Oradea (14)
Raspunsuri - Pagina 17
AdelaP spune:
Mercedes acuma am citit despre vaccin. E vorba de ROR si nu este pentru varicela.
Cristina, Andrei are elemente si pe pielea paroasa a capului? Daca nu, putin probabil sa fie varicela. Pupici tuturor si sanatate multa.
szivarvany spune:
Mercedes - nu este in schema vaccinul, eu l am cumparat cu 1 milion juma` si i l am facut suplimentar. Mai intentionez sa i fac inainte de gradi Havrixul, contra hepatita A si gata.
O zi faina tuturor !
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
adi2003 spune:
Adela, bine ai revenit...
Mercedes, am uitat sa te intreb, ce aparat digital ati luat?
Gabi_K spune:
Mercedes, in trivaccinul acela al doilea R e rubeola.
Cristina, ai mei au facut varicela. Robert la 3,5 ani forma usoara fara probleme, si intr-adevar i-au aparut primele bubite sub par si pe fata.
Lili a facut la 2 ani, forma grava, bubitele din gura s-au infectat, a facut si stomatita, a stat vreo 8 zile nemancata, urla zi si noapte de durere, doar seara a reusit sa bea vreo cativa ml de lichid. A ajuns sub 10 kile, atat de mult a slabit. Era perioada de cosmar, noroc ca a trecut.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
adi2003 spune:
Am reusit azi sa-l scot pe Raducu(2) din colivie. L-am pacalit luandu-l de bat.
Aici e o poza tot de azi, din colivie.
Raducu e tare cumintel, in schimb papagalita devine tot mai rauta, cred ca e invidioasa pe micut. Ii dau si ei atentie, dar ea ciupeste cum ma apropii de ea.
Iar acum azaleea cu floarea geamana
adi2003 spune:
Daca voi nu scrieti, eu mai scriu.
Azi am admirat primele floricele de echeveria cu un detaliu aici.
Din nou azaleea. Ce-mi place la ea, ca florile tin destul de mult, minim 10 zile, ceea ce ma bucura enorm de mult.
Cu echeveria voi revenii pe masura ce va inflorii mai mult. E abia la inceput.
Duminica placuta!
cristina22 spune:
Sa-nteleg ca toata lumea chiuleste!! Bine, bine, dar unde...?
Simina- ca intotdeauna, gandesc ca florile tale sunt prea frumoase pentru a fi reale
O SAPTAMANA USOARA VA DORESC!
cristina si nazdravanul Andrei
adi2003 spune:
Ei...n-am eu loc pentru cate flori as tine. Ce casa ticsita cu flori as avea...Visez frumos, nu?
Gabi_K spune:
of, nu chiulesc, dar am avut un weekend de cosmar. Exul iar mi-a facut zile fripte.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)