Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaPan spune:

Monicutz

Am o prietena careia inainte de nastere i s-a spus ca bebe are 3.5 Kg iar la nastere a avut 4.3 Kg. Asa ca erori se fac si inca considerabile chiar si in Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz, eu zic sa nu iti faci probleme cu greutatea bebeului. Chiar si la un ecograf performant exista o marja de eroare de cateva sute de grame.

Mult succes saptamana viitoare,
Roxana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisam si Pepsi, multumesc pentru raspunsurile voastre.

Multa sanatate voua si la bebei,
Roxana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pitilache, eu am stat 3 zile dupa cezariana, dar as fi putut sa stau si 4 daca as fi vrut. Insa am fugit ca din pusca dupa cele 3 zile! Nicaieri nu-i mai bine ca acasa.
Haine am dus pentru bebe dar o singura data i-am dat salopeta si apoi l-am trecut din nou in camasuta lor si in scutece. M-a surprins ca bebe a fost infasat, cu mainile si picioarele prinse in scutec. Dar apoi am apreciat asta pentru ca uneori era tare agitat, iar cand il infasam se potolea instantaneu. Sincer, am si acum momente cand il vad agitat si nu se poate linisti sa adoarma si ii prind manutele in mainile mele si se linisteste ca prin farmec.
Am inceput sa folosim si noi Huggies de cateva zile, ca m-a convins pretul de la Costco. Sunt OK, cred ca pe viitor o sa continuam cu ele.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Monicutz, de ce trebuie sa nasti la 37 de sapt si jumatate? Mie mi se pare cam de vreme si stiu ca nu este tocmai indicat pt copil, decat daca este neaparat nevoie. Nu vreau sa te sperii, dar sunt curioasa. Sa ai multa bafta si nu-ti fa griji cu greutatea, bine totusi ca a crescut.Pepsi, m-am inscris in grupul de iulie august pt. ca acolo este si cea mai buna prietena a mea si alte cateva fete de la mamici de sept-oct, care mie imi sunt foarte dragi. Da, am ales un nume, o cheama Ines Nicole.Sori, nici eu nu stiam ca se poate face mastita in timpul sarcinii...imi pare rau ca treci prin asta. Si pe mine ma dor foarte tare sanii, mult mai tare decat in sarcina anterioara.Denisa, Carmen, laura, Pitilache, Donia, oanagabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

buna fetelor,

sunt o graviduta de 35 sapt si voi naste la Spitalul St. Justine din Montreal .Eu mai am un baiat de 6 ani pe care l-am nascut in Romania si imi amintesc ca acolo mi s-a facut clisma inainte de nastere .Nu stiti care e protocolul in Canada ? Eram curioasa daca si aici e la fel pt ca sincera sa fiu imi amintesc cu NEplacere de aceasta procedura .
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Diana 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Va multumesc mult pt incurajari si raspunsuri. Am mai cautati si pe net si am vazut ca 2,3kg la 35 samt nu e mic dupa mai multe standarde. Oricum mai fac o eco pe 1 feb, chiar o zi inainte de cezariana si o sa mai vedem atunci daca nasc sau nu a doua zi.

Valen, sunt programata sa nasc la 38 de sapt fix, adica chiar in ziua in care se fac 38 sapt pline. Asta pentru ca am inca o cezarina facuta acum 1 an jumatate si pentru ca dr mea nu prea ar vrea sa intru in labour. Data trecuta mi s-a rupt apa la 38 de sptamani si ea ar vrea sa evite asta daca putem. Din pacate cand s-a rupt si bebe s-a angajat un pic mai mult pt nastere s-a strans cordonul prea tare (era deja de 3 ori infasurat si nu vazuse nimeni asta). Din pacate l-am pierdut pe bebe la 10 ore dupa ce s-a nascut desi interventia a fost f rapida. Pt ca nimeni nu iti pate spune cu exactitate momentul cand incepe labour-ul si cum incepe (cu contractii sau cu apa rupta sau in ce fel) acum dr ar vrea sa evitam cu totul travaliul. De asta nasc programat la 38 de sapt. Dar daca mi-ar spune cu siguranta ca e prea mica...as mai lasa-o putin.

Denisa, m-am gandit si eu sa incerc sa nasc normal, dar se pare ca e riscul destul de mare dupa o cezariana recenta...in plus ei se uita acum la fiecare eco unde e cordonul...dar nu e ff mare siguranta ca vad tot...Sincer, mi-e frica sa risc. Nu stiu daca mai rezist la un soc din asta.

Sori, am vazut-o si eu pe tipa cu sotul si fetitza si m-am gandit ca nu esti tu ca era in luna prea mare. Eu am stat chiar in spatele lor. Ei era cu fata la locul de joaca si eu pe randul urmator cu spatele. Chiar am vrut sa vorbesc cu ei dar discutau cu o unguroaica si nu vrut sa ma bag peste ei. Cred ca eram in blugi cu un tricou albastru si o camasa bej...si o geaca uriasa pe scaunul de langa mine. Poti sa-mi scrii un PM daca vrei cu nr tau de tel si te sun.

Eu intre-timp am racit...asa ca sa nu cumva sa nu stau cu emotii pana la sfarsit. Sper sa-mi treaca pana nasc!

Va pup si va tin la curent. Una peste alta totsi se pare ca nu e chiar ff mica asa ca o sa incerc sa nu-mi fac probleme.

, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monicutz- bine faci ca nu te stresezi cu greutatea si inteleg motivele de cezariana, nici eu nu as risca avand in vedere prin ce ai trecut-sanatate multa sa treaca racealasi bafta multa in toate.(mai vreau si eu te rog telefonul tau, ok?)-pupicei!
Cum o sa o cheme pe printzesa?
Diana74-mie nu mi-au facut clisma si stiu ca aici in Onatrio nu se face, despre QC nu stiu!
Valen si restul-pupicei dulci la toate!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

Denisam-multumesc de raspuns si sper sa fie la fel si in Qc .
Eu la aceasta nastere voi opta pt anestezie epidurala si sunt tare curioasa cum ma voi simti in comparatie cu cealalta nastere (de acum 6 ani) care a fost fara anestezie .
Va pup
Diana 35 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ok Monicutz. Ma gandeam eu ca trebuie sa ai un motiv intemeiat pt. acest lucru. Oricum, mai ai 10 zile pana la nastere asa ca d-ra mai are timp sa ia in greutate. Bafta multa si ai grija cu raceala.Diana, bine ai venit!

Mergi la inceput