Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 18
laurajr spune:
Multumim de intrebare, David e bine, creste si zambeste!
Donia, am vazut la WalMart invelitoare pt scaunul de masina, imblanita la 30 cad cred .
Ce mai face geamanu'?
Monicutz spune:
Sori, ti-am trimis PM cu datele doctoritei.
La Mt. Sinai mai vin si rezidenti din cand in cand sa iti faca ei prima parte a controlului. Dar nu mereu. In general ti-o face asistenta. Apoi vine dr si mai mult povesteste cu tine. Daca ai probleme te si controleaza dar daca e doar rutina nu iti face dr control de fiecare data. Dar te vezi cu dr la fiecare appointment. Eu mai am acolo o ceza facuta. Si m-au vazut si rezidenti, dar cred ca dr in charge opereaza. Asta stiu eu.
Te pup,
, 34+
OanaPan spune:
Sori1980
Imi pare rau pentru ce s-a intimplat. Am citit ieri mesajul tau si chiar voiam azi sa iti scriu despre doctora de la Mount Sinai la care am fost cu prima sarcina si o sa am duc din nou acum. Este aceeasi doctora pe care o are Monicutz. Eu iti recomand sa te duci la ea, este foarte serioasa si constiincioasa si isi face treba foarte bine. Eu nu am nascut cu ea deoarece s-a intimplat sa plece la o conferinta (am nascut cu alt doctor si a fost totul OK) Ceea ce m-a impresionat la ea a fost ca in a 2a si a3a zi dupa nastere doctorita mea a trimis un coleg doctor special sa vada cum ma simt (pentru ca am avut o problema cu tensiunea din sapt 30 de sarcina). Impresia mea este ca are grija de pacienti te asculta, iti explica ce te intereseaza cu calm si e nemaipomenita. O chema Chynthia Maxwell si daca inca nu ai tel ei de la Monicutz scrie-mi si ti-l trimit eu (acuma scriu de la servici si nu il am la mine).
MonicutzCind mai ai consultatie la Dr Maxwell? Poate ne intilnim in sala de asteptare.
OanaPan spune:
Sori1980
Abia acum am citit cu atentie ce a scris Monicutz si vad ca deja ai toate datele doctoritei.
Ideea e ca iti recomand si eu cu caldura sa te duci la ea.
Monicutz spune:
Salut Oana,
Pai eu am joia in general programare. Merg chiar joia urmatoare. Tu cand ai? Esti gravida acum?
, 34+
Monicutz spune:
Oana, activeaza-ti PM-ul. Il gasesti la profile am impresia si il activezi de acolo.
, 34+
carmen94 spune:
salut si eu toate fetele!am fost si eu la controlul lunar de rigoare.totul e in regula.pe 15 feb.am prog. la echo si am sa-mi vad bebele.
vreau sa va spun ca am dat o tura prin magazine in ideea sa-mi mai iau ceva de imbracat,dar cu ce credeti ca m-am intors acasa?!?!?!?
cu hainute ptr. bebe!!!!!!eu.............cu alta ocazie![]()
Monicutz ,Pitilache.................multa bafta la cezariene si mult curaj!
Carmen 
oanadrag spune:
Buna si La Multi Ani!
Nu am mai intrat pe forum din iulie, dinainte de a pleca in Ro. Astazi mi-am luat liber si stand asa si invatand mi-am adus aminte de voi si am vrut sa vedem ce mai fac mamicile dragutele din Canada. Imi faceti si mie pofta sa mai fac un bebe, acum ca deja Chris are 2 ani si 10 luni. Ma uitam si-mi faceam curaj.
Moni, am zis ca ne vedem intre sarbatori, dar au trecut foarte repede. Vorbeste cu Victor si poate ne vedem intr-o seara. Parca ai zis ca te-ai mutat...pana cand te mai duci la serviciu?
Sori 1980, eu am nascut cu Peraudeau la North York, dar am nascut normal, nu prin cezariana. Daca as mai face un bebe, tot la el m-as duce oricum. A fost rezonabil.
Numai bine,
Oana
pitilache spune:
Denisam, Carmen94, multumesc pentru urari si pentru gandurile bune! Sper sa fie bine pana la urma, nu mai este mult si acum cred ca trece cel mai greu timpul, desi inca am fost destul de ocupata.
Carmen94, stiu cum este cu cumparaturile. Adevarul este ca-i tare greu sa rezisti unor hainute asa de frumoase. Si acum la mine este fetita, tot timpul ma uitam cu jind la haine de fetite pentru ca erau mai frumos colorate si deosebite. Noroc cu nepoatele mele pana acum!
Acum imi este tare greu sa merg la cumparaturi si sa nu iau ceva si pentru bebe, dar trebuie sa fiu atenta sa-i iau ceva si lui Seba ca altfel, e gelozia mare!
Va pup si o seara placuta,
Roxana, 34+
pitilache spune:
Monicutz, am avut noroc ce-i drept cu iarna asta blanda de anul asta... La Montreal a venit zapada de vreo doua ori pana acum, dar s-a si topit. Acum sunt doar niste urme vagi ale fulguielii de azi. Si temperatura a fost rezonabila fata de alti ani. Sper sa fie o iarna blanda si in continuare sa putem sa iesim cu bebeii la plimbare mai repede!
Te pup,
Roxana, 34+