Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaPan spune:

Monicutz

Nu cred ca ma mai tii minte pentru ca nu am intrat de ceva timp pe forum - in schimb v-am tot citit si sint sa zicem la curent cu ce s-a mai intimplat.

Am scris cred ca prin noiembrie plingindu-ma de Dr Rudner care nu voia sa imi dea reteta pt progesteron desi avusesem antecedente cu lipsa de progesteron in primele saptamini de sarcina. Mi-ai raspuns si tu si Sori1980 si alte fete dragute. Intre timp am facut la Dr. Rudner analiza de progesteron saptaminal pina s-a vazut ca intradevar progesteronul meu nu e destul, trebuie suplementat si mi s-a dat reteta ptr medicament pina la 14 sapt. Acuma sint in sapt 11 (deci esti cu mult mai avansata)si joia viitoare am programare la Mt Sinai la ecografie la 8.30 dupa care o sa o vad pt Dr Maxwell. Deci nu am o ora fixa dar joia dimineata o sa fiu pe acolo. Pina atunci poate ne mai scriem. O sa imi activez si PMul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Monicutz si Oana, multumesc pt. informatiile despre dr. Am sa incerc sa merg la Mt. Sinai pt "second opinion", desi din cate am aflat de la dr. de familie si de la alte cunostinte, la mai toate spitalele universitare, opereaza prima mana rezidentul, asistat de dr., mai ales la operatiile de rutina, si cezariana asa ar fi considerata. Nu ni se spune noua ca pacienti treaba asta, mie Ob/Gyn-ul meu mi-a explicat cum sta treaba numai pt ca s-a cam enervat pe mine ca nu lasam rezidentul sa ma consulte.

Acum mai nou, am facut un schimb de email-uri cu obstetricianul, si mi-a explicat el ca nu intelege de ce imi fac griji, pt. ca rezidentii sunt indeaproape supravegheati si controlati, nu fac nimic de capul lor... asa o fi...

Oricum, o a doua opinie nu mi-ar strica, sa vad daca obtin programare si la dr. care v-a urmarit pe voi. Va tin la curent.

Cele carora va vine randul in curand la ceza, imi cer scuze, nu vreau sa adaug la emotiile care le aveti deja, va rog nu va faceti ganduri negre din cauza detaliilor scrise de mine despre sistem; eu sunt mai prapastioasa de felul meu si incerc sa fiu cat mai informata pt ca am o conditie rara la ochi si am risc marit de accident vascular.

Va pup si va doresc weekend placut.

Sori 26w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Oana, te tin minte dar nu mai tineam minte daca esti sau nu gravida acum. Intelesesem ca ai vrea sa fii...nu ca esti :). Oricum, eu joi am programare la eco in acelasi loc ca si tine, doar ca la ora 10. Daca cumva mai esti pe acolo (poate dupa ce te vede dr. Maxwell, ne vedem acolo la eco in sala de asteptare. Se asteapta destul de mult daca esti programat la 10 asa ca sigur voi fi acolo.
Sper sa ne vedem.

Sori multa bafta! Sa ne tii la curent.

Va pup,
, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Oanadrag, sa facem galerie de curaj la bb 2??????????
Eu ma mai duc la servici inca o sapt si 2 zile, apoi stau o saptamana jumate in concediu si apoi mergem sa nasc. Cam asta e planul. Acum om vedea cum ne tinem de el :).

Pupici,
, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Eu va scriu mai rar, insa va citec de cate ori am timp. Noi vom avea inca o fetita, spre disperarea rudelor care vroiau neaparat un baietel, insa noi suntem extrem de incantati, sotul meu chiar m-a bazait la cap in ultimul timp ca el simte ca e fetita si ca trebuie sa fie fetita, asa ca...i-am indeplinit dorinta.Pepsi, ce ai facut la dr? Sper ca esti bine asa ca da-ne un semn!!sarcini usoare sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Monicutz mai e putin :). Succes la eco!
valen felicitari pentru fetitza! Primul meu bb e baietzel si al doilea tot baietzel. Si la mine rudele ma bateau la cap cu fetitza, dar noi am simtit ca o sa fie tot baiat si cel mare (are 4 ani jumate) a zis ca el vrea un fratzior, asa ca .... :) asa a fost.

fetele care mai au putin pana vine bebe, chiar daca ati auzit asta de mai multe ori, eu tot va zic, incercati sa va odihniti cat mai mult. lasati treburile. va asteapta o perioada cu somn putin.

pupici si numai bine,
biscu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pitilache, monicutz, multa bafta va urez, sanatate si bebei sanatosi!

pitilache, eu, pe Dominic l-am avut aici si la inceput am inceput cu pampers si apoi am mers pe Huggis, imi plac mai mult, au elasticul in talie, si pretul e mai ok, in plus Dominic se irita de la Pampers, cel mai bine e sa incerci si vei vedea care convine mai mult!

sori, imi pare tare rau ca nu ai rezolvat cu medicul, dar daca ai indoieli cum am mai zis, cel mai bine e sa-l schimbi, vad ca fetele ti-au recomandat!

valen, iarasi nu am apucat sa te sun, am fost la Ziegler totul e ok, cu placenta vom vedea la eco morfo din 25, cind vom afla si ce va fi, abia astept! tu, cum esti, bine? ai gasit gradi ptr Sarah?

am inceput anul cu vesti ff bune, Dominic era alergic la lapte, cu soc anafilactic, si dupa ultimele teste se pare ca a scapat de nenorocita aia de alergie, viata noastra s-a schimbat in bine, inainte spuneam voi ramine din nou gravi cind Dominic va scapa de alergie, si uite ca se intimpla minunea, acuma sper ca al doilea nu va fi si el alergic

romaria, frumoase poze! sa-ti traiasca!

sanatate la toata lumea!

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

va salut si va pupic si eu pe toate!noi suntem bine,nu avem mari noutati.m-am confruntat si eu cu ceva arsuri intr-o seara,dar le-am stins cu apa minerala.

Pepsi...................ma bucur mult ca Dominic a scapat de alergie!e intr-adevar mare chin cu alergiile astea indiferent de ce natura sunt ele.
Sori1980................esti bine?
biscu...............eu mai am ceva pana la nastere,dar de la inceputul sarcinii ma toooooooooooootttt odihnesc si parca tot nu-mi ajunge somnul.faza este ca ma obisnuiesc cu programul asta de somn si cand o sa vina bebele tare imi este ca adorm cu el in brate cand il pun la alaptat
valen................cine o sa fie tare mandra cand o sa impleteasca la codite si o sa cumpere rochite si brizbrizuri ptr. fetita?

hai ca fug acum sa bag putin somnic.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, o intrebare intima: am programarea de dupa nastere la ob-gyn si vreau sa solicit montarea de sterilet doctorului( alta metoda contraceptiva nu vad...) ; trebuie sa platesc ceva in plus sau intra in asigurarile de sanatate?
imi puteti recomanda o marca mai buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Buna fetele,

Carmen94, mersi de intrebare, bine nu prea sunt, pt ca tocmai am facut mastita la 26 de sapt. de sarcina; asta mai imi lipsea. Cat am incercat eu sa nu iau medicamente sarcina asta, si tot tre sa fiu pe antibiotice. Dar asta e, n-am ce face. In rest, bebita creste si imi da multe suturi, in special in vezica.

Cat despre OB, nu prea stiu daca o sa il schimb, dr. de familie inca nu mi-a dat programarea pt. "second opinion" la alt OB, mi-a spus ca dureaza, si acum stau si ma gandesc ca nu e bine nici sa ma schimb la altcineva prea tarziu. OB-ul meu, cum va spuneam acum a schimbat foaia, si incearca sa ma incurajeze ca de fapt totul o sa fie ok, si sa nu imi mai fac griji. Cum sa nu imi fac griji, dupa cate mi-a zis si m-a speriat deja...

Suficient am scris despre mine, uite va pun un site unde puteti cauta sa vedeti ce medicamente sunt "safe" in timpul sarcinii si alaptarii si ce nu aveti voie sa luati. http://www.safefetus.com/Search.asp

Va pup,

Sori 26+ cu

Mergi la inceput