Oradea (14)
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Tot eu.
Am intrat pe forum sa va arat ce costumas dragut am cumparat azi.
I-am auzit vocea perusului. E foarte placuta, ca de "bebe".
Adela, si tu lipsesti cam multisor. Ce mai faci?
O zi frumoasa tuturor!
Mercedes spune:
cristina22- ai aflat ce va fi la teatru de papusi azi?
inclin sa cred ca vom ajunge si noi azi .
szivarvany spune:
Salutare !!!
N am fugit, murit, innebunit ... ink. Dar nu mai am timp. La servici abia apuc sa respir, acasa e treaba non-stop ...
Simina - felicitari si sa ti traiasca fericitul cuplu !
Mercedes - am fost azi in parc la magnolii, m am invartit sa vad daca nu cumva sunteti ... batea un vant ... ce fac copiii ?
Bun venit Micky si Ada
Gata, fug sa bag tura 3 de haine la masina ... nu dati cu pietre, nici mie nu mi face placere ...
Duminica faina si o saptamana usoara tuturor !
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
adi2003 spune:
N-am prea reusit sa fac poze cu artificii la Revelion si iata ca ieri am prins un artificiu frumos in aceasta poza.
Precizez ca am fotografiat de la mare distanta fata de locul cu artificii.
Sa-mi ziceti daca va plictisesc cu poze...
cristina22 spune:
simina-nici pomeneala, cum sa ne plictisesti cu poze! Eu iti multumesc pentru ele!Ce mai fac perusii?
Restu' lumii cum sunteti?
Noi nu suntem foarte bine, Andrei pare-se ca face varicela, i-a aparut o vezicula in palma!Acum le asteptam pe celelalte!
SANATATE SI NUMAI BINE!
cristina si nazdravanul Andrei
szivarvany spune:
Sanatate lui Andrei Si orice ar fi sa treaca repede si fara urmari !
Noi s`tem ok, am inscris mandra la gradi pt toamna (gradinita aia mica de langa tineretului)
Pupam oradenii si oradencele !
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
Mercedes spune:
Daria te referi la gradi aia de 4 ore de la parterul blocului da? noi sau mai bine zis eu m am gandit la aia pentru la anul pentru bia dar doar pentru 1 an acolo iar de la 4 ani la program prelungit.
Hai sa va spun din ciclul ce mai face bia :-ieri mi a deschis usa metalica de la apartament. Un pic daca nu s atenta fata mea iese din casa....
szivarvany spune:
Da da Mercedes, aia micuta :-)
Hihihi, smechera Bia, nu mai ai pozici noi ???