Oradea (14)
Raspunsuri - Pagina 16
Mercedes spune:
Ba da am in calculatorul de acasa, in sfarsit ne am luat un aparat foto digital le voi pune zilele urmatoare.Dar pe viu tb sa o vezi...
Am ajuns sa ne intrebam cunoscutii daca nu o vreau cu chirie pe bia( asta mai ales cristi) dar in fine crestem si noi mari.
Gabi_K spune:
Mercedes, ar fi bine sa inchizi usa nu numai de la buton ci si de la yala, si sa scoti cheia din usa! Nu stii niciodata, poate ai surpriza sa nu auzi cand bate cineva la usa si Bia sa deschida usa
Felicitari bobocelului de gradinita!
Multa sanatate lui Andrei, e sigur varicela?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Mercedes spune:
gabi- din pacate usa se inchide doar de la maner in sus si daca o blochez se blocheaza sa nu intre cei din afara doar.Daca apas pe clanta usa se deschide indiferent daca a fost inchisa si blocata sau nu. Sper ca ai inteles .... . Nu am posibilitatea sa o inchid din interior cu cheie.
daria- la prima tura ai inscriso pe giulia de la 8 asai? mai demult cand, cautam pt cristi aflasem tarziu de acea gradi si mi s a propus varianta sa mearga de la 12 la 16 la gradi...
Sanatate lui Andrei!!
adela- pe unde hoinaresti?
Gabi_K spune:
Mercedes, un lant nu poti pune la usa? macar sa nu se deschida de tot, dar 1-2 cm... asa nu va iesi Bia, si nici nu poate intra nimeni daca Bia lasa usa deschisa.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Mercedes spune:
gabiK -ba pot probabil dar nu m am gandit la faza asta inca. Ieri dupa masa mi a deschis prima data usa.
cristina22 spune:
multumesc, fetelor!
Gabi-am vorbit cu doctorita si spunea ca e posibil sa fie varicela. Tocmai am citit ca varicela ar avea o perioada preeruptiva si cred ca in acea perioada este Andrei acum. Am incercat sa-l culc dupa ce m-am intors de la birou, dar n-am reusit pt ca se tot scarpina, bietul de el.
Daria, gradi de care vorbeai tu este aproape de noi si ma gandeam intr-o vreme sa-l duc pe Andrei acolo. Si el este tot la program normal si sunt foarte multumita.Succes Giuliei!!!
Mercedes, Gabi- ai vostri au facut varicela?
cristina si nazdravanul Andrei
szivarvany spune:
Noi sper sa nu facem varicela k facuram acu` o luna vaccinul Varilrix.
Uff, sa i treaca repede fara probleme lui Andrei
Mercedes - pe mine era sa ma inkida pe dinafara cu keia mandra mea, k iesisem cu gunoiul
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
adi2003 spune:
Perusii par fericiti. Toata ziua se pufalesc, adica se piaptana,se spala, baietelul s-ar apropia de fetita, uneori ii canta, dar ea pastreaza oleaca de distanta.
Baietelul e mult mai istet decat fetita si mult mai atent la tot.
Sa mai pun o poza.
Incep sa ma felicit ca am luat o colivie mare pentru perusi. Acum realizez diferenta.
Deocamdata usa e deschisa la colivie aproape tot timpul, dar nici unul n-au fost curiosi sa iasa.
Pt. Marius - poti sa-mi spui, te rog, cat iese netul pe ianuarie 2007 la un sal. brut de 390? M-a intrebat azi un client si eu inca n-am actualizat programul de salarii. Merci mult.
Mercedes spune:
cristina- Cristi a facut la gradi varicela pe la 5 ani.( e nascut in 1999 deci in programa lui de vaccinare de atunci si pana acum n a avut acest vaccin).
Bia a facut in decembrie un vaccin in care erau incorporate de fapt 3 ( rujeola,oreion si cealalta nu o mai stiu) poate ma ajutati voi- nu stiu 100% daca e vaccin impotriva varicelei sau nu.
simina - probabil sunt inca in perioada de acomodare.
marius spune:
Pt. Marius - poti sa-mi spui, te rog, cat iese netul pe ianuarie 2007 la un sal. brut de 390? M-a intrebat azi un client si eu inca n-am actualizat programul de salarii. Merci mult.
Ai mai jos:
http://www.marius.rdsor.ro/siminel/siminel.pdf
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006