Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Denisam spune:
Sori- ma bucur ca totusi esti ok si lasa ca trece si mastita, dar asa devreme s-a declansat, eu stiam ca doar dupa ce nasti!
Valen, Monicutz- voi cum suntetzi?Mai avetzi putzin si suntetzi cu comorile in bratze!Pupicei!
Pepsi- ma bucur ca e ok Dominic acuma!pupicei!
Carmen, Biscu, Oanele, Cristina si restul- va pupam, ca sunt tare busy la job si acasa pina pe 29 ian cand incepe Emma daycare.
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
carmen94 spune:
Sori1980......................imi pare rau ca treci prin asa ceva.iti doresc multa sanatate!sarcina usoara in continuare.fug sa bantui pe link-ul dat de tine,merci!
Denisam................reusesti fetita sa te mentii pe linia de plutire?si cu burtica?si cu Emma?si cu servici?WOW!!!!
eu toata sarcina am fost si sunt inca o maraita si o somnoroasaaaaa!spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca am renuntat la cursurile de francizare ca nu mai eram atenta deloc si nu pricepeam nimic.asteptam sa treaca timpul sa ajung acasa la somnic.
laurajr..............nu stiu sa-ti raspund la intrebare.am o cunostinta care luna trecuta s-a intors din RO unde si-a schimbat si steriletul.tot ce mi-a zis este ca aici ar fi platit fi platit o groaza de bani ptr.ca asigurarea ei nu ii achita banii ptr. astfel de tratament........ma gandesc ca depinde si ce fel de asigurare are.......nu prea sunt in tema ca abia in aprilie am aterizat si eu pe aici.inca nu am invatat ce si cum.multa bafta!
Carmen 
pitilache spune:
Cam liniste pe aici, fetelor!
Eu am azi control la dr si sper sa fie ok. Tensiunea este mai mult decat ok acum ca iau medicamentele dar picioarele sunt in continuare umflate. Doar cand ma scol dimineata sunt ok. Probabil ca ar trebui sa stau in pat toata ziua ca sa ramana asa, ceea ce bine-nteles ca nu este cazul. Ma tine fii-miu ocupata cu meciurile si antrenamentele lui de hockey. Noroc ca schiul s-a amanat pana acum din lipsa de zapada. Dar incepe si asta in week-end ca acum nu ne mai putem plange ca nu avem frig si zapada!
Tot azi mi-am propus sa incep sa-mi fac si bagajul, inca nu m-am mobilizat, poate dupa ce vin de la dr.
Bebe este cumintica, mai ales noaptea si ma lasa sa dorm bine, probabil ca nu prea mai are loc sa se miste prea mult.
Multumesc fetelor pentru raspunsul ref la scutece. Cred ca am sa incerc ambele marci si apoi voi decide, cum mi-ati sugerat si voi. Deocamdata am luat o cutie mare de la Costco de Huggies, Pampers nu aveau. Eu am luat masura 1-2, exista si mai mici? Cineva spunea de newborn. Hm, sper sa nu fi luat prea mari. O sa caut Pampers de newborn, ca la Huggies, 1-2 era masura cea mai mica.
Cam atat de pe aici.
Roxana, 35+
laurajr spune:
Hai mamici, nu mai naste nimeni pe aici / Pai atunci sa schimbam titlul cu Mamici de Canada !
Suucces si nastere usoara pt cele care sunt in aceasta luna !
Denisam, ai maaare curaj sa faci bb2 cu Ema asa micutza, bravo tie ! Si daca o ai pe soacra la tine las-o sa te ajute cat se poate ca ai si mai mare nevoie de odihna acum .
Pitilache, Newborn sunt si de la Huggies, eu i-am gasit dupa ce i-am luat pe cei de la Pampers; ii gasesti de ex la Zehrs, WalMart .
S-ar putea ca nr 1-2 sa fie prea mare la inceput, depinde de greutatea lui bb...baietelul tau cat a avut la nastere?
pitilache spune:
laurajr, baietelul a avut 3kg fix, dar cred ca de data asta, fetita o sa aibe mai mult, in orice caz burta mea este muuuuult mai mare decat prima oara. Vom vedea peste 2,5 saptamani!
Multumesc pentru raspunsul legat de scutece. O sa caut newborn atunci!
Am fost si la control si este ok. De acuma trebuie sa ma sune cei de la spital pentru pre-op tests. Dupa control am mai dat o tura prin magazine, au reduceri la GAP si am mai luat cate ceva ca nu gemea destul dulapul cu hainele lui bebe. Am inceput sa pregatesc si bagajul de spital, adica am adus geanta in dormitor si am pregatit hainele pentru bebe care sa le aduca sotul. Sper ca maine sa am mai mult spor la bagajul meu...
Roxana, 35+
pitilache spune:
Referitor la hainele epntru bebe, cat se sta la spital, se folosesc hainele lui bebe de acasa sau este nevoie de ele doar pentru plecarea din spital?? Asta ca sa stiu cam cate ar trebui sa iau.
Cele care ati facut cezariana, cat ati stat in spital?
Numai bine,
Roxana, 35+
Monicutz spune:
Salut fetele,
Ma bucur ca sunteti bine toate. Sori, sper sa nu te mai stresezi asa de tare ca o sa fie bine pana la urma!
Eu am fost azi la dr si am facut din nou eco. Bebe e un pic mai mica decat ar trebui....si m-a cam pus pe ganduri. Are 2.340kg la 35 sapt jumate. Nu e extrem de putin, dar destul de mica. Pana acum a fost in standard mereu...dr a zis ca s-ar putea totusi sa fi masurat la eco mai putin. Sper ca a fost o eroare...ca acum ma gandesc ca daca eu sunt programata sa nasc peste 2 saptamani...poate o sa fie prea mica. Ufff! Important e ca totusi a crescut de la ultima eco.
O sa imi mai faca o eco pest sapt, cu o zi inainte de ziua in care tre sa nasc. Daca nu e peste 2.5kg amanam nastera cu inca o saptamana probabil. Uff...sper sa fie totul ok si sa fi masurat astia aiurea.
Va pup,
, 35+
Denisam spune:
Monicutz- stai linistita mama ca emma la eco mereu parea mica si cand a iesit a avut 3,5kg, eu il intrebam oe doctor dupa masuratorile burtzii si sa stii ca a fost cum a zis el- deci nu et maiincrede in ecografe ca u si ele eroare de 300-5--gr clar.Si eu zic ca mai devreme de 38+ chiar si 39 implinite nu are sens sa nasti, dc nu sunt probleme , ca nu iese ea asa repede de acolo si chair dc da semne te stiu aia din spital si itzi fac cezariana imediat, dar medicul tau nu te lasa sa nasti cu epidurala, is probleme?
Roxana-itzi trebuie in spital hainele pt bebe, il imbraca cu ce duci tu mai ales ca ii fac si baitza si e bine sa ai salopete si body cu mineca lunga- de stat dupa cezariana, am stat fix 3 zile ca eu eram super ok dpdv fizic la mai putzin de 24h,doar eu eram nebuna care se plimba pe culaore si cu sotzul sicu totzi prieteniic are ne-au vizitat.
Laura, Valen ,Carmen,Sori si restul-va pup, fug la munca ca am o groaza dar mai bag din cand in cand nasul sa va citesc.
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Pepsi spune:
valen, am vazut eu bine esti la odisee de iulie-august?, pai tu nasti inaintea mea in iunie nu? si am mai vazut ca ati ales un nume? merci de intrebare, ti-am raspuns mai sus ce am facut la medic, acuma, abia astept sa-mi zica ce e!
carmen, e bine ca Dominic nu mai e alergic, dar sint tare dezamagita ca-mi face reactii inca cind ii dau produse cu lapte! medicul a zis ca trebuie introduse treptat, dar mai bine astept, bine ca nu mai imi face soc anafilactic! dormi cit poti, ca dupa va fi mai greu!
sori, imi pare rau ca esti bolnavioara, nu am mai auzit de mastita inainte de nastere, de obicei o faci cu venirea laptelui! sanatate multa, ai grija de tine!
laura, din pacate nu pot sa te ajut cu sfaturi ca inca nu am folosit steriletul!dar poti suna la asigurarile medicale, ei sint cei mai in masura sa-ti zica ce si cum acopera!
denisam, merci mult ptr Dominic, da, cica nu mai e alergic, dar cind i-am dat iaurt mi-a facut reactie, e drept muult mai mica, si a trecut de la sine, cert e ca m-a luat frica sa-i mai dau produse!
pitilache, mie personal imi place mai mult Huggies ca si Pampers si la costco ai cele mai bune preturi, dar vei avea nevoie totusi de o punga mica de newborn(nu lua mult) ca ei cresc repede in primele 6 luni si sa nu ramii cu ele pe cap!hainele in spital tre sa-i duci ca-l imbraca in ele, ai grija si spala toate hainele noi, ca mai au coloranti, in primul an am folosit la Dominic detergent special!
monicutz, imi pare rau ca la masurari a iesit mai mica, dar lasa ca nu mai ai mult si nasti, ai vazut ce zicea denisam ca si la ea parea mica si a iesit ditamai bebelusa!
in 25 merg la eco morfologica si abia astept sa aflu ce am!e tare miscaret, mai ales noaptea, ca si primul.....
Flavia
19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
OanaPan spune:
Monicutz
Imi pare rau ca nu am mai scris de saptamina trecuta sa fi dat niste repere sa ne intilnim la doctor. Din mesajul tau vad ca si tu ai fost ieri la ecografie. Eu am fost de la ora 9.30 si pentru ca bebe nu voia sa stea in pozitie astfel incit sa i se masoare nuchal translucency corect, a trebuit sa ma mai plimb o ora si apoi sa revin. Asa ca eu cred ca ne-am vazut cumva. O singura persoana care vorbea romaneste cu sotul si avea si o fetita mica de 2-3 ani am vazut dar nu parea sa fie in 35 saptamini. Asa ca nu m-am lansat in discutii. Urmatoarea mea programare e pe 15 feb - chiar aproape de termenul tau de nastere - asa ca nu stiu daca ne vom vedea pe la eco. Zi-mi din curiozitate cum erai imbracata si unde ai stat inainte de eco. Poate imi aduc aminte de tine.