicul de familie;doo zile numai asta am facut
Bb e bine, marti am fost la control si la 22 sapt are 650g, m`am uitat in grafic si e peste limita, voi ce ziceti?
Celelalte masuratori sunt toate mai mari de 22s (23,24).
Ce m`am mai intins si eu...
Pupici la toata lumea
22+

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Va scriu si eu dupa o zi plina de nervi si lene.
Referitor la cadouri pentru doctori, eu una nu ma gandisem la asa ceva. Dar vad ca toata lumea ia ceva, asa ca ma gandesc ca trebuie sa iau si eu ceva macar doctorului de familie care e fff dragut. M-am gandit la un cosulet special pt sarbatori. Mai vedem...
In privinta aparitiei unui bebelus, la noi nu a fost deloc programat. Din contra ne-a luat prin surprindere, cu toate ca locuim impreuna de aproape 6 ani si de cativa ani ne gandeam la un bebe ca la o implinire. Acu' sa va spun un secret...in septembrie ne-am casatorit civil, iar acum 2 zile am implinit o luna de la nunta religioasa. Asa ca bebelina a mai adus pentru noi si multa agitatie (cu nunta) si deja ne-a schimbat total planurile. Acum ea este deja "comoara noastra".

Lia 24+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna seara, burtici!

La subiectul zilei, azi nu pot sa zic nimic, ca aici nu sunt obiceiuri ca acasa. Deci am scapat de o cheltuiala.

In schimb trebuie sa-mi storc creierii pentru cadoul sotiorului, ca el a zis ca ' inca nu a vorbit cu mosul, ca nu stie nici el ce vrea'

Ca si Aliona si noi crosetam, dar deocamdata nu cu asa mare spor. Am facut doar o paturica si un plovaras. Aliona draga, ziceai ca ai reviste cu modele, vino cu ele si pe aici pe forum, ca eu ma chinui sa traduc din engleza niste modele. Numai sa nu fie in rusa revistele tale, ca atunci demisionez.

Pupici la toata lumea si somn usor!

24+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Am mai pus si noi poze, cu burtica la 23 saptamani si nu mai stiu cate zile

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! azi am predat ultimul proiect. Sper sa fie bine dar sincer parca nici nu ma mai intereseaza asa mult. Mai mult m-a incantat mobila de bucatarie. Sotul meu o monteaza de zor acum. Nu cred ca va termina in seara asta dar tot e un pas.
Sa raspund si eu la subiecte. Viata noastra s-a schimbat in bine. Bebe era programat dar a venit f repede (in a doua luna de incercari desi medicii ne spusesera ca va fi greu...) de aceea m-am trezit acum cu atatea pe cap. In rest toate bune si frumoase. Din cauza bebelocului ne-am mutat din garsoniera... La inceput am avut ceva probleme cu sarcina si ne-am stresat putin dar in acelasi timp m-am simtit si foarte implinita si fericita. Schimbari mai mari: cele 8 kg la inaltimeam mea se cam simt acum, sunt mai obosita dar nu neaparat din cauza sarcinii cred. In acelasi timp sunt mai motivata sa fac unele lucruri. Si imi pierd putin mai usor rabdarea cu copiii f obraznici de la serviciu. Cu sotul.... nu e nimic schimbat. E asa frumos si chiar sper sa rezistam si dupa ce s-o naste bebe dar mai e putin. Ma sperie ideea nasterii dar sunt atat de ocupata incat f rara ma gandesc.
Legat de cadou pentru medic. Sincer nu ma gandisem si maine ma duc la control. Nu cred ca-i iau nimic. Platesc consultatia (spaga de fapt) si gata. ca la cate cheltuieli am avut si vom avea chiar si cei 500.000 lei sunt importanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

buna seara la burtici!
Cum m-a schimbat p mine sarcina...la inceput nu-mi venea sa cred ca e adevarat!Eram amandoi Dupa 2 ani d disperare minunea s-a intamplat!Dupa prima eco la 6 sapt ...am sangerat!A inceput disperarea ca voi pierde darul c mi s-a dat!M-am rugat cat am putut si m-am tratat cum am stiut mai bine.Cand esti medic si stii si vezi mai multe stresul creste.Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici,si fiecare sut al lui BB e o mare bucurie.Am fost cand plangacioasa cand fitoasa.Acum desi lupt cu insomniile sunt mai calma.Abia astept sa-l tin in brate p puiut!
Cat despre cadou...nu stiu c voi face,oricum platesc consultatiile la cabinet,in cazul meu, daca n-as merge acolo ci in spital ar fi multe faze penibile.Si cum sunt rezidenta cu un venit d 6 mil cu tot sporul d radiologie...si mie nu mi s ofera nimic vreodata,nici n-as avea pretentia,nu-mi plac deloc aceste obiceiuri romanesti intretinute d mai marii nostrii...nu cred ca voi face vreun cadou si sper sa nu s supere.

Maria 29+ & BB Alex

Mergi la inceput