Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

va salut si eu pe toate!
pitilache............si eu sunt in dilema cu hainutele de bebe in spital.mie mi-au dat o lista de ;a clinica cu ce sa contina bagajul de spital,iar la cap.,,hainute ptr.bebe,,scrie ca am nevoie doar de hainute ca sa scot pe bebe din spital.
daca tu sau celelalte fete considerati ca e util sa postez listuta(doar ca sa ne facem fiecare cate o idee si sa o comentam)eu pot sa traduc si sa postez lista.
o cunostinta care a nascut in ianuarie(nu a nascut prin cezariana)mi-a spus ca ea a avut ptr. bebe urmatoarele:
body=4;5 buc
costumase-2;3 buc
sosetute=2;3
caciulite=2;3
prosoape=1sau2
a stat internata 2 zile.
Monicutz..............nu-ti mai face ganduri negre in privinta greutatii.si tu si bb veti fi ok.ai sa vezi!se mai inseala si aparatele.....multa bafta!mai ai putin!!!!!
Pepsi.................te asteptam cu vesti bune de la echo.abia astept si eu sa aflu ce ai in burtica!!!!
OanaPan...............si eu tot pe 15 feb.am programare la urmatorul echo.se pare ca vom veni amandoua cu vesti in perioada aia.
valen...............frumos nume!!!!noi suntem tare nehotarati.azi alegem un nume ,iar a2a zi nu ne mai place.suciti mai suntem!!!!
Diana74...............bine ai venit!........despre clisma nu stiu ce sa-ti zic ca eu sunt la prima nastere aici.

noi nu prea avem noutati,decat ca la ultima analiza de sange mi-a iesit o usoara anemie,asa ca pe langa vitaminele de rigoare am sa mai iau si un supliment de fier.

va pupic pe toate!!!!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mie nu mi s-a facut clisma, iar la cursurile prenatale ni s-a zis ca nu se mai practica in canada chestia asta...

in legatura cu bagajul de spital , eu am stat 2 zile si am luat prea multe. eu zic ca 5 body-uri sunt prea multe , ca nu apuci sa il schimbi asa des...caciulite trebuie, dar eu sincer nu am gasit inca caciulita perfecta pt capul piticei mele...nu stiu de ce...dar prin spital e posibil sa fie curent ...ca peste tot aici,...le vajaie creierii la astia...asa ca puneti caciulitze.
costumase, as zice mai mult pt iesire. prosoape iar nu stiu ce sa zic, ca in 2 zile nu apuci sa ii faci tu baie. la mine a venit o infirmiera si ia facut baia asa partial...cu o viteza ametitoare...nici nu imi aduc aminte cu ce a sters-o.

a plecat mama sambata ... suntem singuri...ma simt cam stangace, plus ca ma lasa memoria si concentrarea....

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ktrinel- ai dreptate cu lucrurile pt spital, sunt multe 5 body-prosop pt bebe nu e nevoie ca itzi dau ei, ca si multe altelele, eu zic ca max 3 body, 3 saloptee, 3 caciulitze si costumasele d eiesit din spital, pelinga pampes, servetzele si etc sunt suficiente- dc stai 3 ziel si faci c-section.
LA MULTZI ANI PRINTZESEI- pt miercuri ca eu am multe pe cap si nu vreau sa uit!Si nu te stresa ca esti stingace fara mama ta, sunt sigura ca va fi bine cu voi 2 mai ales, ia-le incet si o sa vezi ca te descurci!
Pupicei la toata lumea!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Carmen94,Ktrinel si Denisam, mutlumesc pentru clarificarile legate de hainutele de bebe. Am si eu o lista de la spital referitor la bagaje iar la finalul listei scrie doar ... Baby clothes... de asta eram putin in ceata. In rest, lista este ok.

Pepsi cred ca de abia astepti sa afli noutati despre bebe saptamana asta.

Monicutz, o sa fie bine! Multa bafta la urmatoarea echo.

Diana74, bien ai venit pe forum si multa bafta la nastere!

Carmen94, asa suntem si noi cu numele, sper ca totusi sa ne hotaram la unul pana vine bebe!

Numai bine la toate fetele,
Roxana, 35+

Mergi la inceput

Mi-au stabilit in sfarsit data pentru pre-op tests, lunea viitoare. Stiti in ce consta?? Dupa aia mai am ultimul control pe 30 ian si ceza pe 5 feb dupa-amiaza. Sper sa fie ok. Mai sunt exact 2 saptamani...

Va pup,
Roxana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- la noi in Onatrio pre-op e cu o zi inainte de cezariana si monitorizeaza pe bebe si tzie itzi fac teste de singe, eu atata am avut anul trecut in ian.Mai multe nu stiu, sper sa mai raspunda si alte fete.Pupici si bafta!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Multumesc tare mult, Denisa!

Roxana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Eu nu v-as sfatui sa va luati prea multe hainutze de bb la voi ca nu stati mult la spital, mai degraba pampersi vor trebui ca ei isi curata intestinele si consuma vreo 10 pe zi in prima faza .Eu cand am nascut pe David am observat ca mi-au dat de toate, practic daca vii nepregatit nu lasa nimeni pe bb gol sau neschimbat . Chiar mi-au dat un fes si o bluzita impletita minuscule pe care le-a rechizitionat Ioana pt armata ei de ursuleti .
Monicutz, imi pare rau ca ai avut asa o pierdere, ai sa vezi ca totul va fi ok de data asta .
Stiti ca Davidutzu nostru la nici 2 luni incearca sa gangureasca? Vorbiti cat de mult cu ei, luati-i in brate cand va conversati la telef ca astfel ei cred ca vorbiti cu ei...si va raspund !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Pitilache eu am avut deja pre op. Mi-au luat tensiunea, m-au intebat o gramada de chestii de diverse boli, mi-au dat de facut EKG ca aveam palpitatii, m-au ascultat la plamani si atat.

36+

Mergi la inceput

Merci, Monicutz.

Cand am fost la ultima intalnire la dr., m-a intrebat daca vreau sa-mi lege trompele avand in vedere ca va fi deja al doilea copil, etc. In principiu, nu mai vrem al treilea copil si ar fi o metoda sigura de contraceptie, dar parca mi se parea prea radicala si mai ales ireversibila. In general, am vazut ca nu sunt efecte adverse. Voi ce stiti?

Multumesc.

Roxana, 35+

Mergi la inceput