Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Acasa stiu ca se spunea ca te ingrasi daca ti se ligatureaza trompele..o fi folclor, nu stiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Mersic de incurajari Laura, si toate fetele. Sunteti niste dragute.
, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele,ce mai faceti?

Monicutz, cred ca vorbeai cu Oana nu cu mine, despre intalnirea la dr. nu? Eu merg la St. Michael's hospital. Of Monicutz, prin ce ai trecut! Imi pare rau ca ai avut asa o experienta, si iti tin pumnii sa fie totul bine acum si sa nasti usor!

Cu mastita e mai bine, antibioticul aproape l-am terminat. Nici eu nu stiam ca se poate face mastita inainte de nastere, dar uite ca am aflat pe pielea mea. Am mult colostru inca de la 5 luni de sarcina. Oricum acum ma simt mai bine.

Noi am fost azi la fetal echo, va ziceam acum vreo luna cred, ca nu reuseau sa vada bine aorta bebelinei noastre la eco. morfo-fetala. Si a trebuit sa asteptam sa mai creasca mititica, iar azi am fost iar si ne-a vazut un cardiolog de copii. Totul e normal acum, inima e dezvoltata normal si ne-a spus ca nu mai avem de ce sa ne facem griji. Asa ca ni s-a luat o piatra de pe inima.

Tot azi am fost sa ma evalueze un neurolog in spital, eu avand deja programata cezariana, pe motive de migrene cu orbire de la efort. Eu am cerut cezariana OB-lui meu de la inceput si el a fost de acord, pt ca orbesc de ani de zile de la efort, si din cauza asta nu vreau sa trec prin travaliu si nastere normala. Neurologul insa a zis ca decizia o iau eu si cu OB-ul meu asa cum vrem, dar parerea lui e ca pot sa nasc natural si daca orbesc ca ceea ce am eu sunt numai migrene... Opinia lui e ca orbitul meu nu e motiv de cezariana. Oricum, bine ca mi-a programat C-section, pt ca eu tot nu sunt pregatita sa nasc normal din cauza ochilor, zica ei ce-or zice.

Pupici la toate fetele, ma inspir si eu din lista pt spital.

O saptamana buna.

Sori 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

Salutare fetelor,

eu mi-am pregatit deja bagajul pt spital desi ar mai fi cva timp dar tare nu as vrea sa ma ia prin surprindere nasterea .M-am inspirat si eu din listuta postata de voi .
Tare mi-ar place s-o nasc pe asta mica pe 19 feb pt ca va fi si ziua baiatului meu dar oare pot sa-i cer medicului meu sa-mi provoace nasterea naturala cand vreau ? Pe 19 feb voi avea 39s +1 zi deci nu e prea devreme iar la eco de 33 sapt mi-a zis ca micutza are cam 2,600 kg deci maricica .
Va pup

Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

pitilache -si mie mi se pare o metoda cam radicala sa-ti legi trompele ca nu se stie niciodata cand mai ai nevoie de ele , si apoi sa nu-ti para rau .Si eu sunt la al doilea copil dar nu as face asta ,poate gasesc alta metoda de contraceptie .Pana anul trecut eu am avut sterilet pt vreo 4 ani si am fost multumita .De data asta nu m-am gandit ce voi folosi ,poate imi spuneti si mie care is preturile pe aici la anticonceptionale ,la pus sterilet sau alte idei .
Pupici

Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Diana74, laurajr multumesc pentru raspunsuri.

Inca nu am luat o hotarare 100% dar deocamdata inclin mai mult pe neligaturarea lor.

Numai bine si sanatate la toate mamicile, burticile si bebicii,

Roxana, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Pitilache, eu cred ca tre sa consderi ligaturarea numai daca esti 100% sigura ca nu mai vrei nici un copil. Daca ai cea mai mica indoiala nu o face.

In plus....nu stii niciodata adevaratele repercursiuni asupra corpului. Sa nu aduca ceva schimbari hormonale de care nu se stie....si nici asta nu este bine.

Te pup si bafta!
, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ai dreptate, Monicutz. Nu se stie niciodata cand o sa mai vrem sa-l facem si pe al treilea, desi varsta o sa-si spuna cunvantul deja. Si pe al doilea am zis ca nu o sa-l mai facem dupa prima nastere destul de traumatizanta. Si uite, mai e putin si iese la lumina.

Numai bine va doresc,
Roxana, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai fac fetele?
noi suntem bine.acum iau supliment de fier ca mi-a iesit o mica anemie la ultimile analize.hai,ca odata cu voi m-am lamurit si eu cu hainutele....si mie mi se pareau cam multe ptr.cat se sta in spital.trebuie sa vad cum fac cu camasa de noapte ca eu nu o suport deloc!!!!!
noi am facut programare ptr. echo 3D.abia astept!!!!

pitilache...............mult succes la cezariana!hai,ca mai ai putin.o sa fie bine!!!o sa ma gandesc la tine!noi pe 5 feb.avem prog. la controlul lunar.
Sori1980.................ma bucur ca esti mai bine!

fetelor,invatati-ma si pe mine ce scaun de masina e bun ptr.bebe.tot am umblat brambura sa studiez cum arata,cum sunt,dar nu m-am lamurit deloc.modelele care sunt exact ca un scaun mi se par cam aiurea.bebele o sa poata sta comod in astfel de scaun?nu ii afecteaza coloana?ca la cateva zile cat o sa aiba bebele sigur nu o sa stea in fundulet sau scaunul acela se rabateaza???sau ptr.inceput luam scoica??????
eu ma gandeam ca poate exista vreun model care sa putem sa-l folosim pana cand bebe face 2,3 anisori!!!!
ca sa nu va spun ca sunt in pom si cu alegerea tetinelor ptr. bibe,suzete.........nici nu stiu ce e mai bun!!!!
hai ca v-am facut capul mare destul.

va pup acum pe toate!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Carmen -exista carseat 3 in 1, adica de la 5lbs la 80lbs cat zice legea si se rabateaza si se suceste in masian pe grupe de varsta, greutate si inaltzime- noi am luat de la Eddie Bauer de la sears ca sunt mereu reduceri (dar se gasesc in mai toate magazinele mari-walmart, zellers,etc)si suntem super mutlumitzi- scoica pe mine nu ma avantaja ca ei se maresc si sunt grei si urasc sa merg la medic si sa ii pun pe jos in cabinet cat astepti si sa ma cocosez de la carat.EU cand mergeam in mall sau la medic o luam din carseat si o puneam in carutz si era super bine si aveam si spor la treburi.
Bafta multa.
Pupam celelalte mamici si bebei si numai bine!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput